Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

[IeSF] Без корейци на StarCarft 2 !

NoOne 
Невероятно но факт!
Организаторите на събитието KeSPA, обявиха, че не планират да пратят Корейски представител по StarCraft 2 на IeSF, който ще се проведе от 6ти до 9ти Октомври в Andong Южна Корея.

По думите им /цитирам в превод/: "Тъй като StarCraft 2 не е офицялно събитие на KeSPA, нямаме планове да изберем Корейски представител". Въпреки, че те са организаторите на събитието и то ще е в Корея, няма да имат представител по старкрафт 2 ... *pro_vankata*

Градът на Andong планира по същото време на същото място да проведе събитието "4th Andong Hahoe Masks eSports Hanmadang", което значи, че Корейските и Интернационални играчи ще бъдат по същото време на същото място, но ще играят в различни турнири *21*

Поради ексцентричните организаторски умения на KeSPA, домакините и гостите ще седят на различни маси на партито.

Всичко това ме кара да се чудя дали е забавно или трагично.
Може би част от проблема е, че KeSPA не отговарят за старкрафт 2 в Корея и не искат да отделят средства за организирането на корейски квалификации. Но винаги могат да вземат пример от представителите им в България - БФЕС - и да си пратят който им скимне *ExcitedTroll*
27.09.2011 14:01
Редактирано от NoOne на 27.09.2011 14:09

LETALiS  -   
KeSPA си спазва правилата, не е нещо ново за тях. Изглежда глупаво, но аз не съм учуден, защото те винаги са си били стриктни.

Ще видим какво ще излезе от този турнир при толкова много големи събития в началото на октомври: две издания на IEM, GSL продължава, MLG май пак имаше по това време, а сигурно има и още, за които сега не се сещам...
27.09.2011 14:16

NoOne 
Не съм казал, че не си спазват правилата, само тролнах по бфес :)
Просто е странно, все едно някое първенство по волейбол да се провежда в България, но да не участваме в него.
27.09.2011 14:31

NoThx  - mic  
В крайна сметка имам чувството че там ще се съберат некви рандом хора който изобщо няма да имат общо с SC2 *ExcitedTroll*
28.09.2011 10:53

huff1 
Турнир без кореици на СтарКрафт който и от двата да е, е доста жалко. :(
01.10.2011 20:36

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни