Изявление от Българската СтарКрафт Лига

 
Здравейте, приятели!

По принцип не е в стила ни да коментираме казаните неща по наш адрес, ала когато те са измамни - не ни остава друг избор.

Както добре знаете, Борислав "Grast" Христов се присъедини доброволно към организацията на Българската СтарКрафт Лига, за да и помогне с организирането на формат и график за предстоящия турнир на БСЛ по StarCraft Remastered!

Всички Вие добре знаете каква е нашата цел, а именно да създадем най-добрата лига по СтарКрафт в България, а в последствие - и в Европа. Прозрачността на методите за дарение изглеждат ясни на всички, освен на г-н Христов. Затова ще се опитаме да ги обясним по възможно най-смилаем начин. Както много добре знаете, всеки може да дари средства за наградния фонд на турнирите на БСЛ. Методът, който ние препоръчваме обикновено, е чрез бутона ни за дарение, който се намира на канала ни в twitch (https://www.twitch.tv/bulgarianstarcraftleague), водещ към акаунта на БСЛ в PayPal. Към момента, за турнира в дисциплина Remastered, са събрани 200лв, като 150лв от тях са дарени от Лъчезар "Exalted" Каменов и 50лв от тях - от Мартин "MukJa" Иванов.

Нищо сложно, това е стандартният начин за подкрепа. Разбира се, ако някой, който иска да дари по различен от PayPal начин, то може да се свърже с нас чрез всяка една социална платформа. В момента работим и по обновен профил в Patreon.

Бихме искали да помолим да не се зослови с изградената добра репутация на Българската СтарКрафт Лига, тъй като качването на фалшива информация в Интернет е недостойно и неприлягащо на хора, които твърдят, че искат да работят за изграждането на СтарКрафта в България!

Независимо от това, искаме да благодарим на Борислав "Grast" Христов, за всичко, с което помогна на БСЛ до момента и да му пожелаем успех в следващите му начинания!

format_align_left 17.09.2019 19:59 от Bulgarian StarCraft League
favorite_border
comment 56 коментара

NeMuMiCrO 
Аз все пак искам да ви припомня, като дарител за наградния фонд в последните два бг турнира и като изключил се участник поради некопетентноста и не етичноста на Борислав, че лицето Тома Стамболов(ака Scvforce) който е явен измамник все още фигурира в турнира ви. Не случайно има много сериозна заключена тема от най-главния модератор в psistorm. Успех занапред!
18.09.2019 09:55
Borislav   
До тук в турнира, SCVForce с никого не е разменил едно зловредно слово и няма натрупано излишно напрежение, даже обратното - само приятелска обстановка и желание за игра между всички играчи.

Това мое решение е сред най-добрите ми в СтарКрафт през последните години.
18.09.2019 10:09
NeMuMiCrO 
Ами много се радвам, че се е запазил добрия тон в турнира и няма излишни напрежения. Това все пак не променя факта, че турнирната идея бе свормирана от Еди и Тома и ние тримата бяхме първите дарили. Това също не променя факта, че категорично не само спечелих турнира а и доминирах вторият най-добър участник в него и не получих една стотинка заради лична ненавист каквато и ти явно почна да таиш след като ти казах истината в очите.
Има достатъчно свидетели колко манър се държах след като бих Zergboy преди да избухне и той поради наренено его след което тотално на всички страстите им превъртяха и в цялата суматоха Тома Стамболов избяга с паричките.
18.09.2019 10:42
Borislav   
Nemu, за това като организирам с някого турнир понякога се налага да тегля чертата.
Вие не сте успели да предотвратите - мога само да си правя догадки.

За мен са важни две неща:
- да има колкото се може повече старкрафт и
- да има добра среда, в която да се поддържат приятелски отношения на игра

На фона на една дрязга между 3ма души, при положение, че се поддържа приятелска обстановка - няма основание някой да не бъде допуснат да играе, освен ако не е да речем бивш хакер или доказано прекалено токсик персона (примерно боксьора е и двете и пак му беше даден шанс).
Аз много бих искал да видя и теб и Еди да играете в турнир - в другия.

Просто за мен приоритет е изиграването на хубав и добър турнир, за теб е да ги биеш и да им вземеш парите :)
18.09.2019 11:00

NeMuMiCrO 
@Borislav Смятам, че може би нещо пропускаш в уравнението си за да мислиш, че трябва да правиш догадки за какводо и да е било. Парите събрани и пратени по онлайн доказаем банков път на лицето Тома Стамболов не са достигнали до крайния победител или победители. Всички участници им е пределно ясно, че играх с всичките най-добри играчи и бях на линия за мачове по всяко време, както и че се държах сравнително възпитано и подкрепях всячески турнира! Царската корона е винаги най-тежка и колкото и малко да играя за последните 10+ години ако някой е свързал старкрафт и България е било заради мойто име и въпреки това много хора умираха да ме видат да падна.... уви не само, че не стана, а най-големия кошамр им се случи тотално превъходство и ЪБЕР манър поведение след това. Няма как да има някой проблем със мене защото преди да направя нещо публично винаги се опитвам да изгладя отношенията с конкретния човек на лично. Така съм правил за съжаление неуспешно и с двамата адаши (зергбой и свт-о). Ако трябва да те свържа с определена бройка свидетели да ми потвърдят думите кажи... Повечето не са ми супер фенове пък и не са много мъжкари да си кажат нещата защото в техните очи ще заемат страна и това ще ги сложи в излишна позиция на риск, която биха предпочели да избегнат!
Да не забравя да добавя, че както Еди така и аз щяхме да дарим за този турнир ако не беше пропускането на безнаказаното лице!
18.09.2019 11:23

ScvForce 
@NeMuMiCrO в темата за записване съм оставил подробен коментар относно събитието, за което ме споменаваш. Но понеже отново виждам да споменаваш името ми и даваш подвеждаща и лъжовна информация, искам да изясня нещо още веднъж. Турнирът за който ти говориш, беше разпаднат точно заради теб. Лъжовни твърдения, че си го бил спечелил и си победил най-добрия играч и парите не са достигнали до крайният победител, са плод на въображението ти. 1во турнирът не беше завършен, а ти имаше да играеш още 6 срещи. Няма как да спечелиш надпревара, която не е завършена. 2ро да твърдиш, че си бил най-добърия и да споменаваш Zergboy (отписвайки всички други), отново е плод на твоето въображение. Ти явно сам решаваш кой е победител, кой втори, та така 3ти и 4ти. (Но това е твоя си преценка). Никой не знае кой как ще се класира, за това е турнир, а оставаха други играчи с който ти трябваше да премериш сили. Как сложи Zergboy, като “най-добрия”, като и Веско беше в турнира. Същият vesk0, който те препарира и отстрани от схемата в бета версията на BSL. Така можеше да паднеш и дригите срещи, които ти предстояха. Относно наградния фонд припомням, че всеки, който се бе класирал до момента получи парите си. Включително хора, като pSi.Marine, който бяха забравили за това, но в последствие се свързах с тях. Единствените, който не получиха нищо, сте ти и Еди. Ти като главен виновник за разпадането на турнира и Еди за тролването, след като ясно му казах, че ще си получи (големите пари €18). Нека питаме мнозинството, който си получиха парите, дали за тях съм измамник, какъвто ме наричаш ти. Като главен организатор, след вложените неимуверни усилия да стриймвам всяка среща с коментар, запазвам правото си да НЕ наградя, човека виновен за разпадането на проекта, в който аз съм вложил най-много време. Въпреки това, мислех да го направя, но след тролването на Еди по мой адрес, това решение бе взето.
 1     18.09.2019 13:49

AbanD 
"Просто за мен приоритет е изиграването на хубав и добър турнир, за теб е да ги биеш и да им вземеш парите :)"
То момчето е единствения дарител, нашия герой вика, че целта му била да им вземе парите....

Бориславе, седи и си мълчи момче! Осра се тотално и с всяко изречение се осираш още повече, седи мълчи се ;)

Не може да баннеш Боксиора, че преди 15+ години мапхакнал некви, а със SCVForce нямаш никакъв проблем да играе, като до вчера псува по най долния и каруцарски начин, пък и заплашва даже дришльото

Трай си и не се копай сам повече ;)
18.09.2019 13:50
Borislav   
На теб какво ти е сторито, че търсиш как да се заяждаш с мен?
- Четох до вчера как мрънкаш разни хора как са ги прецакали преди години - еми пич, точно ги преебаваха хората докато не започнах да се занимавам аз. И започнах да се занимавам, точно заради такива насирации, които ми бъркаха в очите. От 2007ма година насам да има събитие свързано със SC:BW в което някой да е бил ощетен или неразбрал нещ? - НЕ.
Това и ще продължи. Когато видя, че това не е гарантирано в дадена организация - напускам и оведомявам света, че нямам общо, защото имено аз организирах до тук всяко нещо - всеки да прави каквото сметне за подходящо от тук насетне, не сме малки деца.

Ако вярвам, че цялото това събитие е измама, щях да апелирам играчите и да се разберат нещата много бързо. Не правя това. Вчера огромна част от участниците се свързаха с мен, за да разберат какво се случва и им казвам точно обратното - играйте в BSL!

Отделно - BSL не покрива стандартите за които пледира, а също така и останалата част от организацията не покрива моите стандарти за такъв вид лига - се разделяме, точка.

Второ - Нему не е бил единствен дарител в турнира, а просто един от хората които са вкарали пари и този турнир ,за съжаление не е реализиран до край - за него нямам общо. Такива чатове с псувни през годините съм виждал толкова много пъти, с толкова много различни хора, че нито ме трогва, нито учудва. Ако наистина имаш понятие какво е бил геймина едно време, теб как така резко те учудва и впечатлява, не мога да разбера?
18.09.2019 15:49
AbanD 
Боби, не ме разбра, за което се извинявам. Не целя да се заяждам с теб, напротив. Не те познавам лично, но е ясно, че си възпитано и интелигентно момче, което се опитва да развива SC.

Единствено, не ми харесва, че хвърляш празни обвинения. Кажи ясно и точно, Гошо, Пешо, Тошо мамят с наградния фонд и аз не искам да съм част от това и готово. Казваш, BSL не покрива стандартите, за който пледира... кои са тези стандартни и какво точно са направили, за да не ги покриват? Кажи директно.

Още веднъж, нищо лично към теб, ти си страхотен човек, уважавам те като личност и съм сигурен, че всичко правиш безвъзмездно, само от едната любов към SC, но недей да хвърляш празни обвинения към когото и да е. Като кажеш А, кажи и Б.
18.09.2019 16:25
Borislav   
Навява ми спомени за събития от далечната 2011 г. - http://borislavhr...again.html

Но в случая - няма теле под вола.

Звучеше заядливо, но интернета променя информацията... не помня от години да съм се обяснявал, но ще се опитам с няколко изречения:

- Занимавам се с организационна, маркетинг и административана еспорт дейност от да речем 13-14, може би повече години. Представи си, че съм от тези хора които търсят проектите в които да вземат участие не според това какво се предлага, а да покриват това в което намирам смисъл да участвам. Някой го наричат, че търсят проектите които ги вдъхновяват, но аз подхождам по-прагматично.

Това го правим за работата си - примерно, не бих работил в open space пространство. - Защо да не сме критични и за проектите в които участваме отделно?

Относно безвъзмездния или доброволния труд, това е отделна чаша чай:
- ако този които инвестира в това дадено събитие да бъде организирано, възможно по-детайлно и добре планирано, подготвено и осъществено, няма нищо лошо. Даже обратното, тогава ще бъде нужен професионален и отговорен подход, което е стандарт номер 1 в моята графа. Прогреса следва пътя на парите.
18.09.2019 17:04

ScvForce 
@AbanD дришлъо, не се изказвай неподготвен
18.09.2019 14:35
Borislav   
не мога да разбера, защо хората си мислят, че като извадят 50 лева са свършили много повече от колкото хората, които планират, реализират, администрират, маркетират и осъществяват всички други дейности.

Тези пари са за да помогнат да се случи лигата и да има по-голяма мотивация в хората, не за да кажат 'аз направих тоя турнир'.
18.09.2019 16:00

AbanD 
Това е повече от достатъчно да съм подготвен. Трай си и стига се излага ;)

https://gyazo.com/e24de13ef637eb60cee...a4ec9c1839
18.09.2019 15:23
ScvForce 
Както казах, не си запознат. Тази тема е отворена с цел да ме опетни. Информацията която е дал преди това е невера, но явно и за това е заключена, за да не мога да кажа моята версия в коментарите. Нему и Еди бяха блокирани в социалните мрежи (по обясними причини, например Нему започна да занимава близките ми с глупости от играта!?!?), при което 9 дена след разпадането на турнира, а не месеци (както той твърди). Еди ми писа на е-майл който ползвам за работа и след като ясно му отговорих с 1 ред, той продължи да тролва. След което му теглих майните. Ако ти си от тия дето си траят, други не сме.
18.09.2019 15:53
NeMuMiCrO 
Евалата един трезво мислещ човек!
На наглеца не мисля да му отговарям, но ако някой има съмнения с кой съм играл и не съм в турнира ще кажа че всички играчи които имаха 5-10% срещу мене ги бих категорично включително и vesk0 3-1 който беше единствения който успя да ми вземе една игра в турнира ако не се лъжа.
Всеки си има глава на раменете другите да си преценяват.
18.09.2019 15:29
ScvForce 
И да допълня само, че не 1, а 2 игри те би Веско. 3:2 го победи едва, едва и то понеже реши да ти пуска атомна. Така че свери си часовника.
18.09.2019 15:59
ScvForce 
Думата наглец е по-присъща за теб. Искам да ти припомня как намери баща ми през facebook профила ми, и започна да занимаваш и него, също и други мой роднини, които издири през фейсбука ми. Не е много уместно да говориш за трезвомислещи 🤫
18.09.2019 15:43
NeMuMiCrO 
Психично болния, на баща ти му писах понеже е сериозен човека и бях разтревожен за тебе сериозно тогава и няма нищо общо с турнира. Ако искаш мога да копна точно какво му написах.
Ако пазиш всичките резултати и репове пусни да видиме тогава кой съм бил кой не. Като гледам липсват някои игрички от стриймчето ти неслучайно.
Между другото нямам нищо против ако падна от веск0 той поне знае кой е шефа в играта, ама такива други надухани полудели като зб най-обичам да ги бия.
Ти специално падна от абсолютно всеки играч в турнира и ти изчезна всякаква мотивация да имаш някакво участие във стриймването затова другите те замествах и аз включетелно пусках мачове от лигата по стрийма ми!
Като цяло не ме вулнуваш особено вече, но ме вълнува да не участвам на места с такива като тебе.
18.09.2019 16:12

iF-Sexy   
Предлагам да се изтрият всички постове и да се остави позицията на човекa написал новината.
Всеки си има свойте доводи и си е прав за себе си, но е тъпо да се пишат фермани в убеждаване на друга гледна точка с минали събития.
18.09.2019 16:28
NeMuMiCrO 
Ей хейтър престани да се дразниш като поправям глупостите които бръщолевиш относно играта защото не знаеш правилата.
Точно на теб ти е пределно ясно всичко защото беше в епицентъра на сибитията, но ти е твърде заета лявата рука с държане на мадета и си твърде комплексиран за да се поучиш.
Аз лично чакам ако господин Каменов и бсл имат ново становище относно Тома Стамболов при вече новосформиралия се състав и информация!
18.09.2019 16:42
iF-Sexy   
Аз не съм хейтър, но благодаря, че го казваш отново.. ТИ беше човекът, който хейтваше всеки на целия турнир, а не някой друг.
На мен Тома-та ми изплати парите и каза, че е щял да изплати на всички парите, но вашите коментари по негов адрес и свързването му с негови познати/роднини е преляло чашата.
Доколкото си спомням има няма 5 пъти ме пита дали съм получил парите и го хейтваше пред мен... :).
Кажи колко пари трябва ти изпрати, да ти ги пусна и да ти олекне живота, че почнах да те съжалявам вече.
18.09.2019 17:01
NeMuMiCrO 
Аз не мога да хейтвам защото ако имам нещо го казвам първо в на човека очите и чак тогава други могат да разберат какво мисля за него!
Ще те информирам отново колко си неясно или колко на луд се правиш. Единствения път който съм търсил връзка с роднините на Томата беше точно след като загуби 5000 хиляди лева от Еди и безследно изчезна и превъртя шайбата. Това беше много много преди да направим турнир и да е било какъвто и да е повод за решението му да не изплати печалбите!
А ако не си наясно понеже със Томата бяхме добри другарчета от старкрафта имахме някакво приятелство и деня преди да нарпавят его облога с Еди си говорихме двамата как трябва да спре с комара как никой друг не може да му помогне и той трябва да се справи с този проблем. Неслучайно нон стоп от секундата в която направиха облога му казах, че е глупост това и че ще загубят парите най-малкото защото е срещу мен и Еди ми е един от най-добрите приятели в живота няма да го оставя да загуби wtf? Всеки ден му казвах колко много ще ги смажем и че е малоумен този залог и че ще си загуби парите отново и прави грешка!!!
Аз също бях единствения който беше супер притиснен, че е изчезнал след загубата правейки някаква простотия..... Дори проведох дълиг разговор с адаша му по телефона защото бях шокиран като разбрах, че ме е блокирал и аз съм му бил виновен за всичко.....
18.09.2019 17:14
iF-Sexy   
OK
18.09.2019 17:23
AbanD 
То точно, защото я няма позицията на другия, стават такива работи :D
18.09.2019 16:32
iF-Sexy   
Аз знам каква е позицията и още в началото бях предупредил Граст, че ще се случи това, но колкото повече се говори, толкова по-малко от красивото остава. Затова предложението ми е такова.
Лесно мога да напиша 10 факти за които ще бъда прав, но после пак някой ще се засегне и ще станат фермани.
Най-добрия вариант е да се затвори пост-а.
18.09.2019 16:41

eDDyiSrEADy   
Казах на Величко повече да не ме занимава с бавно развиващи, но почвам леко да полудявам като чета една и съща лъжа 10 пъти и искам да кажа, че и 2000 пъти да я напишеш ние си знаем каква е истината, с тази разлика, че аз имам скрийн шот зад всяко мое твърдение. Ти може да ме блокнеш отвсякъде ама чат хисторито си остава.
https://gyazo.com...f783e3c3b4
Това е чат от фб след като се бяхме разбрали в стрийм чата на twitch на кой колко пари да прати. И другата история вече всеки я знае от другия скрийн шот, 20 дена след като няма нищо пратено реших да видя какво се случва. Едно извинявай щеше да оправи нещата, вместо да се казва лъжа след лъжа.

Пс. Грасте това, че някой се е изсрал пред вратата ти един път нарочно и всеки знае кой е, но повече не го прави, оправдава ли го? Не може аз да си правя труда тука да поствам скрийн шотове с доказана вина и после това да се игнорира. То затова БГ сме на такъв хал.
18.09.2019 17:34
ScvForce 
На скрииншота се вижда датата и че става въпрос за 2 седмици, а в поста с който целеше единствено да ме опетниш си писал цитирам “след 2 месеца и половина” реших да му пиша. И какво стана? Писа ми и кратко и ясно ти казах, ще си ги получите, не ми пиши повече. Уви типично в твой стил започна да ме тролваш. Не само, че ти теглих майните ,не си ти преведох €18, за който ме безпокойш на емайла, но и не съм забравил какво ти казах че ще направя.
18.09.2019 18:34
eDDyiSrEADy   
а ла момче ти дори лъжеш като цитираш , " след месец и половина " бях написал. Да извинявам се 22 дена бяха. Не си ми превел 1 стотинка. Престани да се оправдаваш и да лъжеш и лъжеш. Аз като ти взех 5-те бона не те тролвах, та след това ли?
Казах ти, че е не полезно да заплашваш някой публично, някой който знае всичко за теб, къде живееш, къде работиш, коя е майка ти , кой е баща ти , къде работят и т.н. Ама явно акъла не ти стига до там :) Ааааа общите ни приятели, лично ми казаха " остави го няма смисъл, той си е такъв" :(
18.09.2019 18:54
ScvForce 
Точно 22 дена ти чаках pending транзакцията, но не съм те търсил да те тролвам, както ти направи. Относно приятелите ни, интересно защото на мен пък ми казаха “Остави го той е на 1 шамар живот” на мен не ми трябва да споменавам, майки, бащи и прочее. Ти и Нему сте по тези работи.
18.09.2019 19:01
eDDyiSrEADy   
хаха ти си болен ве човек болен си лекувай се , продълважаш лъжа след лъжа ти нямаш срам...
да 100 % това са казали, то човек като погледне твоeто минало и моето може да си направи някакви изводи не мислиш ли? Споменавам майки, бащи и т.н , в смисъл, че знам всичко за теб и не искам да имам нищо общо с теб, понеже хора като теб не ми трябват, но ти с тези заплахи ме караш да го направя лично и да ти направя лошо, а аз не искам грам да се занимвам.
18.09.2019 19:10
ScvForce 
Ти си трол, лъжец и страхливец!
18.09.2019 19:13
eDDyiSrEADy   
А ти не си тролоаджия, не си лъжец и си смелчага!
btw оказа се, че баща ми лично се познава с твоя ама спирам до тук, успех ;)
18.09.2019 19:17
ScvForce 
Ако още веднъж споменеш някой от семейството ми, ще съжаляваш
19.09.2019 19:16

Nitix   GSL Code S 
monkaS
 3     18.09.2019 17:49

eDDyiSrEADy   
Друго се сетих да кажа, че не ти прави чест да изкарваш Величко виновен за разпадането на турнира. Всичко стана заради флекса,зб и веско. Nemu смаза зб 3-0 и ти даваше съвети на теб вс флекса как да го биеш, след което ако не се лъжа ти победи флекса, тогава пък флекса започна да псува Величко и към него се включиха зб и веско ( поради ясни причини ).
Послелдно да кажа, че проблемът никога не е бил парите, всичко е до принципи. Аз първи дарих 50евро за тоя турнир , половината prize pool беше дарен от мен и нему :D
18.09.2019 18:07

msrm 
ЗА ТОВА ТАЗИ ИГРА Е ВЕЛИКА!
 3     18.09.2019 18:08
eDDyiSrEADy   
хаха ДА! Виж как сплотява така и така разделения български народ :)
18.09.2019 18:13
LETALiS   
Това е нивото на коментарите, което очаквам!
Радвам се, че отново сме там където ни е мястото
ЙЕЙ
 3     18.09.2019 21:13
LETALiS   
С изтритите коментари се губи контекста, но ние си знаем -__-
19.09.2019 09:25
Borislav   
От трафика, днес само, можеш да направиш два пси къпа
18.09.2019 22:29

AbanD 
lupa.bg/f/news/b/20/0d4566c1389095a00c56817666c9856c.jpeg
 3     19.09.2019 13:24

oracle 
rofl смешно и жалко е в 21 век да не можеш да пратиш 15-20E още същия ден по paypal, skrill, pokerstars и т.н. да не говорим за 15-20 дена, че и после некви заплахи за дето си ги търсили парите. добре че 5к от другия ви залог са били в третo лице.
 2     20.09.2019 00:54
NeMuMiCrO 
То добре че не бяха 10кевро, че това му беше първоначално в устата на сцв-то преди да се усети, че е профукал всичко предната седмица на рулетката. Лошото е че не успяхме да ги биеме 4:0 и си мислят, че имаха шанс.
20.09.2019 09:11
ScvForce 
Много си измисляш. Добре, че се избрахте 2 зерга, (което е забранено в Кореа понеже е имба) и въпреки това след 3:3 едва взехте последната игра. Който иска мога да му пратя реповере.
21.09.2019 04:40

eDDyiSrEADy   
Радвам се да видя, че все още има адекватно мислещи хора ( има светлина в тунела ) като Aband i oracle, btw който не знае AbanD e old school легенда от времето на Beast,Didi,X-a и т.н ( ако е същият човек де ).
Иначе аз бях сигурен, че ще стане скандал, ако тръгна да търся парите след като разбрах, че ме е блокирал, дори му казах на Величко, но въпреки това го направих заради него. Както и да е минало свършено. Искам само да кажа нещо последно и нямам намерение повече да се занимавам с този случай и къвто и да е старкрафт в БГ, кой квото иска да поства, псува, казва и т.н. В началото бая нерви загубих, сега вече ми е смешно дори.Та това което искам да кажа е:
Много по-мъжко е да излезеш да кажеш така и така сгреших, имах проблеми, постъпих тъпо srry. Да направиш един турнир с 100-200е награден фонд ( аз ще съм първият който ще удвои prize pool-a ) , да се сплоти цялото community, да е фън , да се стриймва ( дори още пари от стрийма могат да дойдат ) , да е една приятна обстановка и т.н. Все пак това е една игра. Така се се постъпва мъжки и се чисти име, не със заплахи и псувни. Знам, че няма да стане понеже сме българи, но sounds good right? :D
 2     20.09.2019 19:58
ScvForce 
Чаках ти последната транзакция от €40, които загуби в облог с мен. Беше pending v Paypal 22 дена. Както ти написах и във Facebook, преди да те блокирам. Чакам тази транзакция и ще ви преведа парите. Повтарям след 22 дена pending, парите ми бяха по Paypal и дори не бях видял, докато ти в същият ден ме издири по e-maila, където точно и ясно в прав ред ти казах, че ще си ги получите. След което започна тролването от твоя страна. Яко ме провокира да те напсувам, но чак сега разбирам каква е била целта, а именно да отвориш тема тук с целта да ме опетниш, дори скрийн шотите, които качи бяха на част от чата. Но нали темата е заключена по твоя молба, какво мога да напиша. Не съществува някой, към когото не съм бил коректен. Дори да бяха в 3то лице парите, когато играхме, след това vla10 ме попита, Тома да му ги превеждам ли? Отговорих му разбира се, победиха. Ама когато някой смешник ме тролва за €80, псувните и да не му пратя нищо е най-малкото.
21.09.2019 04:55
NeMuMiCrO 
Човек.... удря те истината в лицето и пак не можеш да я видиш. Аз имах да взимам най-голяма част от пая. Къде те напсувах и тролнах аз? Къде ме потърси или ми каза една дума относно парите които толкова много искаше да ми дадеш.
Спри да си измисляш оправдания за всичко и погледни крайния резултат малко.
Еди като ме попита Величко колко % от залога искаш и бяхме още "приятелчета" с тебе му казах 0% макар че знаех че на 100% падате и в крайна сметка взех една добре заслужена почерка от 10% ей така за фъна щото Еди е пич и ти си показа психиката като ме блокна, че съм бил постъпил "не пичовски" според думите на сестра ти тогава. Гледах да спомена някой член на семейството ти в изказа ми не с лошо, а за да вземеш се успокоиш малко. Кви са тия заплахи постояно на колко години стана момче.... спортист човек срамота! Да не мислиш, че Еди ще чака някъв спор на улицата да решите? Що не заплашваш някой като мене където знаеш, че на голям ринг само с ляв прав ще върне в пета глуха? Пардон ти вече си там и ми извини, че като приятел не можах ти помогна повече да си подобриш скила в старкрафта. Ако пък си много тарикат искай реванш от барона ще изберем зерг рандом и тоя път ще потренираме малко повечко да ни е сигурно 4:0. Дръж си и пари и всичко, язък че не осъзна кой беше от твоя отбор и кой не.
21.09.2019 08:43
ScvForce 
Относно това, което казваш за Еди и че по-голямата част била твоя. Още по-жалко, че за €18 ме търси по емайли и ме тролва, като все говори, че не било за парите. Отново припомням всички други си получиха парите, само трола не!
21.09.2019 08:57
ScvForce 
Отново проработи въображението ти, застани си зад думите, като си толкова отровен. Не само ляв прав ами ще ти дам да ползваш всички удари с лявата ръка. На голям ринг, докато единия не се откаже или не бъде нокаутиран за 10 000лв? Още Октомври мога да се върна за това. А да видим кой кого ще прати в пета глуха.
21.09.2019 08:51
NeMuMiCrO 
Ти верно си пълна откачалка. Това, че реших да спра с бокса като си говорихме с тебе щото ми светна лампата, че имам малко повече акъл отколко да се бия за жълти стотинки като тебе в Англия при семи-прота. Второ що си помисли, че аз като се захвана с нещо ще го права да бия такива като флекса?
Без зоб преди да почна с бокса бях 120кг и правих 15 набирания, 30кофи и 50-60лицеви.
Като свалих до 90кг категория се върнах в България за да имам по добри спаринг партниори и правих такива само със прота и семи-прота от Англия като тебе до 120кг и припадаха на спаринг.
Разтега ми е два метра сопол ти целия да се назобиш до козирката не може стигнеш 100кила...
Не съм си оперирал носа и ако нещо не ми се получат нещата с фортнайта до една година може да превърта шайбата и да ти приема залога ако огладнея много..... ще довърша, така че дано имам някой лев все да не каже баща ти после, че аз съм виновен за всичко!
21.09.2019 09:05
ScvForce 
Само оправдания чета, защо си измисляш тогава и пишеш неща, който са далечни от реалността? Май си гледал пак някое интервю на Тайсън Фюри
21.09.2019 09:11
NeMuMiCrO 
Ти му гледай и дано ти влезне малко акъл в главата защото човека не е случаен Шампион в тежката. Точно от такива като тебе биячи имам присъда 50к висяща активна с голяма лихва не искам и да я смятам. 5в1 ме биха и те.....
Ходи кради повече като барман, че по честен път е трудна работата знаеш. Последната ми препоръка към тебе като познат вече не като приятел, че и за познатите съм загрижен е да спреш тотално с бокса преди някой по малко милистов от мене тотално да ти омеша кашата в главата така че да си с паркинсонс или в количка.
21.09.2019 09:16
ScvForce 
Бла, бла, бла... просто те накарах да си застанеш зад думите, както правят мъжете. Не да ми развиваш някви фантазии пак.
21.09.2019 09:20
NeMuMiCrO 
Почнах да се връщам към някакви места психически които не са много продуктивни :).
Моя баща е бил алкохолик цял живот, не уважаван доктор като твоя. Бил съм те навсякъде по всеки параграф още преди да сме почнали и го знаеш много добре просто имаш ад блок в момента.
Наистина те апелирам да не се връщаш към бокса и по госу съвет не мога ти дам.
Отказвам ти категорично залога, дано това помогне!
Коко тайсъна горкия и той още си мисли, че ще стане шампион ама дори със зоб повече от 3 рунда не искарваше на спаринг.
21.09.2019 09:34

mirandata76 
EddyIsreadu пич , като му знаеш имената отиваш в полицията и пускаш една жалба за тези публични заплахи и то пред свидетели и ще му сте стъжни живота.Това остава като печат в досието му доживот, което е много лошо,а ако направи някакво провинение, камоли към теб отива директно в затвора.Може също да го съдиш за имама и клевата,което е много занимавка, но ако имаш всички доказателства за това както и нужните свидетели може да спечелиш малко пари. Аз съм полицай и ако искаш съдейстие ми пиши тук , жалбата се подава много лесно, но трябва да е лично
21.09.2019 19:03

vader 
Прочетох всички коментари. Не знам защо, но излиза, че всичко се върти около някакви пари. Все едно сте играли за един милион евро. Нямам думи просто.
 2     22.09.2019 20:12

Моля, влезте с потребителско си име, за да напишете коментар.
Затворени залози
Psibet Топ 10
215651. hugoagogo
23002. seriosblack
13523. HloKeY
12124. eNeXPi
7995. saLvation
5806. Engineer
5407. GreenCorsair
5188. Tangra
4769. vader
44210. troublemaker
2019 WCS Winter
2019 WCS Winter
160951. StarSwarm
85482. seriosblack
58363. Engineer
10824. LETALiS
2795. hugoagogo
2046. ShteTiGoKajaSpeseN
1887. LimYuLameR
808. Dakata
709. vader
6510. Shibi

Големите печалби
+11200
1. StarSwarm
+10000
2. StarSwarm
+9952
3. Engineer
+9833
4. Engineer
+9283
5. Licus
Грубите грешки
-43200
1. StarSwarm
-38386
2. Engineer
-35150
3. Engineer
-16853
4. Licus
-11223
5. StarSwarm

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни