NightWarrior
Чудех се за това от няколко дена и исках да попитам, ако направя подобно, дали ще има хора, които да го гледат. Общо взето ще играя в NA, имам gold акаунт и ще обяснявам основните неща, ще показвам билдове, защо правя еди какво си. Общо взето не съм много добър в тая играя, но смятам, че мога да помогна на много хора да станат по-добри. Ако има желаещи игрите ще се стриймват, а който не ги е гледал, ще ги записвам и евентуално качвам в youtube. Наистина ми се иска да помогна на другите хора с нещата, които аз съм научил. Ако някой иска може да ми предостави bronze или silver акаунт, с който да играя unranked, така че игрите ви няма да бъдат засегнати. Главната цел на това е да помогна на другите българи да станат по-добри в играта.
Иначе, ако не знаете кой съм, ще ви се представя накратко. Казвам се Радослав, от Стара Загора, играя protoss в Diamond. Играя за AG(Aggression Gaming). Мога да се похваля с добри механики и добро micro. Защо diamond? Ами много просто, трябва да започна да играя доста по-сериозно тези дни, но засега тренирам няколко билда и опънара ра NA :). Надявам се да има интерес, защото аз наистина имам желание да помогна каквого мога на по-начинаещите играчи.