Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Първа игра! Из дневниците на един Rehgar !(Troll diary)

Numi  -   
Преди 4 дена си купих регар и не мога да скрия симпатиите си към този герой.
Започнах да играя хиро лига с леталис,стаки и инфектед,разбира се избирах регар,за да спасявам по-слабо профилираните ни играЧ, първата игра която си спомням с героя е нещо като травма за мен,играЧ беше избрал Вала,а стаки викингите,а картата тази със семето.
Играч започна стабилно встъпителните минути! В графата му на умирания имаше повече числа от колкото в графата му с щета,но Инфектед като про ни успокояваше,че това ни е тактиката да ги майндгеймнем,че имаме retardi в отбора,а после ще им отмъкнем победата благодарение на елемента на изненадата #нямалоRetards. Аз бях на мид,за да мога да помагам и на двете линии с ротация,но най-лошото за мен се случи ! От гората излязоха 2 противникови играча,отдалече си личеше,че са злонамерени към мен и в опитите си да избягам от някъде се появи едно викингче и по някаква причина лошите отказаха да ме убият,в последствие надеждата ми,че това е про действие беше убита,стаки каза,че е аутоатакнал към линията,а джуджката била в храста за опит,но няма значение,продължаваме напред !След като загубихме първите 3 дракона или научихме какво да правим по мапа,или инфектед беше прав за майндгейма,по-скоро първото,странно но започнахме да обръщаме играта,въпреки че изоставахме страшно много,толкова колкото България от Германия.ИраЧ,продължаваше с нелогичните си отигравания,но по странен начин това,пасваше на стила ни,а той е "разделяме и владеем",а уж било отборна игра,ха да бе Най-странното се случи и победихме.На излизане играта ми даде ачийвмънт за счупен световен рекорд,за спасяване на дебил от умиране!(3пъти подобрен от мен,но това по-нататък,когато намеря време да опиша още някоя ключова игра за развитието ми като хотс играч)
23.04.2015 15:40

LETALiS  -   
Пиши още! За разлика от играта ти, разказите ти са интересни Гномчето
23.04.2015 16:14

stakimaN  -   
Добра играч, да.... *Kappa*
23.04.2015 16:19

Numi  -   
Letalis написа:
Пиши още! За разлика от играта ти, разказите ти са интересни Гномчето

От думите ти боли повече и от това да те гледам в хотс ! Sad Baww
23.04.2015 16:28