Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Фантазиите на Емилия Кларк

vader 
Актрисата Емилия Кларк има секс фантазии за голи мъже и дракони, свързани с нейното участие в популярния сериал „Игра на тронове”. В интервю за известно американско списание двадесет и девет годишната звезда, която играе ролята на Денерис Таргариен, без особено притеснение споделя своите еротични фантазии.
На въпрос какво би и се искало да види включено в сценария на сериала, тя заяви шеговито: „Бих искала да видя Денерис на трона с трите си дракона. И, разбира се, да върна в шоуто всички симпатични момчета – да им се свалят панталоните и да се заснеме в едър план мъжкото достойнство на всеки един от тях”.
Звездата добави, че с радост би се снимала отново в креватната сцена с колегата си Мишиел Хюисман (в ролята на Даарио Нахарис), тъй като на първо място „е било страхотно изживяване” и на второ - той има „невероятно тяло”. Актрисата разкри и пикантни подробности от анатомията на Джейсън Момоа (в сериала – хал Дрого), с когото също има секс сцени в първи сезон.
Тя се похвали, че е видяла пениса му, но било добре, че все пак не са снимали сцената напълно голи, тъй като „тези размери биха изплашили мнозина. Той има прекрасен член”, коментира тя. „Е, ние се досещахме за нещо подобно, като го гледаме, но бихме искали да разберем истината", добави Емилия Кларк.
08.04.2016 18:01

LETALiS  -   
Бях пропуснал тази тема и макар самата тя да е фентъзи, знаех какво ще намеря в нея само заради автора и заглавието :D

И сега съжалявам :(
10.04.2016 10:42


Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни