Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Имали хора в Пловдив за по бира?

chukolna  -   
Има няма от няколко месеца се преместих да живея в пловдив и не познавам почти никои тук. Особено пък хора, които са от гаминг комюнитито. Ако има някои за по бира или нещо токова да пише.
12.04.2016 09:47

Borislav  -   
Махнал си се от града с големия уй?
лелел
12.04.2016 11:25

chukolna  -   
Горе доло да, ама в явно Пловдив хуя е по голям *siske*
13.04.2016 10:27

WuIzRoD 
chukolna написа:
Има няма от няколко месеца се преместих да живея в пловдив и не познавам почти никои тук. Особено пък хора, които са от гаминг комюнитито. Ако има някои за по бира или нещо токова да пише.

Има бе майна познавам няколко човека дето цъкат, но не влизат тука понеже мразят Борислав. Обаче няма кой бира да черпи. Няма майтап кажи в коя мааала си може да се видим аз съм ти фен още когато кастваше WOL и не ве веднъж съм казвал, че ти и Леталис сте най-добрите бгкоментатори в играта ЕВЪР!!!
16.11.2016 04:25
Редактирано от WuIzRoD на 16.11.2016 04:35

chukolna  -   
E maina, az ot kakto e pisah taq tema mnogo voda izteche, bqh v amerika nqkolko meseca, sega se varnah no jiveq v pazardjik veche
18.11.2016 00:44

Borislav  -   
WuIzRoD написа:
chukolna написа:

Има бе майна познавам няколко човека дето цъкат, но не влизат тука понеже мразят Борислав. Обаче няма кой бира да черпи. Няма майтап кажи в коя мааала си може да се видим аз съм ти фен още когато кастваше WOL и не ве веднъж съм казвал, че ти и Леталис сте най-добрите бгкоментатори в играта ЕВЪР!!!

Деа :( точно аз ли?
18.11.2016 11:23

iF-Sexy  -   
Само не знам защо не влизат хора заради определен човек, без това няма други форуми за ск2 или поне аз не знам :)
18.11.2016 13:13

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни