Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

BG Ladder - мнения, сигнали и въпроси

vuto 
има ли я класацията в момента?
07.11.2016 18:25

LETALiS  -   
vuto написа:
има ли я класацията в момента?
не, профилите на играчите все още връщат грешка
07.11.2016 18:26

LETALiS  -   
Прегледах какво работи и какво не в StarCraft 2 ladder данните и се оказа, че всичко е наред, като изключим първата стъпка: къде сте класирани в настоящия сезон. След като b.net ни каже това, всичко продължава по стария начин и работи...само че ни липсва въпросния старт. На кратко: b.net не може да ни каже в кои класации участвате, за да се вземат данните за тях.

Проблемът със сигурност идва от добавянето на 1v1 рейтинг с всяка отделна раса. Любопитно е, че в b.net сайта профилите на играчите показват данните, които ни трябват и от там нататък можем да ги използваме, за да извлечем нужните данни, но автоматизирано това не се случва...или поне не по достъпния за всички път.
19.11.2016 23:57

Numi  -   
LETALiS написа:
Прегледах какво работи и какво не в StarCraft 2 ladder данните и се оказа, че всичко е наред, като изключим първата стъпка: къде сте класирани в настоящия сезон. След като b.net ни каже това, всичко продължава по стария начин и работи...само че ни липсва въпросния старт. На кратко: b.net не може да ни каже в кои класации участвате, за да се вземат данните за тях.

Проблемът със сигурност идва от добавянето на 1v1 рейтинг с всяка отделна раса. Любопитно е, че в b.net сайта профилите на играчите показват данните, които ни трябват и от там нататък можем да ги използваме, за да извлечем нужните данни, но автоматизирано това не се случва...или поне не по достъпния за всички път.

ще имаме ли ладер,или няма да имаме? ПИТАМ АЗ *Kappa*
20.11.2016 06:28

LETALiS  -   
Numi написа:
LETALiS написа:

ще имаме ли ладер,или няма да имаме? ПИТАМ АЗ *Kappa*
Ако Близард си оправят проблема, ще има. Не е само тук мъката и админчетата уверяват, че се работи по въпроса, така че чакаме търпеливо.
Поне ни дават инфо и отговарят, което е приятно :)
21.11.2016 22:31

stakimaN  -   
Всъщност това, което направих е ръчно да намеря имената на ладерите и от там да извлека нужната информация за всеки. Но намирането на всеки ладер става ... или ръчно, или със сканиране на абсолютно всички ладери (както прави sc2unmasked).

И в момента в който някой се промоутне/демоутне, става фал и трябва да се коригира. Фък близ0рд.
07.12.2016 15:53

LETALiS  -   
stakimaN написа:
Всъщност това, което направих е ръчно да намеря имената на ладерите и от там да извлека нужната информация за всеки. Но намирането на всеки ладер става ... или ръчно, или със сканиране на абсолютно всички ладери (както прави sc2unmasked).

И в момента в който някой се промоутне/демоутне, става фал и трябва да се коригира. Фък близ0рд.
имах такава идея, но на мен не ми дава дори инфо за ладерите. Ужасно е :(
07.12.2016 16:16
Редактирано от LETALiS на 07.12.2016 16:29

stakimaN  -   
LETALiS написа:
stakimaN написа:

имах такава идея, но на мен не ми дава дори инфо за ладерите. Ужасно е :(
Трябва ти oAuth токен, което ти позволява да ползваш новия ендпоинт - /data/sc2/ladder/... Повече инфо: http://us.battle....0752156145
07.12.2016 16:38

zobdog 
Здравейте, работи ли БГ ладера и къде може да бъде видян? Само за 1в1 ли е? Ако да, може ли да бъде направен такъв и за тийм вариантите.
11.12.2016 14:40

sasho209 
zobdog написа:
Здравейте, работи ли БГ ладера и къде може да бъде видян? Само за 1в1 ли е? Ако да, може ли да бъде направен такъв и за тийм вариантите.

Леталиса го мързи да направи за 1v1, ти за тийм геймс искаш Kappa
11.12.2016 16:39

zobdog 
На 26-то място е нашето отборче по MMR в Европа тийм 3в3 Fuck Yeah. Само мастър 1 и мастър 2 отбори са преди нас (миналия сезон и ние бяхме мастър 2 *losso*) Като гледам май само Gplay са преди нас от българите *ZergbOy*. 3 terr mass reapers Impossibru? screenshot: https://www.dropb...dg/3v3.jpg
15.12.2016 23:05
Редактирано от zobdog на 15.12.2016 23:07

Engineer  -   
LETALiS, възможно ли е да се направи в БГ Ладер Класацията подреждането да не е по точки, а по ММR ?!?!?

Предполагам, че би трябвало да има такава възможност щом Battle.net предоставя тази информация за всеки играч !
Това естествено от своя страна води до логичния въпрос: ЩЕ ГО НАПРАВИШ ЛИ LETALiS ??????

30.01.2017 11:39

LETALiS  -   
Engineer написа:
LETALiS, възможно ли е да се направи в БГ Ладер Класацията подреждането да не е по точки, а по ММR ?!?!?

Предполагам, че би трябвало да има такава възможност щом Battle.net предоставя тази информация за всеки играч !
Това естествено от своя страна води до логичния въпрос: ЩЕ ГО НАПРАВИШ ЛИ LETALiS ??????

в момента се местя и от няколко дни се охажваме с Близу да ми оправят нета. В момента дори не мога да ресетна класацията. А трябва
30.01.2017 12:11

Engineer  -   
LETALiS написа:
Engineer написа:

в момента се местя и от няколко дни се охажваме с Близу да ми оправят нета. В момента дори не мога да ресетна класацията. А трябва

Това си е основателна причина, но приемам това като обещание от твоя страна, че в момента когато ти бъде решен проблема с нета, ще получим желаните промени по БГ Ладера ?!?!
30.01.2017 12:55

LETALiS  -   
Engineer написа:
LETALiS написа:
Engineer написа:

Това си е основателна причина, но приемам това като обещание от твоя страна, че в момента когато ти бъде решен проблема с нета, ще получим желаните промени по БГ Ладера ?!?!
не, не, не така Principino
30.01.2017 13:38

Engineer  -   
LETALiS написа:
Engineer написа:
LETALiS написа:
Engineer написа:

не, не, не така Principino

Не бягай от отговорност ! Ти си човека който може и трябва да го направи...всичко друго е абдикиране от задълженията (властта) които имаш и ще трябва да те сменим като българско правителство Дейви, защо го направи
30.01.2017 16:09

PRADA  -   
Някой трябва да поеме политическата отговорност ! Challenge Accepted
30.01.2017 16:12

NightWarrior 
Аз се чудя кога ще подреди играчите по ммр Hmm
25.02.2017 23:41

t0ssboy 
NightWarrior написа:
Аз се чудя кога ще подреди играчите по ммр Hmm

Леталис не знае къде да те сложи по този параметър, за това се бави Poker Face
26.02.2017 20:35

Sweps  -   
Леталис гледам бая си го оправил, особенно за рандома....
05.03.2017 00:12

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни