Забелязах че турнирите, които се организират напоследък тука са доста забавни, но за съжаление не са ми удобни като час.
Затова наскоро питах чичко гугъл и открих един сайт, където се провеждат турнири за всякакъв левел играчи и реших да го споделя с вас. Ще се радвам да видя и други българи на турнирите. Аз вече участвах 3 пъти.
Такааа. Има турнири на Американския сървър, както и такива на Европейския. За Еврото са разделени на 3 според нивото на участниците- бронз + сребро; злато + платина; като и диаманд + мастър. В Америка турнирите са за както следва бронз + сребро + злато; както и платина + диаманд. Както виждате има малка разлика между турнирите в двата сървъра. Турнирите са по 1 всяка седмица и се кастват от наколко момчета, които се правят на разбирачи(вчера казаха че в каста на някои турнири се включва и MYI Pengwin, който би трябвало да е познат на хората, които гледат EU Challenger league или са запознати с отбора MYInsanity). Награди
НЯМА, макар че в описанието на всеки турнир пише че победителят получава free coaching от мастър играч. Не знам обаче това дали се прави наистина и не обещавам нищо. Все пак според мен е готино да участваш на турнир и може би мача ти да бъде кастнат. Освен това се събират повече участници от турнирите които напоследък организирахте тук- около 40 човека за Амерка бронз,сребро,злато и малко над 20 за Евро бронз, сребро.
АЗ вече участвах и мисля да продължавам. Така че ще се радвам ако има и други нашенци. Ако някой има въпроси ще отговарям колкото мога. Името на сайта е в заглавието, но ето линк:
http://scvrush.com/posts
GL HF