Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

hotslogs.com

WallaceBG 
Отварям темата понеже ми е интересно колко от вас ползват и си проверяват индивидуалните статистики в този сайт.(https://www.hotslogs.com/Default) Също така искам да попитам дали някой си качва игрите там или всичките му качени игри на сайта са от хора, с които е играл? Аз съм от вторите и по-малко от половината ми игри са качени :(. Освен това win rate-a ми е драстично по нисък(особено в hero league) от това, което трябва да бъде в действителност. Споделяйте чеда!
02.04.2015 20:13

Tangra 
Има 1 .exe приложение от сайта, с което автоматично ти се качват replay-ите... Пускам го чат-пат.
02.04.2015 22:11

LETALiS  -   
Tangra написа:
Има 1 .exe приложение от сайта, с което автоматично ти се качват replay-ите... Пускам го чат-пат.
Кажи си какво излиза като резултат, не си измъквай ;)
02.04.2015 22:13

Tangra 
Letalis написа:
Tangra написа:
Кажи си какво излиза като резултат, не си измъквай ;)
По-добър от твоя *Kappa*
02.04.2015 22:23
Редактирано от Tangra на 02.04.2015 22:24

WallaceBG 
Ами, снощи реших да си направя експеримент и си ъплоаднах последните 10 репа от всеки мап и вече нещата са си на мястото Fighting ;D Освен това туко-що си свалих тая програмка дето автоматично ти ги качва и в момента ми качва всичко дето съм изиграл на сайта :o
03.04.2015 13:38

LETALiS  -   
WallaceBG написа:
Ами, снощи реших да си направя експеримент и си ъплоаднах последните 10 репа от всеки мап и вече нещата са си на мястото Fighting ;D Освен това туко-що си свалих тая програмка дето автоматично ти ги качва и в момента ми качва всичко дето съм изиграл на сайта :o
Невероятно! :) *siske*
03.04.2015 13:50

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни