Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Дайте своите идеи, мнения и препоръки за сайта

LETALiS  -   
Не знам дали е така защото аз си го въобразявам или просто такава е истината, но всеки път, когато погледна някой от разделите на сайта, ми се струва, че е далеч от това, което искам аз и което би било максимално удобно и полезно на потребителите. Разбира се, моите възможности като програмист не са кой знае колко големи, но все пак мисля, че ще мога да осъществя повечето от желанията ви. За момента работя по "програми", "сървъри", "replays" <- най-много в момента, както и система за залози, която обаче едва ли ще е готова скоро.

Та, молбата ми е да кажете какво ви липсва и какво би ви било полезно. Кое не ви допада и искате да се промени? И тук не става дума само за техническата част, а и за съдържанието - материалите, риплеите, новините, статиите и т.н.

Слушам ви =-)
03.12.2008 18:48

LETALiS  -   
Основните ми цели в момента са:
- да добавя функции към риплей секцията, за да може да се добави сортиране по раси, карта и т.н. и освен това да се подредят в по-приятен за окото вид.

- създаване на потребителски профил, в който да можете да следите всичките си мнения и материали, а също да имате и собствени полета, които да съдържат материали по ваше желание. Част от нещата са от сорта на мои събития, мои риплеи и подобни, които ще си виждате само вие.

03.12.2008 18:53

LETALiS  -   
И още нещо, което забравих да спомена.

Какви полезни програми според вас липсват в http://psistorm.e...ogrami.php

Също така има ли важен сървър, който е пропуснат в http://psistorm.e...ervers.php или пък някой, за който да смятате, че информацията е малко.
03.12.2008 19:01

Jens 
Като цяло в последно време по загланата страница правиш чести промени. Явно се опитваш да "наместиш" нещата по-добре. Но е малко субективно кое ще бъде по-добре. Реши какво да има на заглавната. Сложи го в един формат и с времето всички ще свикнем.

На Grast идеята е добра.

Това за репей секцията е страхотно. Не знам как си ги степенувал по важност, но мисля, че трябва да е първо.
04.12.2008 02:02

VampY 
Letalis бих предложил единствено да направиш нещо като голяма емблема на сайта с лого от типа на - Psistorm - Bulgarian StarCraft Fan Site , че така някакси като отварям главната страница не си личи за какво става въпрос в този сайт .
04.12.2008 02:45

LETALiS  -   
VampY wrote:
Letalis бих предложил единствено да направиш нещо като голяма емблема на сайта с лого от типа на - Psistorm - Bulgarian StarCraft Fan Site , че така някакси като отварям главната страница не си личи за какво става въпрос в този сайт .

Съжалявам, но съм куц дизайнер. Опитвал съм се да правя нещо подобно и резултатите не са били задоволителни.
04.12.2008 12:03

LETALiS  -   
Jens wrote:
Като цяло в последно време по загланата страница правиш чести промени. Явно се опитваш да "наместиш" нещата по-добре. Но е малко субективно кое ще бъде по-добре. Реши какво да има на заглавната. Сложи го в един формат и с времето всички ще свикнем.

Знам, че е така, но трябва да се доизпипат някои неща и това налага промени понякога. Ще се постарая да не правя вече такива, ако нямам готова концепция =-)
04.12.2008 12:05

vader 
Леталис, аз съм доволен от сайта. Искам в секцията Стар Крафт инфо наистина да има някакво инфо. Да има историята на Стар Крафт. Така всеки ще може да се докосне до смисъла на играта. Повече хора ще разберат, че Стар Крафт, не е просто рушене на бази и микро и макро контрол. Вземи ОПРАВИ ТОЗИ ВАЖЕН ПРОБЛЕМ. А това за риплеите и другите неща не е толкова важно.
04.12.2008 13:07

Jens 
Ами Let пусни една темичка за конкурс-Logo за сайта и нека за 2 седмици да видим какво ще съчиним. Аз лично съм добър с photoshop-a и ще опитам нещо.
04.12.2008 13:19

LETALiS  -   
Jens wrote:
Ами Let пусни една темичка за конкурс-Logo за сайта и нека за 2 седмици да видим какво ще съчиним. Аз лично съм добър с photoshop-a и ще опитам нещо.

Ами, не мисля, че много хора ще се втурнат ;P
04.12.2008 22:11

dobber 
Предполагам това ще е доста трудно за теб, но би било готино ако може да се направи един софтуер за сайта, които ще помага създаването и управлението на турнири. Примерно http://binarybeas...=xBW081201 нещо подобно. Да може да има и ладер и (двоен) бракет част и потребителите сами да си въвеждат информацията. Освен това да им се пази статистика в профилите, кои къде е участвал и колко е спечелил.

Дълго време мислех аз (като полу-програмист) да направя един такъв сайт, като по желание да може да се вмъква статистическа информация в профилите на хората в различните CMS системи (включително API за автоматично добавяне на нов потребител), и още хиляда и една екстри. Не съм се захванал обаче, тъй като ми се вижда, че ще отнеме доста време.

Все пак ако има желание може да обсъдим възможностите.
05.12.2008 10:37

ArtOfDeath 
Az bih podhodil po sledniq nachin , ot profesionalna gledna tochka tova si e chist web proekt po koito trebe da se raboti na tochki, ze sujelenie ne vseki ima vreme da se zanimava (viziram horata s nyjniq opit i poznaniq) no vupreki vsichko napravenoto do momenta na men mi dopada.Ot poziciqta na programist shte kaja che trqbva da se oburne malko vnimanie samo na dizaina i sa se bytne nekoi dryg script i shte zaspi rabotata.Ako vi lipsvat idei vishte sait-a http://www.hotscr... tova si e napravo cql bostan pri tova neobran :)
05.12.2008 15:38

LETALiS  -   
dobber wrote:
Предполагам това ще е доста трудно за теб, но би било готино ако може да се направи един софтуер за сайта, които ще помага създаването и управлението на турнири. Примерно http://binarybeas...=xBW081201 нещо подобно. Да може да има и ладер и (двоен) бракет част и потребителите сами да си въвеждат информацията. Освен това да им се пази статистика в профилите, кои къде е участвал и колко е спечелил.

Дълго време мислех аз (като полу-програмист) да направя един такъв сайт, като по желание да може да се вмъква статистическа информация в профилите на хората в различните CMS системи (включително API за автоматично добавяне на нов потребител), и още хиляда и една екстри. Не съм се захванал обаче, тъй като ми се вижда, че ще отнеме доста време.

Все пак ако има желание може да обсъдим възможностите.

Твърде много труд и време ще отнеме такова нещо.
05.12.2008 18:41

LETALiS  -   
ArtOfDeath wrote:
Az bih podhodil po sledniq nachin , ot profesionalna gledna tochka tova si e chist web proekt po koito trebe da se raboti na tochki, ze sujelenie ne vseki ima vreme da se zanimava (viziram horata s nyjniq opit i poznaniq) no vupreki vsichko napravenoto do momenta na men mi dopada.Ot poziciqta na programist shte kaja che trqbva da se oburne malko vnimanie samo na dizaina i sa se bytne nekoi dryg script i shte zaspi rabotata.Ako vi lipsvat idei vishte sait-a http://www.hotscr... tova si e napravo cql bostan pri tova neobran :)

За дизайна нямам претенции, защото отдавна съм казал, че това не ми е сила.

Script? Какво липсва според теб? Бъди по-точен...
05.12.2008 18:42

ArtOfDeath 
Ami naprimer meniutata mojesh da gi pozaoblish malko i da im dobavish nekoq extra (da se vrutkat i da skachat), nekakuf cvetovi kontrast da se polychava kato svetlosenki ili ot sorta, da vkarash chesovnik v gorniq tab, ei takiva drebni raboti se , nishto grandiozno :) za nachalo
09.12.2008 16:23

LETALiS  -   
ArtOfDeath wrote:
Ami naprimer meniutata mojesh da gi pozaoblish malko i da im dobavish nekoq extra (da se vrutkat i da skachat), nekakuf cvetovi kontrast da se polychava kato svetlosenki ili ot sorta, da vkarash chesovnik v gorniq tab, ei takiva drebni raboti se , nishto grandiozno :) za nachalo

Ефекти подобни избягвам, а ъглите не съм искам да са заоблени и затова не са. За часовниците винаги съм се чудел на кой са му нужни, при положение, че си имат перфектни такива в долния десен ъгъл на монитора...
09.12.2008 19:12

nichy  -   
Абе преди имаше някаква програмка, нещо от рода на fsgs launcher. С нея много лесно се сменяха сървърите ако знаеш ip, а и ресетваше оригиналните ако бъгне...
Беше много удобна. Дали не може да я намерите и добавите към downlowds.
10.12.2008 08:26

ArtOfDeath 
Okei ti si master-a ti prpecenqvash :D A za chesovnika imah predvid neshto podobno na gosugamers, da kajem kolko e CET, kolko e chesa v koreq takiva neshta ;)
10.12.2008 12:14

vader 
Иване, напиши Стар Крафт по-разбираемо.
10.12.2008 13:18

LETALiS  -   
ArtOfDeath wrote:
Okei ti si master-a ti prpecenqvash :D A za chesovnika imah predvid neshto podobno na gosugamers, da kajem kolko e CET, kolko e chesa v koreq takiva neshta ;)

Аз долу имам и добавен часовник с времето в Корея xD
10.12.2008 19:39

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни