Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

StarCraft:BroodWar проблем

HighStOrm 
Така от 1, 2 дни имам не чак толкова странен проблем. Когато мърдам курсора на мишката така че камерата на играта да се мърда в съответната посока осештам някакъв лаг, пробжах с стрелките но си стои ... Много странно но не може да се играе пълноценно някак не мога да се ориентирам Предложения от какво може да е и как да го махнем ? *pro_vankata*
17.06.2010 21:40

LETALiS  -   
Жега е и процесора ти не може да смогне. Вариант ли е? :)
17.06.2010 21:50

Borislav  -   
CPU throttling enabled?
18.06.2010 00:32

VampY 
Еби го курсора бе цъкай със срелките на клавиатурата аз така правя :D
18.06.2010 10:37

HighStOrm 
Лет това е вариант но би трябвало да прави някакви минимални проблеми и при другите игри. Не че имам игри на Пцто но Диаблото върви добре хаха неска изтеглих 1вата игра която ми дойте на ум Контрата хаха но и при нея нямаше проблеми само при Brood-а лагва. И VampY това казвам че дори и със стрелките се осешта как засича и лагва при местенето много е гадно. Вариант ли е анти виросната ми се скапа(донякаде) и нещо да се е бъгнала работата било от някой друг вирус или нещо друго ?
18.06.2010 11:12

LETALiS  -   
Както каза Борислав, влез в менюто по време на игра. F10 -> Options -> Speed и виж дали имаш отметката на "Enable CPU throttling.
18.06.2010 12:47

OutOfTouch  -  
Може да е от антивирусната..в момент в който се ъпдейтва. Иначе не е нормално. За да прави така начи не достигат ресурси по една или друга причина. Преинсталирай Windowsa най-добре, ако не разбереш от както е. Може да е и вирус. Ако имаш много активни процеси в таскбара долу в дясно до часовника, спри някой от тях и тествай. Спри и някой от процесите който си сигурен за какво са. Друга идея нямам да ти предложа. Най-сигурното е преинсталл виндовс.
18.06.2010 13:57

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни