Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Знам отговора

Losso  -  
Напоследък гледайки темите из псисторм, забелязах, че хората се чудят кой невероятно добър играч на BW е Шокан. Имайки предвид, че TechnicS играе ск1, а ламера си има отделен акаунт, лесно се стига до заключението, тъй като аз съм следващия най-велик играч в историята на българския старкрафт, че това съм аз.

Надявам се, че това признание ще ми донесе още повече слава, фенки и пари.

*Losso2*
11.09.2011 14:16
Редактирано от Losso на 11.09.2011 14:33

Splendour  -  
Знаех си! Лосо е Леталис!
11.09.2011 14:17

NoOne 
Абе мистерията "Шокан" не ми е ясна, но ме интересува ZeeRaX къде изчезна ? От както Mondragon го отнесе в TSL-a не съм го виждал да играе. Някой знае ли какво се случи с този човек ? *sm56*
11.09.2011 14:45
Редактирано от NoOne на 11.09.2011 14:45

Crying 
играе покер мост ликели
11.09.2011 15:08

will  -  
И това ако не е другото лайненце което плачка за внимание. Колко седмици събира кураж докато пуснеш темата? Като те знам най-вероятно до посления момент си се колебал дали да пуснеш темата или не? Прав ли съм,мишок? И чакай да те светна кой си,че гледам делюзията те е налегнала - Анонимник в СК,а сега и анонимник в СК2.

Как ли пък не видях през годините някой като Ламера,Теча,Маската,Ръша и т.н, да правят подобни теми за да се възхваляват колко са велики и прочие. Защо ли си гледам темите пуснати във форума и не намирам никъде подобна тема? Обърнало му се малко внимание на девствено хюмне и то взело,че се самозбравило. Преди време и дума не смееше да обелиш,копеленце
11.09.2011 15:44

will  -  
А-у,пак им развалих кефа на разни въшкарчета.

От утре спирам да флеймя.
11.09.2011 15:51

will  -  
Лет, виж само колко прегледи има риплея на Джайънт и Калинчо в сравнение с тегленията му. Кажи ми после,че не ти помагам за повишаването на интереса в сайта.
11.09.2011 16:12

OutOfTouch  -  
will, ти си самото олицетворение на смирение бе човек :). От къде събраш толкова омраза ?
11.09.2011 16:22

NoOne 
Хаха, will, я най-добре отиди на www.redtube.com и се успокой малко *sm56*
11.09.2011 16:57

will  -  
OutOfTouch написа:
will, ти си самото олицетворение на смирение бе човек :). От къде събраш толкова омраза ?

О,да,смирението е пътя,нали така? И защо си мислиш,че става дума за омраза? Това е твърде крайно тълкуване на нещата.

Виж,например с Калин не съм общувал,но с Лосо съм го правил достатъчно и знам за какво говоря. Този същия Лосо на който целия ми отбор от iF~ му се подиграваше в продължение на толкова дълго време. Граста например го размазваше от обиди непрестанно. Даже го държа извън националните'гарнитури'(Б отбора,слаб е за А),защото не искаше и да чува за него.

Много хора споделяха подобно отношение към Лосчо (едни открито,други не толкова),защото той си падаше малко женичка. Гледам го сега му е дошло самочувствие,вероятно е използвал парите от Пси лигата и е направил сефтето с някоя труженичка от кръговото.

Аз лично бях в добри отношения с него преди да ми кажат някои хора,че ме е псувал от другите си акаунти. "Все тая"

В крайна сметка всеки сам избира как да се държи към останалите.

Ако на теб ти е по-удобно да лицемерничиш,за да поддържаш добри отношения с хората около теб,това си е лично твой проблем.
11.09.2011 17:06
Редактирано от will на 11.09.2011 17:12

LETALiS  -   
Аз мислех, че е за Shokan темата...

В момента разследването поддържа три версии, всяка от които си има недостатъци, за да стигнем до сигурно заключение.
11.09.2011 17:10

Splendour  -  
Напротив - всичко е пределно ясно:
Letalis = Losso = Shokan
Толкова е очевидно - даже от никовете си личи:
Леталис и лоссо споделят буквите "l" и "s", пък losso i shokan - "s", "o". Не може да е съвпадение.
11.09.2011 17:19

LETALiS  -   
Можех да приема донякъде letalis = shokan, но ме загуби като фен с намесата и на losso. Какво общо? ;О
Картинката продължава да се разяснява!
11.09.2011 17:30

LETALiS  -   
NoOne ??????:

Далеч по-градивно мнение Contentment

Fap Fap Fap
11.09.2011 17:32

will  -  
Letalis написа:
NoOne ??????:

Далеч по-градивно мнение Contentment

Fap Fap Fap

Аз съм 'мембър' в порнхъба.
11.09.2011 17:35

XaXo 
www.youjizz.com
Аз съм актьор там *jackoff*Contentment
11.09.2011 20:46

OutOfTouch  -  
will написа:
OutOfTouch написа:

О,да,смирението е пътя,нали така? И защо си мислиш,че става дума за омраза? Това е твърде крайно тълкуване на нещата.

Виж,например с Калин не съм общувал,но с Лосо съм го правил достатъчно и знам за какво говоря. Този същия Лосо на който целия ми отбор от iF~ му се подиграваше в продължение на толкова дълго време. Граста например го размазваше от обиди непрестанно. Даже го държа извън националните'гарнитури'(Б отбора,слаб е за А),защото не искаше и да чува за него.

Много хора споделяха подобно отношение към Лосчо (едни открито,други не толкова),защото той си падаше малко женичка. Гледам го сега му е дошло самочувствие,вероятно е използвал парите от Пси лигата и е направил сефтето с някоя труженичка от кръговото.

Аз лично бях в добри отношения с него преди да ми кажат някои хора,че ме е псувал от другите си акаунти. "Все тая"

В крайна сметка всеки сам избира как да се държи към останалите.

Ако на теб ти е по-удобно да лицемерничиш,за да поддържаш добри отношения с хората около теб,това си е лично твой проблем.

И дори всичко, което казваш да е така не разбирам теб тва кво те бърка ?
На тоя свят има всякакви хора..ако ти ще си този, който ще се разправя със всички идиоти дай си телефона да ти звънна, когато попадна на някой такъв и да си спестя нервите.
Дори наистина да те е псувал, тва е нищо друго освен детинско поведение. Струва ли си да му обръщаш внимание?
Прави квото решиш...на мен лично ми се струва излишен разход на енергия.

P.S. Losso нищо лично с/у теб. Просто за пример-а те използвам.
11.09.2011 21:43
Редактирано от OutOfTouch на 11.09.2011 21:47

will  -  
OutOfTouch написа:
И дори всичко, което казваш да е така не разбирам теб тва кво те бърка ?
На тоя свят има всякакви хора..ако ти ще си този, който ще се разправя със всички идиоти дай си телефона да ти звънна, когато попадна на някой такъв и да си спестя нервите.
Дори наистина да те е псувал, тва е нищо друго освен детинско поведение. Струва ли си да му обръщаш внимание?
Прави квото решиш...на мен лично ми се струва излишен разход на енергия.

P.S. Losso нищо лично с/у теб. Просто за пример-а те използвам.

Това си е идейно срещу някой лев ;)

Иначе какво да ти кажа?

Просто отбелязах защо имам такова отношение към него,защото тук чета как лошия `уил` обича да се нахвърля на всички безпричинно. Кръгът ми от невинни жертви, които не могат да се защитят набъбва с всяко следващо мое посещение ;)

Та..

Отделил съм пет минути и съм написал това което съм мислел. Извън тези няколко минути,този смешко няма никакво значение за мен. И все пак дали са секунди или минути - това е моят живот и не смятам да съм мълчалив в него.

Не твърдя,че държанието ми е правилно към всички,защото то никога няма да бъде. Няма хора,които да се отнасят коректно към всички.

Абе....някои просто си го просят!
12.09.2011 00:51
Редактирано от will на 12.09.2011 00:53

Borislav  -   
всъщност zeerax цъка lol :)
12.09.2011 21:03

Losso  -  
ахаха няма такъв смях :D

homepage.ntlworld.com/cott1200/temp/successful-troll.jpg
12.09.2011 21:14

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни