Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Коледен SCII Шоу Турнир !?!?

Engineer  -   
Идват празници и какво по-хубаво от един Show Tournament на любимата ни SCII !?!

Предлагам, ако имат възможност, PRADA;btmn;Archangel;Hlokey;stakimaN и Nitix да направят един шоу турнир помежду си, като се играе само раса срещу раса, т.е. да не играят един срещу друг играчи с еднакви раси !

Това би било един празник за всички нас които обичаме БГ Старкрафта !!!

Надявам се, че и на по-горе изброените също би им било забавно ! Така ще видим коя раса в БГ е най-силната в момента !!! (p)(t)(z)
21.12.2016 10:09

LETALiS  -   
Най-силната раса у нас от много време насам е протос. И това едва ли ще се промени, защото няма нови играчи, които да променят баланса ;P
21.12.2016 11:55

Sweps  -   
LETALiS написа:
Най-силната раса у нас от много време насам е протос. И това едва ли ще се промени, защото няма нови играчи, които да променят баланса ;P

Е как не те сви сърцето да го кажеш това... Расата която в БГ винаги е доминирала е зерга. Като започнеш от Giant/ BateToshko минеш през Stakiman и стигнеш до най-новите msmr и Nitix. Протосите винаги се опитваме ама нещо не ни се получава :)
21.12.2016 12:03

Engineer  -   
Sweps написа:
LETALiS написа:

Е как не те сви сърцето да го кажеш това... Расата която в БГ винаги е доминирала е зерга. Като започнеш от Giant/ BateToshko минеш през Stakiman и стигнеш до най-новите msmr и Nitix. Протосите винаги се опитваме ама нещо не ни се получава :)

Като страничен НАБЛЮДАТЕЛ, а не като деен играч, съм напълно съгласен със Sweps-a !!!
21.12.2016 12:21

Engineer  -   
Кажете, дали това турнирче би било забавно и интересно за всички ?!?!
21.12.2016 12:22

PRADA  -   
Е... интересно интересно, колко да е интересно, предпразнично да потъркалям 5-6 кеглички ...Yao Ming
23.12.2016 06:46

vader 
А дали ще могат да участват и други хора. Просто ей така за спорта.
23.12.2016 07:14

Engineer  -   
Аз само предложих ... варианти много ако се навият хора :-)
23.12.2016 16:29

vader 
Аз съм навит. Остава да уточним времето.
24.12.2016 09:02

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни