Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Нещо ново за бгкрафта моля за помощ!

WuIzRoD 
Здравейте хора! мисля, че дойде време да си споделя моята идея/мечта спрямо крафта, а и не само него.
Казвам се Валери (Валъо) от Пловдив съм, но имаме няколко имота и в София (където е меката на старкрафта)...
Та така събрал съм или по-точно имам възможност да спонсорирам сигорно 100 наградни фонда за ск2 и бруд като тези на gplay. Обаче искам да направя нещо различно с ваша помощ да си върнем моща на бг електронния спорт.
Като начало имам един мезонет и страхотна вила в драгалевци където на едно или на двете места мисля да направя нещо като къщи от кореиски стил само и единствено за игра и тренировки.... Не знам наистина дали ще имам възможност за жени за чистене и такава за готвече, ни съм сигурен, че в началото ще се справим без тях.
Искам да кажа че приемам всякакви идеи в тази тема дори и тези тролващите.. все пак се намери човек да дава пари затова.... По мои изчисления за начало ще е само сц2 а може бруд отбор, а по-късно и на някоя от големите игри без ЛОЛ може цс-го или ДОТА 2 нз малко това са подробности.
Моля като начало да ми кажете неща, където аз абсурт да се сетя за момента, а и ми трябва човек в Сф постоянно понеже бизнеса ми е в Плд. Общо взето е това освен да извиня за правописа все пак завърших славянска филология не с бгг ,а с Чешки език :))) Оп-па забравих да напиша, че всеки от исимба до gplay е добер дошъл да тренира в бъдещето място и след като повярва в това, което искам да направя и ЩЕ ГО ПОСТИГНА да направимм контракт... Защо по-дяволите някой да не вложи пари за една последна ес-класа (старата ми е добре) да се сцепите от игра да наберем спонсори и кой знае може пък да има и възвръщаемост... макар да съм казал на главния спонсор (ТАТИ) че това няма да се случи!!!
06.12.2016 15:43

psychogreen 
a djakuzi ima li nqkade?
06.12.2016 16:26

Numi  -   
Ако нещо такова се случи,няма как да не сме доволни :)
06.12.2016 18:58

Sweps  -   
Маникенки ще ни правят ли масажи ?
06.12.2016 19:27

vesk0win 
S dve dumi , nqmam dumi ! Edno golqmo BRAVO !
06.12.2016 19:30

saLvation  -   
Ако не е трол тва давай ние сме с 2те ръце за това, което мислиш да правиш.
06.12.2016 22:34

WuIzRoD 
saLvation написа:

Не е бро. Малко като на шега го подкарахме и трябва да се получи и то както се прави в белите държави... Новото е че като за начало ще стартираме в плд :( Ако не се получи местя цирка в столицата не защото искам ами защото няма начин... Иначе съм на момента където ще се купуват машините, маси и банята се довършва от работници до няколко дни, а къщата в която ще се спи е готова и чака :). Все още е малко неорганизирано, но сме само двама човека усилено се търси човек където може да се справи с играчите и да не мислят за странични неща освен тренировки
18.12.2016 14:32

LETALiS  -   
WuIzRoD написа:
saLvation написа:

Не е бро. Малко като на шега го подкарахме и трябва да се получи и то както се прави в белите държави... Новото е че като за начало ще стартираме в плд :( Ако не се получи местя цирка в столицата не защото искам ами защото няма начин... Иначе съм на момента където ще се купуват машините, маси и банята се довършва от работници до няколко дни, а къщата в която ще се спи е готова и чака :). Все още е малко неорганизирано, но сме само двама човека усилено се търси човек където може да се справи с играчите и да не мислят за странични неща освен тренировки
Това е задача само за Letalis Kappa
18.12.2016 19:54

barzaka12 
Човек бих ти сглобил системите без пари ако осигуриш частите. Мога да помогна и със избирането на частите.
29.12.2016 00:07

Sweps  -   
Ако това е истина смятам,че го правиш в грешният град .... И Варна и София са къде къде по-добри варианти. Ако искаш да имаш поне малък успех то това са местата. Според мен не си го измислил много добре от към много страни.Успех все пак !
29.12.2016 12:37

WuIzRoD 
Sweps написа:
Ако това е истина смятам,че го правиш в грешният град .... И Варна и София са къде къде по-добри варианти. Ако искаш да имаш поне малък успех то това са местата. Според мен не си го измислил много добре от към много страни.Успех все пак !

Да така е sweps до сф ще къщата.
Работя по организирането, обаче сега трябват точните хора...
31.12.2016 21:37

WuIzRoD 
А иначе Леталис ще има експлозивни права за отбора на хироес.. :)
31.12.2016 21:42

Sweps  -   
Ако имаш идея какви машини ти трябват, аз имам фирма за компютри.При по-големи количества, може да се направи добра отстъпка.
01.01.2017 17:03

LETALiS  -   
Sweps написа:
Ако имаш идея какви машини ти трябват, аз имам фирма за компютри.При по-големи количества, може да се направи добра отстъпка.
Ти вярваш ли, че ще се стигне до там :P
05.01.2017 16:45

Sweps  -   
LETALiS написа:
Sweps написа:
Ти вярваш ли, че ще се стигне до там :P

Мисля,че всички знаем отговора на това... :) Мисля,че всички ще знаем много скоро дали всичко това е ТРОЛ или Не...
06.01.2017 10:47

Tangra 
Искрено се радвам, че има развитие в тази насока.
Keep it up! Thumbs UP!
07.01.2017 19:32

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни