Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Malfurion - развъртете си гегите!

LETALiS  -   
i.imgur.com/02IJnBJ.jpg

Heroes of the Storm няма много Support герои, поне не и на фона на останалите класове, а сред тях добрите хийлъри са дори още по-малко. Malfurion от много време е една от топ опциите в това отношение и по всичко си личи, че още дълго ще е така. Макар да има и някои други типове развитие на героя, фокусираните върху силното хийлване билдове са най-доброто към момента и сега ще разгледаме именно един от тях - всъщност вариациите са малко и на определени левели.

За късмет, разполагаме с опита на топ съпорт и хийлинг машина...LETALiS ;D

Билдът в Heroesnexus: http://www.heroesnexus.com/talent-cal...B_FEPCPQAA

ЛЕВЕЛ 1: Conjurer's Pursuit
Класическият избор на старта на играта, понеже просто няма кой знае колко добри други варианти. Скаутинг дрона е ОК, особено ако играем с Life Seed на 13 левел и знаем кога има смисъл да пускаме корени. Тези неща ще ни помогнат да пестим мана и да имаме достатъчно, едва ли не постоянно, за отборните битки. Все пак, ако не знаете кога и на кои карти има смисъл от дронката, заложете на маната, защото това никога не е лоша опция.

Забележка: ако играете hero league с произволни противници или искате да вбесите колегите си, Harmony таланта е чудесен начин да го сторите. Подобен избор на левел 1 може да всее страх и у най-толерантните играчи, но да ви позволи да не сте безполезни и да си играете добре. Просто защото за този герой, изборът на левел 1 не е решаващ. Moonburn е по-малко тролваща опция и по-използваема, затова ние си минаваме на по-високо ниво с Harmony! Moonburn обаче може да събуди притеснение в съотборниците ви, че ще играете на moonfire билд - а такъв има =)))) Въобще, трол дилемата е голяма и нещо подобно трябва да се обмисли добре.

ЛЕВЕЛ 4: Protective Shield
На някои карти, където има застояване на едно място, Healing Ward все още е добър вариант, но след пача, който го позаслаби, щита изглежда далеч по-универсален вариант, а и нерядко е последен метод, с който да спасите умиращия си асасин. Както и да го погледна, да имаш щит и хийл е по-използваемо от хийл...и бавен хийл, който изисква доста време и стоене на едно място, за да създаде някаква разлика.

ЛЕВЕЛ 7: Enduring Growth
Malfurion е хийлър и да подсилим сериозно хийлинг умението му изглежда логично, пък и просто е по-добър избор от останалите таланти на седми левел. Не на последно място, това помага на таланта ни на левел 13.

ЛЕВЕЛ 10: Tranquility
Хубаво хийлване и просто по-добрият вариант в сравнение с излагащия ни на големи опастности заради позиционирането Twilight Dream.

ЛЕВЕЛ 13: Life Seed
Тъй като сериозно сме засилили хийлинга на Regrowth, автоматичното му пускане, дори и без моменталния хийл ни позволява не само да лекуваме :) повече, но и ни спестява маната и куулдауна в немалко моменти, пък това ни позволява да пилеем по-свободно останалите си умения. Когато се приближите до съотборник, който е бил далеч от вас, не бързайте да го хийлвате, освен ако не се налага, защото често Life Seed ще го стори заедно с вас и само ще си пропилеете каста. Продължителността на умението, ако е кастнато два пъти, само ще удължи продължителността на Regrowth ефекта с разликата във времето между двата каста, което обикновено ще е минимално - тоест, нямаме натрупване и двоен хийл. Разбира се, мигновения хийл ще си подейства.

Когато имаме Illidan, Thrall или нещо подобно насреща, съвсем оправдано е да изберем и Shrink Ray. Някои хора играят и с Ice Block, но ние сме прекалено про и винаги сме в точната позиция, така че няма от какво да се притесняваме.

ЛЕВЕЛ 16: Hardened Focus
По-бързо зареждане на уменията или по-мощни коренчета...аз предпочитам първото, а и ако си пускате руута както трябва, Malfurion-а ви ще се справя достатъчно добре така или иначе. Така ще можете да давате и мана по-често на съотборниците си. Не забравяйте да го правите и преценявайте кой има най-голяма полза и нужда от нея в момента. 100 мана не е много, но може да е разликата в много ситуации!

ЛЕВЕЛ 20: Storm Shield
Tranquility ъпгрейда е доста слаб, така че останалите опции са това, върху което се концентрираме. Storm Shield е много полезен в отборните битки, зарежда бързо и ви дава още един вариант, за да спасите някой. Bolt of the Storm е винаги добре, но аз се раздавам за отбора и първо мисля как да помагам на останалите пък после на себе си. Разбира се, някой може да ме попита няма ли да съм по-полезен на останалите, ако се спася с блинк и не умирам. Не бих имал добър отговор на този въпрос.

Изборът на 20 левел е ситуационен за мен. Вие също обмисляйте нещата, преди да вярвате на ламери като мен. Но, все пак, целувайте ръка :)
03.05.2015 00:45

INf3cted 
Винаги дърво на лвл 4 ор ноу скил и винаги хийл на себе си , улта се пуска само когато си някъде по мапа и те гонят 5ма.Винаги трябва да си на фул мана с тоя герой.
03.05.2015 01:45
Редактирано от INf3cted на 03.05.2015 01:46

Tangra 
INf3cted написа:
Винаги дърво на лвл 4 ор ноу скил и винаги хийл на себе си , улта се пуска само когато си някъде по мапа и те гонят 5ма.Винаги трябва да си на фул мана с тоя герой.
Все пак да не забравяме, че дървото помага за соловането на bruiser camp-a. INF3CTED
Splitpush-a с Malfurion също не е за изпускане.
03.05.2015 02:35

stakimaN  -   
Аз пък вдигам Entangling roots на 4ти lvl заради демиджа! :) Важно е да се прави дмг, нали?

PS.: Иначе сериозно, ако има Jaina, Kerrigan, Muradin, или някакви подобни ядящи-мана индивиди, вдигам таланта за маната на 4ти lvl.
03.05.2015 11:31
Редактирано от stakimaN на 03.05.2015 11:32

LETALiS  -   
stakimaN написа:
Аз пък вдигам Entangling roots на 4ти lvl заради демиджа! :) Важно е да се прави дмг, нали?

PS.: Иначе сериозно, ако има Jaina, Kerrigan, Muradin, или някакви подобни ядящи-мана индивиди, вдигам таланта за маната на 4ти lvl.
да си ползват по-добре маната вместо да хабиш талант. Пък и щита си е важен!
03.05.2015 12:47

Licus 
Щита според мен защото всичко в тази игра е бърст демич :D, а той е добра контра -
щита изглежда далеч по-универсален вариант, а и нерядко е последен метод, с който да спасите умиращия си асасин.
03.05.2015 12:54

INf3cted 
Кое не разбрахте ? ДЪРВО НА 4ТИ ЛВЛ. Край на дискусията #ПРЕДДЪРВОТОВСИЧКИСАРАВНИ
03.05.2015 15:10
Редактирано от INf3cted на 03.05.2015 15:11

Numi  -   
Аз не знам защо се коментират съпорти без мое съгласие... Леталис,какво е това ?????Determined
04.05.2015 06:15


Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни