Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Дайте своите идеи, мнения и препоръки за сайта

Pr0_VaNkaTa 
da super e tova s oranjevoto deto gi pi6e ot lqvo bukvite e super qko
06.01.2009 20:09

oracle 
Бялото е мощ !
06.01.2009 22:06

Jens 
Май така и няма да видим крайният вариант, но пък кво ли ни пука. Кой влиза тука да се дивли на уеб дизайн. Може да е кофти кръчма, но като е добра компанията ... *r15*
07.01.2009 01:02

Gotti 
На мен това бялото въобще не ми харесва много ми взима очите (лично мнение)
07.01.2009 10:18

CopyMyDNA 
I men me radva... ama bi bilo qko da ima nqkakvi skinove kato predi
07.01.2009 12:46

LETALiS  -   
Е, не е пък чак толкова зле. Само отгоре е сдухано, но иначе си има приличен вид. Според мен де...
07.01.2009 13:40

CopyMyDNA 
Да бе не е лошо. И мен не ми пречи, но наистина това със скиновете ще е много добре.
07.01.2009 14:12

nichy  -   
На мен ми харесва как изглежда...
Само да кажа относно реповете, понеже наскоро ъплоадвах един и след като след 5 дни никой не го беше аксептнал писах на Граст-а лично и той го видя и го пусна...
Та, едва ли може да очакваме тука да се виждат прогеймърски игри и все пак лично на мен ми е интересно да виждам какво е нивото на българите и с удоволствие си качвам моите по интересни репове, ако някой не иска да ги гледа то си е негова работа, ама като има повече игри е по- добре (примерно аз много се кефя на игрите Лет вс Стоянов). Та има ли някакъв начин (повече ре админи или не знам какво) да се проверяват по- бързо игрите? В това отношение бих казал, че аз лично бих се занимавал с тая работа...
:)
08.01.2009 13:13

LETALiS  -   
nichy wrote:
На мен ми харесва как изглежда...
Само да кажа относно реповете, понеже наскоро ъплоадвах един и след като след 5 дни никой не го беше аксептнал писах на Граст-а лично и той го видя и го пусна...
Та, едва ли може да очакваме тука да се виждат прогеймърски игри и все пак лично на мен ми е интересно да виждам какво е нивото на българите и с удоволствие си качвам моите по интересни репове, ако някой не иска да ги гледа то си е негова работа, ама като има повече игри е по- добре (примерно аз много се кефя на игрите Лет вс Стоянов). Та има ли някакъв начин (повече ре админи или не знам какво) да се проверяват по- бързо игрите? В това отношение бих казал, че аз лично бих се занимавал с тая работа...

Админи има, но бързо им умира ентусиазма и обикновено спират да си вършат работата след първите няколко дни. Всъщност тя не е толкова много, конкретно за риплеите, но...

Аз проверявам по някой друг, но това често е свързано с твърде голямо забавяне.

Ако и ти искаш да се занимаваш, пиши ми в скайп и ще ти обясня каквото има за обясняване. Технически работата не е трудна.
08.01.2009 13:36

LETALiS  -   
Някои промени и нови неща от вчера и днес:

- добавен е панел за произволни теми от форума
- добавен е панел за произволна снимка от галериите
- добавено е номериране на страниците в заглавието и описанието на страницата
- добавени са [forum admin], [replays admin], [news admin] за обозначаване функциите на различните администратори
- рейтинга на replays вече работи и можете да ги оценявате
- вече функционира и редактирането на коментари от админи там, въпреки че още има работа там, но няма да я свърша днес
- някои дребни промени на много места
- променени са блоговете, върху които се работи и в момента
- променени са статиите, върху които се работи и в момента

Друго и да има, забравил съм =-/

(за лично подсещане)
13.01.2009 18:12
Редактирано от LETALiS на 13.01.2009 18:12

Jens 
Винаги съм можел да редактирам коментарите навсякъде. Но явно има предвид бутона който е специално за това предназначен ?
13.01.2009 20:11

LETALiS  -   
Сравнително важна промяна. Добавен е видео таг, който е в следния формат [,video]адрес на видеото[,/video] , като се използва без запетайките, тях съм ги сложил, за да не действа. Работи за клипчета от Youtube, Vbox7, Googlevideo, Dailymotion, Metacafe, Myspace, Starsclips, Yahoo, Photobucket, Filefront, Stage6, Veoh, Vidilife, Gametrailers, Vidiac, Gamespot, Megavideo, Vimeo, Gamevideos, Tu.tv или Godtube Videos.

Предостатъчно сайтове, мисля че всички по-големи са включени, но ако имате специални изисквания, не е проблем да се добавят още =-)

Оригинален мод: Fraev (http://fplace.atwebpages.com)

Vbox7 добавено от мен.

И работи даже:

[video]http://vbox7.com/play:b48a0276[/video]

[video]http://www.youtube.com/watch?v=e4ufQP8H3O4[/video]
13.01.2009 22:57
Редактирано от LETALiS на 13.01.2009 23:04

nichy  -   
Мдам, това е доста добре.
17.01.2009 14:41

Jens 
Слагам по едит пост във всяка тема, за да няма сърдити. От сега:
КИРИЛИЦАТА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНА
Всичко след този пост писано на български с латински букви се трие ! ! !
18.01.2009 16:32

LETALiS  -   
Получиха се доста проблеми с регистрациите. Ако знаете някой, който има такива, моля съобщете.

Имаше срамно тъпи грешки в кода на сайта, които не виждах досега. Ако нещо излиза необичайно широко или тясно, също моля да съобщите. Също така съобщавайте, ако забелязвате разлики при използването на различни уеб браузъри.
24.01.2009 01:41

Gotti 
Е вече е ок всичко.
26.01.2009 10:41

Gotti 
Е това ЧЕРНОТО е СЪПЕР яко браво, браво. Мноо добро. Онува бялото беше отвратително и много зимаше очите. Но това е супер браво пак.
31.01.2009 18:59

LETALiS  -   
Gotti wrote:
Е това ЧЕРНОТО е СЪПЕР яко браво, браво. Мноо добро. Онува бялото беше отвратително и много зимаше очите. Но това е супер браво пак.

Сметнах, че съдържанието се откроява по-добре така. Граст ми даде зор, пробвах и така си остана.

Засега...
31.01.2009 19:14

Pr0_VaNkaTa 
Мелисса разбира ли от СК ??
31.01.2009 21:47

nichy  -   
Пиша тука, дано да бъде видяно, значи исках да си дръпна от секцията със програми old executables и не можах, даде ми file not found, нещо такова...
02.02.2009 18:06

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни