Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

StarCraft - игрален филм

LETALiS  -   
Запознат ли си с WarCraft историята въобще, че твърдиш подобни неща? Там има доста по-интересни и универсални неща от магиите, които си видял в самата игра.

WarCraft определено е по-малкото зло :)
10.03.2010 22:45

Losso  -  
ми филм за старкрафт би могъл да е сполучлив, стига да е направен МНОГО добре.. като история има адски интересни моменти като предатилството на Дуран или проблемите на Тасадар с консула, обединяването на Джим с протосите и особено цялостната история на Кериган
а като говорим за зрелищност едва ли нещо би могло да се сравни с трошенето на Гатинор (с Тасадар) в овърмайнда..
или пък как една шепа протоси пазят Xel'Naga от струящи се легиони зерги..
или пък онази въздушна протоска инвазия на Braxis (или както беше)
или пък атаката на зергите към Мар Сара..

но честно казано даже и някой голям да се хване не вярвам да го направи както си го представям и сигурно би било провал.

а уоркрафт също би могло да е интересно, но просто не мога да си го представя с толкова умопомрачителни битки
10.03.2010 23:04
Редактирано от Losso на 11.03.2010 08:43

Borislav  -   
по-добре да се направи филм по WC, така че като излезе и видим, колко е жалък да не ни е яд, че е любимата ни игра ;)
10.03.2010 23:18

Wolf4o 
И двете игри имат интересни историй. Аз съм чел няколко книги за уареца.
11.03.2010 00:06

HighStOrm 
меега зле ... знаете ли кво берете надежди инакрая ще стане като с тоя боклук - AVATAR боже супер глупав филм със суууууууупер много ефекти направен с историй разни да не говорим за продоцента! и какво стана с осраките D.I.C.K :) а отзивите от критиците бяха - най-глупавият филм с толкова много ефекти и единстено ползване на напредналите технологии. После писаха че нямало сюжет и така и така, Не вярвам филм за WC да има по-вече от 500 гледания от цял свят ХАХАХАХА
11.03.2010 00:51

LETALiS  -   
АВАТАРската история беше крайно изтъркана, но ти очаквал ли си друго?

Във WarCraft има предателство, алчност, чест, достойнство, любов, омраза, минаване в "тъмната страна" дори =)...има за какво да се захване човек, ако реши да го прави със смисъл, което, разбира се, невинаги е основен критерий за холивудските продукции.

Мисля, че е ясно аз на коя игра съм по-голям фен, но, HighStOrm, по тази конкретна тема не бива да си кон с капаци. Истината никога не е в крайностите, а ти се придържаш към едната от тях.
11.03.2010 01:17

VampY 
Letalis wrote:

Във WarCraft има предателство, алчност, чест, достойнство, любов, омраза, минаване в "тъмната страна" дори =)...има за какво да се захване човек, ако реши да го прави със смисъл, което, разбира се, невинаги е основен критерий за холивудските продукции.

Мисля, че е ясно аз на коя игра съм по-голям фен, но, HighStOrm, по тази конкретна тема не бива да си кон с капаци. Истината никога не е в крайностите, а ти се придържаш към едната от тях.

Абе колкото и да ми хвалите WC-to (сиреч - кенефа) В СтарКрафта няма расова дескриминация (визирам SCV-то представете си в главната ролия в филма да е Snoop Dog и да играе точно такъв бачкатор :D )
11.03.2010 01:45

sviniata  -   
"Кавалис, обади се на Спилбърг" вика..... АХАХХАХААГАГГАГАХАХХААХАГАГАГГА
КраСВо ти рулираш бате..
11.03.2010 02:25

Borislav  -   
VampY wrote:
Letalis wrote:

Абе колкото и да ми хвалите WC-to (сиреч - кенефа) В СтарКрафта няма расова дескриминация (визирам SCV-то представете си в главната ролия в филма да е Snoop Dog и да играе точно такъв бачкатор :D )

From the West to the East Coast!
11.03.2010 09:10

vader 
Аз ще се радвам да има филм по Стар Крафт и по Уаркрафт. Важното е филмите да са направени по историата.
11.03.2010 09:32

Kerrhigh 
Vader wrote:
Аз ще се радвам да има филм по Стар Крафт и по Уаркрафт. Важното е филмите да са направени по историата.

И да бъдат мощ!
11.03.2010 18:31

vader 
Ако са по историата ще бъдат.
12.03.2010 09:57

sviniata  -   
Кавалис, желая те на задна... да ти вкарам дарк :)
12.03.2010 10:22

VampY 
Като се замислих за направата на WarCraft филм ще са нужни 2-но ако ли не 3-но повече актиори отколкото за StarCraft от там се вдига и бюджета . В УарКрафт на 80% от персонажите могат да се изиграят от актиори в костюми (орки , елфи , неумрели разните странични твари и тн.) Като се замисля май само нещата от типа на инферналите ще са анимирани . Докато в StarCraft зергите и протосите не знам как ще се изиграят от хора , най-много някой хърбав като ДиДжей Клаус да се навлече в костюм на зеалот или някой дарктемплар .

Не че съм пристрастен ама StarCraft проекта ще скъса WarCraft дори и само от към 3D ако щете представете си слагате си цайсите в киното и пред вас се разкрива ЧАР в целия си "блясък" от която излизат в орбита маса зергска паплач ... Или бомбената атака на КОРАЛ ... Или въздушна битка с маса кариери , вълкирии , батали и тн. ... Или наземна битка с леещи се навсякаде плазма , ламарини , кръв , слуз , лиги ... Еххх дано направят нещо подобно :D
12.03.2010 10:40

Borislav  -   
И после реалността се получава нискобюджетен филм, като "Човекър Рак от Марс"
12.03.2010 12:39

VampY 
Borislav wrote:
И после реалността се получава нискобюджетен филм, като "Човекър Рак от Марс"

Реално погледнато си е така *goodp*

Ама аз взех да се размечтавам въпреки , че не ми е в стила :D
12.03.2010 12:50

Jens 
Ниско бюджетен филм не ознавача задължително слаб филм. Примери колкото искаш.
12.03.2010 13:37

Borislav  -   
При положение, че за филм на тема SC:BW биха били нужни големи ефекти, много ама наистина много ресурс да се вложи, за да излезе нещо наистина качествено...
Не става въпрос за драма или история в една къща, как пет китайци ги гони клоун в костюм на хидралиск.
12.03.2010 23:46

Wolf4o 
Ако рискуват и вложат доистойна сума за направата на такъв филм, аз съм сигурен, че ще избият парите няколкократно. Всички фенове на играта биха го гледали, плюс това знам и много хора, които не играят, но много се радват на историята на играта и ще гледат филма, и много зарибени по филмите биха гледали...
13.03.2010 02:18

OutOfTouch  -  
Абе гейм обществото е огромно..не вярвам да направят филм по игра..и никой да не го гледа.
13.03.2010 05:49

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни