WuIzRoD
Здравейте хора! мисля, че дойде време да си споделя моята идея/мечта спрямо крафта, а и не само него.
Казвам се Валери (Валъо) от Пловдив съм, но имаме няколко имота и в София (където е меката на старкрафта)...
Та така събрал съм или по-точно имам възможност да спонсорирам сигорно 100 наградни фонда за ск2 и бруд като тези на gplay. Обаче искам да направя нещо различно с ваша помощ да си върнем моща на бг електронния спорт.
Като начало имам един мезонет и страхотна вила в драгалевци където на едно или на двете места мисля да направя нещо като къщи от кореиски стил само и единствено за игра и тренировки.... Не знам наистина дали ще имам възможност за жени за чистене и такава за готвече, ни съм сигурен, че в началото ще се справим без тях.
Искам да кажа че приемам всякакви идеи в тази тема дори и тези тролващите.. все пак се намери човек да дава пари затова.... По мои изчисления за начало ще е само сц2 а може бруд отбор, а по-късно и на някоя от големите игри без ЛОЛ може цс-го или ДОТА 2 нз малко това са подробности.
Моля като начало да ми кажете неща, където аз абсурт да се сетя за момента, а и ми трябва човек в Сф постоянно понеже бизнеса ми е в Плд. Общо взето е това освен да извиня за правописа все пак завърших славянска филология не с бгг ,а с Чешки език :))) Оп-па забравих да напиша, че всеки от исимба до gplay е добер дошъл да тренира в бъдещето място и след като повярва в това, което искам да направя и ЩЕ ГО ПОСТИГНА да направимм контракт... Защо по-дяволите някой да не вложи пари за една последна ес-класа (старата ми е добре) да се сцепите от игра да наберем спонсори и кой знае може пък да има и възвръщаемост... макар да съм казал на главния спонсор (ТАТИ) че това няма да се случи!!!