Новини ReplaysTeam PsiBet
StarCraft:BroodWar StarCraft 2 Heroes of the Storm
 

RSTL 6 започва на 1 септември, ние също

Russian StarCraft Teamleague 6Краят на лятото може и да е тъжна новина за мнозина, но крафтърът в нас трябва да ликува, защото, по традиция, колкото по-лоши стават атмосферните условия, толкова повече обръщаме внимание на любимата игра.

Russain StarCraft Teamleague ще стартира шестия си сезон на 1 септември, което е бързо начало на фона на наскоро приключилия пети такъв. Разбира се, подобна спретната организация може само да ни радва. Повод за положителни емоции ще е и двойното бъгарско участие. Team pSi и AG ще продължат да оставят следата си в турнира.

В дивизията на българите засега има 13 други отбора. Вероятно ще видим разделение на тези състави в две групи, последвани от смесени плейофи, подобно на формата от миналия сезон. Що се отнася до отборите-конкуренти, повечето имена вече са ни познати от петото издание на лигата, но има и няколко нови имена, с които сънародниците ни ще се сражават за първи път.

Забележка: правилата на лигата са променени. Нека участниците и лидерите на българските отбори да си опреснят знанията тук: http://hdgame.net/en/rstl/newsrstl/686-starcraft-2-hots-rstl-6-update-rules.html

PsiBet системата ще бъде съживена заедно с отборната лига. Основната ни задача ще е да отразим българските мачове в турнира, както и важните сблъсъци от GSL и WCS лигите. Дали ще има дори още повече възможности за залог ще зависи единствено от админската мощ, с която ще разполагаме. Дано. За да съживим страстта към залога и да направим сезона по-интересен, този път ще дадем и бонус от 50лв. за победителя. Единственото условие, за да се включите, е да залагате безплатно и неограничено (и Letalis да не счупи сайта)

Russian StarCraft Teamleague 6 е спонсорирана от

Cascade StarCraft 2 New Era Gaming StarCraft 2

(3) коментара
Автор: LETALiS | Публикувано на 25.08.2014 21:25
Klokotnitza
 show me the money *ExcitedTroll*
25.08.2014 22:13 - 
Nitix   -  GSL Code S
 Pass.
25.08.2014 23:07 - 
LETALiS   - 
 Дивизиите на БГ отборите са вече ясни:

Team pSi в дивизия 2B: http://hdgame.net/?option=com_sct&Ite...&game=

Първи мач срещу ReG Gaming

aGGression Gaming в дивизия 2A: http://hdgame.net/?option=com_sct&Ite...amp;stat=1

Първи мач срещу n00bgaming pr0
29.08.2014 19:02 - 

Напиши коментар

Моля, влезте с потребителско си име, за да напишете коментар.
Вход
Потребителско име

Парола
Авто?

Регистрация / Забравена парола
На живо
Отворени залози
PsiBet
1. hugoagogo
2. seriosblack
3. HloKeY
4. eNeXPi
5. saLvation
Търсене

Psistorm.eu - шест години с българския StarCraft

Psistorm.eu използва "бисквитки" | признание-некомерсиално 3.0 | За контакти