Letalis wrote:
АВАТАРската история беше крайно изтъркана, но ти очаквал ли си друго?
Във WarCraft има предателство, алчност, чест, достойнство, любов, омраза, минаване в "тъмната страна" дори =)...има за какво да се захване човек, ако реши да го прави със смисъл, което, разбира се, невинаги е основен критерий за холивудските продукции.
Мисля, че е ясно аз на коя игра съм по-голям фен, но, HighStOrm, по тази конкретна тема не бива да си кон с капаци. Истината никога не е в крайностите, а ти се придържаш към едната от тях.
VampY wrote:
Letalis wrote:
АВАТАРската история беше крайно изтъркана, но ти очаквал ли си друго?
Във WarCraft има предателство, алчност, чест, достойнство, любов, омраза, минаване в "тъмната страна" дори =)...има за какво да се захване човек, ако реши да го прави със смисъл, което, разбира се, невинаги е основен критерий за холивудските продукции.
Мисля, че е ясно аз на коя игра съм по-голям фен, но, HighStOrm, по тази конкретна тема не бива да си кон с капаци. Истината никога не е в крайностите, а ти се придържаш към едната от тях.
Абе колкото и да ми хвалите WC-to (сиреч - кенефа) В СтарКрафта няма расова дескриминация (визирам SCV-то представете си в главната ролия в филма да е Snoop Dog и да играе точно такъв бачкатор :D )
Vader wrote:
Аз ще се радвам да има филм по Стар Крафт и по Уаркрафт. Важното е филмите да са направени по историата.
Borislav wrote:
И после реалността се получава нискобюджетен филм, като "Човекър Рак от Марс"