Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Някой да ме научи на нещо?

Nitix  -  GSL Code S  
Предполагам че апм-то в BW се мери в реални секунди, докато апм-то в SC2 се мери в SC2 секунди и разликата идва от това че играта се играе на faster.
06.01.2014 09:52

Borislav  -   
Да.
1 астрономическа секунда е равна на нещо от рода на 1,2 сек в SC2.

Нелепо е, ама е така ;>
+ в SC2 се иска по-малко apm и не толкова много кликания на малоумни драгуни, които се разхождат където им скимне.
06.01.2014 09:59

MetHiX  - tv  
Това което казвате за близардските секунди е вярно. Доколкото знам 1 близардска секунда в сц2 се равнява на 0.6 реални. Другото нещо,което намалява АПМ-а е че в сц2 някой последователни кликове,които не водят до промяна в играта се водят като спам и не ги отрегистрира. Примерно ако натиснеш 5 пъти подред контрол груп 4 го отрегистрира само 1-2 пъти.
06.01.2014 11:27

NightWarrior 
Значи аз ще кажа само 1 нещо, промени си hotkeys, с които играеш, за групите говоря. Това за cc-то да ти е на 1 е нещо много гадно. Смисъл всеки си има индивидуални, обаче просто ти предлагам даси го направиш на 4-5 дори и на 3 може при терана обаче да не е на 1. Ще си спестиш просто много главоболия по-късно. Аз съм toss и в началото и при мене беше на 1 но сега съм го направил на 4 и се играе много по-удобно.
06.01.2014 14:44

Sirius  -  
Радо това са пълни глупости което го говориш... човека да си играе както иска и изобщо да не те слуша му препоръчвам.. Той си е свикнал с тези хоткейс а ти сега му казваш напълно излишна глупост, и мога да ти кажа, че е глупост защото Dragon е теран и също на 1 му е cc-to :) Такаче който както си свикне :))
06.01.2014 14:48
Редактирано от Sirius на 06.01.2014 14:48

MetHiX  - tv  
мисля че и на таеджа CC-то е на 1 също.
06.01.2014 14:54

CopyMyDNA 
NightWarrior написа:
Значи аз ще кажа само 1 нещо, промени си hotkeys, с които играеш, за групите говоря. Това за cc-то да ти е на 1 е нещо много гадно. Смисъл всеки си има индивидуални, обаче просто ти предлагам даси го направиш на 4-5 дори и на 3 може при терана обаче да не е на 1. Ще си спестиш просто много главоболия по-късно. Аз съм toss и в началото и при мене беше на 1 но сега съм го направил на 4 и се играе много по-удобно.

Въпроса е как му е удобно на него. Примерно преди години, когато играех SCBW, като зерг използвах 7-0 за армия и 1-6 hatchery. Ако има някаква нагласа понякога трудно се свиква с ново.
06.01.2014 15:16

LorD DemoniC 
Ся няма ли EPM и APM ... първото да са само полезните кликове?
06.01.2014 17:39

NightWarrior 
Не е точно така, както и да е, изразявам си мнението просто. Аз преди си държах нексуса на 1, армията ми беше на 2 и на 3 и 4 си бях байнднал и разни специални унити. Все пък аз съм друга раса, но наистина мисля, че на 1 не е най-подходящото копче за главната сграда.
07.01.2014 18:11

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни