Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Дайте своите идеи, мнения и препоръки за сайта

LETALiS  -   
nichy wrote:
Пиша тука, дано да бъде видяно, значи исках да си дръпна от секцията със програми old executables и не можах, даде ми file not found, нещо такова...

Файлът се хоства от друг сайт, така че нямам представа дали е само временно или не.
02.02.2009 18:54

nichy  -   
Ааа... Ясно. А случайно някой да ги има тези файлове? Че много добра работа вършат ако човек иска да си гледа много стари репс, а аз искам...
02.02.2009 19:13

ArtOfDeath 
Kиро пратих една програма на Лет да я качи на сайта не знам може и да я е забравил както и да е пазя я казва се ScvSelector и върши същатата работа за всички версии така че ако я искаш пиши ми в скайп ще ти я пратя.
05.03.2009 23:55

LETALiS  -   
ArtOfDeath wrote:
Kиро пратих една програма на Лет да я качи на сайта не знам може и да я е забравил както и да е пазя я казва се ScvSelector и върши същатата работа за всички версии така че ако я искаш пиши ми в скайп ще ти я пратя.

Добавена е.
05.03.2009 23:59

ArtOfDeath 
Сорка не видях :)
06.03.2009 00:00

LETALiS  -   
ArtOfDeath wrote:
Сорка не видях :)

Еми, аз сега го оправих ; )
06.03.2009 00:01

ArtOfDeath 
Браво !
06.03.2009 10:57

sviniata  -   
Направете Search на форума... стана доста обемист
15.04.2009 21:55

LETALiS  -   
По желание на потребителите:

PsiBet - добавено е обозначение на мачовете, на които вече сте залагали. Когато отворите http://psistorm.e... ще видите, че в списъка с предстоящи мачове тези, на които сте залагали, са с прозиращи снимки на играчите и имат на себе си знака: psistorm.eu/images/yes.png

Мисля, че достатъчно добре се открояват.

По мое желание в страниците на всеки мач е добавена статистика за представянето на играчите в последните им срещи срещу различните раси: vs зерг, vs теран, vs протос, а не както беше досега - само последните мачове.

Какво предстои:
- добавяне на инфо за картите и статистика за всяка карта
- разбота върху дизайна на някои страници, свързани с PsiBet - за турнирите, за играчите и т.н.
- добавяне на статистика за това от кой мач колко точки сте спечелили
- по-добро представяне на "моите psiBet залози" и показването на всички тях чрез разделянето им на страници. Същото важи и за предстоящите и завършилите мачове.

Има и други дребни неща, но с тях няма да ви занимавам.

Ако имате препоръки или желания, това е темата =)
03.05.2009 16:20
Редактирано от LETALiS на 03.05.2009 16:21

Expresion 
Направете групи като тези по футбол А и Б и сяка събота и неделя всеки ще играе по една среща.В А групата ще са силните играчи а в Б по слабите примерно по 20-25 човека в група и накрая на секи сезон ша отпадат 3ма или 4ма от А и ще ходят в Б и 3ма или 4ма ще ходят в А ша има и класиране.За победа секи ще взима по 1 точка а за загуба 0.Ще се направи специална секция за реплеи от първенството също може да има и водове някои ако се навие да ги коментира.Картите ще се знаят предварително.Ако се съберат хора мисля че ще е интересно.Ако някой неможе да играе ще се отложи срещата за друг път и така
03.05.2009 17:30

Modesty00 
Горното ми харесва и го подкрепям!
А голямата ми мечта е да се направи и В група със всички по-слаби играчи от Хеадофф. И вместо да играят за нищо, те ще играят за Класацията. Ще знаят, че някъде там има един сайт в който е написано тяхното име и ще се стремят по-напред и нагоре да се издигат и така..
Има 2 проблема.
Трябва да се навият - да се прави нон-стоп реклама за това в сървъра.
И трябва някой добър организатор.
03.05.2009 19:20

gorchiza  -  
това е правено ..... и проблема е че хората са несериозни и не идват и по седмица ще има изиграни 5 срещи горе долу от примерно 30 .... така че без илюзии моля
03.05.2009 21:47

Modesty00 
Gorchiza wrote:
това е правено ..... и проблема е че хората са несериозни и не идват и по седмица ще има изиграни 5 срещи горе долу от примерно 30 .... така че без илюзии моля

Може да е правено и да не се е получило. Но какво пречи да се опита пак? Много песимисти нещо.. Не ми харесвате така.
03.05.2009 22:37
Редактирано от Modesty00 на 03.05.2009 22:37

Losso  -  
преди сравнително малко време имаше impulsive league, където имаше wo's и в първа дивизия, че и в полуфиналите ако не се лъжа. а от какъв зор някой ще си хаби нервите да организира подобни неща (съвсем не е лесно) като знае, че по всяка вероятност отново ще стане така? със спонсори би било различно, но като си цъкаме за фън просто няма смисъл.
03.05.2009 22:43

Modesty00 
Идеята ми е следната.
Има сайтове като iccup. Там всеки може направи турнир.
Примерно Леталис прави система списък с 20 играча, където в период примерно 2-3 месеца всеки ще играе със всеки. Всеки участник ще знае с кого се пада в рунд 1 в рунд 2 и т.н.
Ако някой може/знае/предполага как може да направи така система (подобно както казахме са отборите в бг първенството по футбол/волей/баскет). И нека който разбира колко "сложно" или "лесно" осъществимо е това да каже дали става или не, а не поредният коментар да е "мии туй нема стане, щото сички съкс и нема организация и блябля говори наизуст".

Според мен ми се вижда лесно (но аз не ги разбирам и мнението ми е некомпетентно)
Взима се образец от някъде или се прави.. Може би трябва се пише код не знам..съставя се таблици... Първо тема тук, обясняваща всичко разбира се на заявилите желание играчи и така... Но първо трябва да се разбера колко сме навити. Ако сме много 30-50 ще е много добре. Ако се пуска постоянно и правилно инфо в headoф ( правилно демек - Отворена лига за всички или Голям турнир за нуубове и средно добри играчи) т.е. някакси да привличем по-слабите играчи да ги изкараме от страха им че са слаби и да опитат силите си... Това е,предполагам всичко искаме да има А група Б група с класиране ежемесечни сблъсъци. Ако го искаме ще стане и ще го направим и ще играем и няма да има WO или там какво е служебни победи.
Желанието е 50% свършена работа. И сега само някой да не напише че само с желанието ще си остаенм.
03.05.2009 23:34
Редактирано от Modesty00 на 03.05.2009 23:45

Jens 
Отклонихте се от темата. Тука става въпрос за самият сайт. Подредба, нововъведения, правила за ползване и т.н. Ако искате да правите подобна лига си отворете нова тема и коментирайте там моля.
03.05.2009 23:57

LETALiS  -   
Modesty, това, за да стане, трябва да го направя аз, но в момента върша други неща, а и нямам особено желание да организирам турнири от известно време. Ако се замислите, ще се сетите, че доста отдавна правих такъв.
04.05.2009 01:03

Expresion 
Letalis в раздел статии преведи за всяка раса срещу раса тактики има доста в нета ама само трябва EN :) а и това което го преложих ще е добра подготовка за wcg-то така че ако на някой му се занимава gogo
04.05.2009 11:20

sviniata  -   
Не съм чел всичките коментари и може да повтарям някого.. но:
1. В сайта няма "търсене" (нито като статия, нито като риплей на даден играч)
2. В секцията "Файлове" няма пачовете за старкрафт, ровя по някви корейски сайтове да си свалям 1.16.1 и не разбирам нищо, докато се ориентирам.... бе зле е
3. Не мога да се сетя в момента за друго, ама имаше и още :)
04.05.2009 21:33

LETALiS  -   
sviniata wrote:
Не съм чел всичките коментари и може да повтарям някого.. но:
1. В сайта няма "търсене" (нито като статия, нито като риплей на даден играч)
2. В секцията "Файлове" няма пачовете за старкрафт, ровя по някви корейски сайтове да си свалям 1.16.1 и не разбирам нищо, докато се ориентирам.... бе зле е
3. Не мога да се сетя в момента за друго, ама имаше и още :)

За търсенето си прав

Във файловете никога не е имало пачове и не е имало и идея да има такива. Използвай сайта на Близард, там си ги има всичките.

http://ftp.blizza...atches/PC/
04.05.2009 21:44

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни