Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Guide за начинаещи: Sylvanas

Tangra 
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=ROBjQ...OBjQ1SboFw

[Скинове и стил на игра]
Sylvanas e далекобоен специалист, който доста прилича на асасин. . Крехка и лесна за убиване , но и заради това е и доста мобилна. Помага на отбора, най-вече като добавя голямо напрежение върху противниковите миньони и сгради. Ако няма никой срещу нея на линия може да опустоши всичко пред очите си. В момента струва 15,000 злато или 10€.Очаква се след 1 седмица цената й да падне на 10,000 злато.
За момента има 3 скина
- The Banshee Queen
- Master Sylvanas
- Ranger- General Sylvanas


Уменията й:
- Withering fire – стреля по най-близкият опонент, като предпочита герои. Има 5 стрели. Взимате 1 стрела, когато Минион или Мърсанери умре и 3 стрели, когато умре противников герой.
- Shadow Dagger- нанасяте щети в продължение на 2 секунди на протвиник. Разпространява се на всички противникови единици в близост.
- Haunting Wave- Изпращате вълна от баншита, която нанася щети. Когато я активирате се телепортирате на мястото на баншитата.
- Wailing Arrow- Изстрелвате стрела, която експлодира. при активиране и silence-ва опонентите за 2 секунди и половина. През това време не могат да изплозват умения.
- Possession- Кара противников минион да се бие за вас и също така увеличава неговата кръв и сила.
- Пасивно умение – Black Arrows- всяко умение или ауто атака стънва противниковите миниони, сгради и мърсанерита.


Препоръчителни Таланти: http://www.heroesnexus.com/talent-cal...Q8O_OtQvAA
- 1 Ниво – With the Wind – Увеличава далечината от която можете да активирате “Withering Fire”
- 4 Ниво – Envenom – Умение с което можете да отровите противник и да осигурите убийство.
- 7 ниво – Follow Through – Увеличава цялостният ви демидж.
- 10 ниво – Wailing Arrow - Изстрелвате стрела, която експлодира при активиране и silence-ва опонентите за 2 секунди и половина. През това време не могат да изплозват умения.
- 13 ниво - Evasive Fire – С изстрелването на всяка стрела от “Withering Fire” ставате по-мобилни.
- 16 ниво – Blood for Blood – Помага ви да осигурите убийство и увеличава шансовете ви да оцелеете в битка.
- 20 ниво – Deafening Blast или Bolt of the Storm – Противниците ви поемат повече щети от „Wailing Arrow“ и не могат да използват уменията си два пъти по-дълго. Bolt of the Storm пък ще ви измъква от кофти ситуаций.
Все пак не забравяйте, че това е реакционна игра и е хубаво да помислите какъв талант би бил хубав на дадената карта или срещу дадените герои и таланти.


Съвети:
- Може да видите кой ще е таргета, който атакувате с “Withering Fire”. Ако се загледате ще видите лилаво кръгче, около най-близкият противник. Когато на близо има герой кръгчето ще предпочете да атакувате героят.
- За да използвате пълният потенциал на Haunting Wave, докато се спасявате от кофти позиция, когато използвате магията, тръгнете в посока различна от тази която сте изпратили баншитата. По този начин ще заблудите противниците и ще имате по-голям шанс да оцелеете.
- Може да използвате Haunting Wave, за да ви даде видимост в даден храст или място. Не забравяйте, че това е умението, което може да ви спаси от лоша позиция!
- За да осигурите убийство гледайте да използвате “Envenom” и “Blood for Blood ” когато противникът ви е под 50% живот .
- За да се възползвате от пълният потенциал на “Follow Through”, след всяка стрела от “Withering FIre” удрайте противникът си с ауто атака.
- Ако сте на малко живот и искате да издържите по-дълго в битка използвайте „Blood for Blood“ на героят с най-много максимална кръв (пример:Muradin Diablo Azmodan и т.н)
- Въпреки от малкото игри с даденият герой, открих че е в доста добра комбинация с Siege Tank.

- Ако искате да дадете съвет, споделете го в коментарите!
30.03.2015 18:20
Редактирано от Tangra на 30.03.2015 18:21

LETALiS  -   
Чудесно!

Ще трябва да пробвам обаче, преди да дам мнение, че аз още дори не съм се пускал в try mode с нея. =) Толкова ме радват съпортите, че не съм обръщал никакво внимание на много от героите в другите класове ;(
30.03.2015 20:43


Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни