Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

chukolnaTV

OutOfTouch  -  
Понеже не играя SC2, това което мога да правя като гледам как вие играете SK2 е да правя сравнение. 2в2 играта беше TZ vs TZ. На brood war тераните играят на марини само ако плануват силен push в началото. В противен случай са на тех. Зерговете са на мути от 1 или 2 harch няма значение.
Това, което видях в първата игра 2в2 не беше нищо подобно, а противниците ни спечелиха именно с тази "brood war" стратегия (Т на тех, а З на фаст мути).
2-рата игра беше добра като изключим факта, че австрийския З игра по почти същата 1 base стратегия, както и предната игра и унижаваше доста време нашия зерг по абсолютно същия начин както и предната игра. Извинявам се много, но да не предвидиш нещо подобно при условие, че преди минути си загубил по този начин..тва е признак на липса на всяква аналитична мисъл. Да предположим, че са се разбрали Калин да го пази с марините vs air и за това така се развиха нещата..не изглеждаше като това да е плана. Не видяхме и общ wall, което в 2в2 на такива близки позиции е повече от задължително, ако З-га иска да играе еко..но дори да не пак е предимство.
2-те игри, които chukolna предаваше на BateToshko бяха плачевни. Добре айде..спекъл е по едно време за това не му се получиха нещата. Но колко трае тва спичане..цели 30мин в играта с Reivanite. Иска се малко характер в тази и подобните игри. Като се прецакаш сам и го знаеш, не ти остава нищо друго освен да си вземеш играта в раце и да се реваншираш на себе си. Всичко останало е детинско!
Казват, че и shuttal и BateToshko са добри играчи и могат много повече. Вярвам, че е така, защото не следя играта им нито на националния отбор. Но това, което видях снощи от тях не беше и за C национала. Все едно не идвате всички от BroodWar, това ви дава страхотно предимство пред останалите играчи, които не са играли играта. Някои неща са същите и съм сигурен, че сте падали по точно същия начин и преди и знаете какво се прави в такъв случай. Вземете се в ръце и покажете какво можете. Австрийците не са силни.
01.09.2011 12:22

BateToshko 
Ми аз не съм от националния и не претендирам, че съм за там. Ама нямаше кой да играе и затова играх аз. *noob**r15*
01.09.2011 13:21

LETALiS  -   
u3p0ga написа:
Ми аз не съм от националния и не претендирам, че съм за там. Ама нямаше кой да играе и затова играх аз. *noob**r15*

Да поясня, че това е BateToshko, защото може би не всеки знае.
01.09.2011 13:23

OutOfTouch  -  
Така и предполжих. По-добре следващия път. Играй твърдо!
01.09.2011 13:32

chukolna  -   
Neclearman vs mouzHasu

[video]http://youtu.be/pyyzqPBezUk[/video]
01.09.2011 23:00

LETALiS  -   
Оооо оОО о Ооо Камератааааа Fap Fap Fap
01.09.2011 23:27

chukolna  -   
....доста време по касно един бегал опит за завращане кам кастването ;), sound-a на играта е малкооо силен но ще го преживеете хихи

Tooeasy vs Monta

[video]http://youtu.be/R3NEYT8iqWI[/video]
16.11.2011 23:23

LETALiS  -   
Губи ти се напълно прекрасния гласец по време на битките =) Чакаме следващите. Иначе картината е...flawless.
16.11.2011 23:39

chukolna  -   
ако някои знае нещо по добро от фрапса да казва, че вече съм много изнервен с тази долна гадна лагваща глупост. Туку що записах другия replay ще го рендерна/приготвя и утре вечер ще го уплоадна, един сполиер само ще издам на hwbgMethix е
16.11.2011 23:54

LETALiS  -   
Между другото кой е този игра "TooEasty" в заглавието на видеото ;D
17.11.2011 02:56

OutOfTouch  -  
chukolna написа:
ако някои знае нещо по добро от фрапса да казва, че вече съм много изнервен с тази долна гадна лагваща глупост. Туку що записах другия replay ще го рендерна/приготвя и утре вечер ще го уплоадна, един сполиер само ще издам на hwbgMethix е

Camtasia, HyperCam, Easy Screen capture with crack(virus free), I.Screen.Recorder.v8.0.1.12-Lz0 ,Super Screen Recorder v4.0, My_Screen_Recorder_Pro_2.3_+_Crack, Super_Screen_Capture_v2.5 .
Ако не ти накъсва при кастването на живо..повечето програми за кастване имат и record на предаваното в момента в папка на хард диска.
17.11.2011 09:36

chukolna  -   
еми пробвах с някои от тях не ставаше, сега обаче установих че като sc2 ми е на fullscreen ( do sega bqh na full screen windowed) фрапса не лагва така брутално. Рендервам видео-то в момента и довечера ще бъде качено в youtube, очаквам да е с доста sick качество
17.11.2011 15:43

shutall 
Own3d.tv и директен up в youtube (никога не съм го ползвал ама всеки път ме съблазнява)
17.11.2011 17:14
Редактирано от shutall на 17.11.2011 17:15

chukolna  -   
аз последно преди като ги правех през twitch.tv ги вкарвах в тубата, ама така де да знам по интересно пак и може да едитнеш с sony vegas едно две
17.11.2011 18:29

kz00rts 
Чакаме го :)
17.11.2011 20:18

chukolna  -   
ахахха авее голям fail ;) целия userinterface играе кучеци и фарля губеци. Това е на full screen с фрапс без лаг е но този проблем незнам как се появи, интересното е че става след рендерването. Явно ще си карам на half screen през фрапс и тва е.

hwbgMethix vs Unix
[video]http://youtu.be/MX_QlcTWkgI[/video]
17.11.2011 23:39

LETALiS  -   
Прекаляваш с качеството, затова =) Прави ги по-добре с по-ниско, но добре вървящи и тъкмо и на теб ще ти отнемат по-малко работа и време.

Разбира се, ти няма да ме послушаш, защото не за първи път ти го казвам :)
17.11.2011 23:48

chukolna  -   
за утрешния replay ще си доволен Ванка, обещавам !

играта ще е на pSi.Nuclearman, надявам се да е интереcна.
17.11.2011 23:59
Редактирано от chukolna на 18.11.2011 00:02

chukolna  -   
наи накрая съм доволен от качеството !!! играта е мноооого добра, надявам се че сам е представил по добар начин

pSi.Nuclearman vs VirusZlaTaN

[video]http://youtu.be/1GGThTki_Is[/video]
18.11.2011 18:55

NoThx  - mic  
пробвай тази програма : PlayClaw 2.1.0 Build 1499 :)
25.11.2011 19:17

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни