OutOfTouch написа:
will, ти си самото олицетворение на смирение бе човек :). От къде събраш толкова омраза ?
О,да,смирението е пътя,нали така? И защо си мислиш,че става дума за омраза? Това е твърде крайно тълкуване на нещата.
Виж,например с Калин не съм общувал,но с Лосо съм го правил достатъчно и знам за какво говоря. Този същия Лосо на който целия ми отбор от iF~ му се подиграваше в продължение на толкова дълго време. Граста например го размазваше от обиди непрестанно. Даже го държа извън националните'гарнитури'(Б отбора,слаб е за А),защото не искаше и да чува за него.
Много хора споделяха подобно отношение към Лосчо (едни открито,други не толкова),защото той си падаше малко женичка. Гледам го сега му е дошло самочувствие,вероятно е използвал парите от Пси лигата и е направил сефтето с някоя труженичка от кръговото.
Аз лично бях в добри отношения с него преди да ми кажат някои хора,че ме е псувал от другите си акаунти. "Все тая"
В крайна сметка всеки сам избира как да се държи към останалите.
Ако на теб ти е по-удобно да лицемерничиш,за да поддържаш добри отношения с хората около теб,това си е лично твой проблем.