Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Продавам

Veteran 
Продавам WOL и HOTS , цена 50 лв. След няколко игри срещу фенове на Авило вече не мога да я гледам тая помия която са направили.
12.08.2014 15:55

PRADA  -   
То се изисква доза силна воля, търпение и малко желание за деструкция на индивида за да издържиш " Avilo " повече от 5 минути. Аз съм си правил такива терапии на мозъка ; TRUE STORY
12.08.2014 18:19

Veteran 
PRADA написа:
То се изисква доза силна воля, търпение и малко желание за деструкция на индивида за да издържиш " Avilo " повече от 5 минути. Аз съм си правил такива терапии на мозъка ; TRUE STORY

Е ти си протос , предполагам, че пак е неприятно преживяване , но за нас зергите е нетърпимо ;). А и последното подобно преживяване беше доста повече от 5 минути - 3 часа ...
Толкова я мразя, че и за 40 ги давам двете заедно
13.08.2014 19:03
Редактирано от Veteran на 13.08.2014 23:50

Veteran 
Моля някой да ме отърве от тази помия, 30 лева. За толкова се взима ХОТС аз давам и WOL
14.08.2014 15:15

SHERIFA 
Добре е да се уточни, че става въпрос за готов 2nd hand account, а не за unused retail keys. Т.е. на новият собственик, upon request, може да ти поиска сканирана ЛК с цел да е сигурен в акаунтът си, ако някога нещо стане с него.

Иначе хората минаха на Heroes of the Storm Alpha. Прилагам online streams.

И GL с продажбата.
15.08.2014 01:38
Редактирано от SHERIFA на 15.08.2014 01:38

Veteran 
Мисля, че се разбира, че е играно от акаунта. Може и да не ме харесват тук, но причината определено не е точността ми към хората , даже съм сигурен , че тези които са комуникирали с мен на живо дори и да ме мразят , знаят че съм точен когато става дума за пари, но да, няма проблем ако искат скрийн шот или подобни ще ги получат. Взех си ХОТС преди три дена и установих, че не мога да я понасям защото 9 от 10 терана ми играят като Авило и дори и да победя не ми се занимава по 2 , 3 часа да играя една игра срещу стени от кyли и cc-та и ,mass raven. Последното ми подобно преживяване траеше точно 3 часа , не благодаря... Определено нещо и има на тази игра , имам около 65% победи срещу протос и зерг и 30% срещу теран. Аз съм си слаб , но цифрите са си цифри ;) Наистина ще ми трябва бая късмет с продажбата , то няма вече желаещи за тази игра и да я подариш ще е трудно сигурно ;)
A за heroes of the storm, дори и от приложените от теб стриймове се забелязва още по-нисък интерес спрямо старкрафт.
15.08.2014 12:10
Редактирано от Veteran на 15.08.2014 12:28

radadaundandan  -   
Кой би купил тази жалка игра? Направо я подарявай...
15.08.2014 12:45

MetHiX  - tv  
Не мисля,че сц2 заслужава такъв хейт. Сигурен съм, че всеки е прекарал стотици часове играейки я и като се замисля всичките Arcade карти , Ladder опитът, както и Кампанията си заслужават вниманието и парите лично според мен.
Иначе 40 лева е повече от справедлива цена да й търсиш - ако нямах 4-5 копита от всичките ми авери,които не играят вече сигурно щях да си я купя. Който има желание да си я купи гарантирам за ветерана, че всичко ще е точно.

пс : въпреки всичко моя личен съвет е не я продавай, може някой ден да си я пуснеш за фън отново и да ти хареса.
15.08.2014 14:58
Редактирано от MetHiX на 15.08.2014 15:05

Veteran 
MetHiX написа:
Не мисля,че сц2 заслужава такъв хейт. Сигурен съм, че всеки е прекарал стотици часове играейки я и като се замисля всичките Arcade карти , Ladder опитът, както и Кампанията си заслужават вниманието и парите лично според мен.
Иначе 40 лева е повече от справедлива цена да й търсиш - ако нямах 4-5 копита от всичките ми авери,които не играят вече сигурно щях да си я купя. Който има желание да си я купи гарантирам за ветерана, че всичко ще е точно.

пс : въпреки всичко моя личен съвет е не я продавай, може някой ден да си я пуснеш за фън отново и да ти хареса.

Аз даже 30 и искам. То няма и кои да я купи , така че мъките сигурно ще продължат поне още 10000 игри ;) Въпреки хейта аз си я играя непрекъснато, но съм много разочарован от това как протичат игрите, не толкова от резултатите ми в тези 3 дена от както имам хотс
15.08.2014 15:17
Редактирано от Veteran на 15.08.2014 15:22

SkarheadTCOB 
Swarm Host Kappa
20.08.2014 19:05

Crying 
Тоя авило е ебати жалката картинка ужас, ебати неприятния тип...
22.08.2014 04:21

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни