Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Украйна

vader 
Боевете в Украйна продължават. Загиват и невинни хора. Какво мислите вие? На мен ми е жал, че както винаги (при всяка битка или война) страдат обикновените хора. А търговците на оръжие, политици и разни други гледат да си напълнят джобовете с пари. Надявам се скоро да се постигне примирие. Напишете вашата гледна точка.
11.02.2015 15:34

Licus 
Светът е изграден по този начин. Войната, Финансовата криза, религията, политически кризи и прочие глупости - всичко се използва ефективно за контрол и подчинение на обикновенните хора... Ако можем да оприличим "хората" които ръководят света като Титани, то ние сме за тях мравки ( че и по малки), а всички знаем - когато 2-3 хлапета се бият в градината за това кой да изяде по-апетитната ягодка никой не го интересува точно колко мравки ще смачкат в търкала си ;)
11.02.2015 15:41

MetHiX  - tv  
обама си взема каквото иска. путкин също. светът е на прага на трета световна война, ама на кой му дреме : (
11.02.2015 15:53
Редактирано от MetHiX на 11.02.2015 15:53

Lid  -   
Американците създали компютър, който предсказвал бъдещето. Обама решил да го попита:
- Ще има ли трета световна война?
- Да.
- Ще я има ли Америка?
- Да.
- Мойте близки ще бъдат ли живи?
- Да.
- А аз ще бъда ли жив?
- Да.
Обама решил да си направи майтап и попитал:
- А колко ще струва у нас Кока-Колата след войната?
- Три рубли...

Война няма да има , просто в Украйна е един голям сценарий , развиващ се зле за ЕС и САЩ.
11.02.2015 17:56
Редактирано от Lid на 11.02.2015 18:00

LorD DemoniC 
На пътя ня самоунищожението сме много отдавна ... Enjoy the ride както се казва.
11.02.2015 20:09

PRADA  -   
" Война няма да има , просто в Украйна е един голям сценарий , развиващ се зле за ЕС и САЩ. "
Да де, но ако погледнем историята и фактите малко преди края на " Студената война " до ден днешен, янките си го превърнаха в национален спорт да тупкат руснаците, както виждаме и в момента се случва същото .. Обама прескача до Близкия изток цената на нефта изведнъж пада главоломно и цялата Руска икономика капитулира ...
Как точно ще свърши зле за ЕС и САЩ ми е интересно ?
11.02.2015 22:18

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни