LETALiS -
"What we've got here is failure to communicate.
Some men you just can't reach...
So, you get what we had here last week,
which is the way he wants it!
Well, he gets it!
N' I don't like it any more than you men."
Guns N' Roses бейби, но нека не се отклонявам.
Вероятно много от вас вече са прочели някъде тук или разбрали от друго място, че Граст вече не е сред нас. Като потребител, разбира се. Всички станахме свидетели на дългия период, в който той и Снууп не се понасяха. Това резултира в изискването от страна на Граст да избирам между тях двамата, защото единия не можел да си затваря очите за написаното от другия и т.н.
В следствие от това след много уговорки Снууп беше временно баннат, след което се свързах с него, разбрахме се и му махнах бана. После имаше период на затишие, след което малко по малко отново започнаха да прехвърчат искри и пожара пак избухна.
Ако четете това и подобен проблем ви се струва смешен, то и аз съм на същото мнение, защото въобще не намирам подобни неща за нормални в един малък, сайт, където хората се събират просто, за да обменят информация за любимата игра.
Обратно на историята.
След нарастването на напрежението отново, Граст успя да провокира, защото според мен специално в последните дни той беше този, който го правеше. Та той провокира Снууп, в последствие, на което Снууп отправи някакви заплахи към Граст, което втория сметна за достатъчно, за да го банне, възползвайки се от правата си в сайта. Аз не го спрях, защото бях отново поставен в положението да бъде наказан Снууп без в моите очи да е виновен (може и да е, какво релано си мисли той, аз не мога да знам) или да разочаровам човек, който е помагал и на сайта и на мен. Накрая цялата история започна да изнервя малко и мен, заради цялото време, което отне и дълбоко заложената в себе си липса на смисъл.
Както и да прозвучи това, аз съм човек, който много трудно приема това, че е направил лошо на някой друг (освен ако човека наистина не си го е заслужавал) и каквото и решение да бях взел по въпроса, който и да бях подкрепил, знам че щях да потърся начин да се реванширам на "жертвата" и да се опитам да изгладя поне до степен на поносимост отношенията между хората.
В случая не стана така. Вчера казах, че ще оставя на Jens като форум модератор той да прецени безпристрасно кой е прави и кой крив. Jens махна бана на Снууп и последствията от това бяха, че Граст поиска да изтрия всичко в сайта, което е публикувано от него, както и регистрацията му, разбира се. На мен това решение естествено не ми допадна във всяко едно отношение. Омръзнало ми беше обаче да говоря на стената, а и подобно нещо се беше случило и преди с LGI. Явно хората са различни и аз не мога да разбера подобно поведение, докато за други то е съвсем естествено. Както и да е, това е на кратко историята. Двете страни, ако смятат, че не съм я представил вярно или тяхната гледна точка е друга, нека се изкажат.
Накрая искам да благодаря на Граст за целия труд и многото неща, с които е помогнал и на мен и на сайта. Въпреки цялата тази драма и независимо от това, че материалите му бяха изтрити, труда му няма да бъде забравен или неоценен независимо от това какво си мисли той. Вратите на сайта са винаги отворени за теб, Граст, ако решиш да се прибереш. Жалко е, когато подобни глупости (за мен) имат подобни последствия, но за днешните си действия можем да отсъдим справедливо само като ги погледнем през призмата на времето, така че засега нека просто продължим напред.
Още веднъж, Граст, мерси за всичко и съжалявам, ако аз или някой друг админ те е засегнал с действията си. Бъди сигурен, че не това е била целта ни.
-----------------------
Бяха ми задавани въпроси за Impulsive League.
Не знам как да ви отговоря, защото това не е лига организирана от псисторм. Тук просто беше публикувана информацията за нея, понеже сайта на иМп имаше сериозни технически проблеми. Вероятно инфо за турнира вече ще можете да намерите там. Ако има такова, ние естествено ще се постараем да ви посочим къде да го намерите.