Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

StarCraft - игрален филм

nichy  -   
Якичко е ;)
09.03.2010 19:38

kpacbo  -  
мда добре са го направили :)
09.03.2010 19:48

nighOn  -  
това е от филма Starship troopers
09.03.2010 19:59

LETALiS  -   
nighOn wrote:

Който цял живот ме дразни =))
09.03.2010 20:29

oracle 
Letalis wrote:
nighOn wrote:

Който цял живот ме дразни =))

С какво? (ако не е тайна де) мен ми харесваше като бях лапе.
10.03.2010 01:00

LETALiS  -   
С това, че ми се струваше супер тъп, а много хора му се радваха. Някои неща просто те дразнят без да имаш обяснение защо - SaintZerg, заглавия на видео клипове започващи с "Песента която разби всички...", момичета, които се снимат с нацупени устни...първично е, просто така го усещаш ^^
10.03.2010 01:09

VampY 
Letalis wrote:
С това, че ми се струваше супер тъп, а много хора му се радваха. Някои неща просто те дразнят без да имаш обяснение защо - SaintZerg, заглавия на видео клипове започващи с "Песента която разби всички...", момичета, които се снимат с нацупени устни...първично е, просто така го усещаш ^^

TRUE *goodp*
10.03.2010 08:33

vader 
Интересен е филма Звездни рейнджъри. Много ми харесва. А клипчето добре е направено. Преди годимни се говореше, че ще има филм по Стар Kрафт. Дано да има.
10.03.2010 09:56

VampY 
Vader wrote:
Преди годимни се говореше, че ще има филм по Стар Kрафт. Дано да има.

Те за WarCraft не са тръгнали да правят дето е ебати комерса пък StarCraft ... Доста се съмнявам пък и тази криза дето е превзела Холивуд и да направят ще е някаква турбо безбиуджетна помия по-зле и от StarShip Troopers 2 (който го е гледал знае , че е правен с 2 лева тоя филм и е пълна боза)
10.03.2010 12:31

kpacbo  -  
Старкрафт - хрониките на 1 зеалот :) или нещо такова Кавалис обади се на Спилбърг..
10.03.2010 12:46

ArtOfDeath 
Мда, спомням си че се спореше по едно време дали са взели идеята от Стар Крафт-а или не са :)
10.03.2010 16:57

Borislav  -   
btw бях срещал че се предвижда филм по warCraft да излезе 2011 година.
[+] Spoiler
Даже има страница в imdb ~> http://www.imdb.com/title/tt0803096/
10.03.2010 17:42

LETALiS  -   
WarCraft има къде, къде по-голям потенциал за филм. Историята е много по-развита, а и според мен по-интересна.
10.03.2010 17:47

vader 
То и по Уаркрафт ще има. Ама не се знае кога.
10.03.2010 17:50

VampY 
Letalis wrote:
WarCraft има къде, къде по-голям потенциал за филм. Историята е много по-развита, а и според мен по-интересна.

Не съм съгласен . Според мене точно StarCraft има ако не по-интересна то по-уникална история все пак WarCraft си е чист средновековен бой с магии тип "Властелина на пръстените" , там разните нибелунги , Уилол и тн. Докато изявени филми свързани с "хай-тек човечеството vs извънземни гадове" са Aliens поредицата и Звездните рейнджъри поредицата ама всичките те са старички и един подобен филм с по-силен финансов стимул ще избие рибата ... Няма да стане като Аватар ама все пак ще е доста печеливш (лично мнение)
10.03.2010 19:06

LETALiS  -   
Не си прав.
10.03.2010 19:09

WaRaX 
Letalis wrote:
+1
10.03.2010 21:08

LETALiS  -   
WarCraft може да даде материал за интересен филм, поне доколкото мога да преценя от книгите, които съм чел, а някои от тях даже не бяха лоши =)

Ако се направи StarCraft филм и в ролята на Керигън не е някоя девойка, която да събуди у мен желание да остана сам, не виждам кое толкова ще го направи нещо повече от провал. А слаби филми по видео игри...колкото искаш.
10.03.2010 22:18

HighStOrm 
Абе вие луди ли сте .. Помислете малко колко глупав и негоден филм би бил ако се направи въобще някакъв ... Въпросът тук е кой би гледал такъв боклук магий историй боклуци стига бе хора .. СЕКСА ПРОДАВА !! хората изкат или това или размазващ екшyн, евентуално някоя добра комедия :) Този филм ще го гледат геймарите или децата както и да е ... По темата - бахти лошия мута хаарас тея голиати напрао ги разглобиха хаха ( Jaedong ще им се смее ;)
10.03.2010 22:32

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни