Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

My Random Challenge.

MetHiX  - tv  
Драги колеги съкрафтъри xD

С наближаването на празниците и привършването на семестъра временно се увеличава и свободното време,с което разполагам. След дълги размисли как да оползотворя приятно идните дни (със СтарКрафт бич плийс) ми хрумнаха две идеи които мисля да реализирам в близкото бъдеще.Едната , с която ще Ви занимая днес се нарича"My Random Challenge" и е директно вдъхновена от невъобразимо забавния,но и малко тъжен опит на SjoW да влезе в топ50 ЕУ ГМ с протос. Разбира се както сами се досещате това бе една непосилна задача за играч от неговия калибър, но неговите фейлове ме оставиха да се чувствам задължен да изпитам болката на мой гръб.Но с рандом,срокът ми ще бъде много по-малък и целта ми доста по-земна.

[size=16]1. Правилата[/size].

Всичко се стриймва - микрофони,камери,коментари,бирички,всичко е налице.
http://www.twitch.tv/hwbgmethix

Раса : Рандом

Ако рандомна протос имам право само на 4 стратегий - Cannon Rush , Proxy Jinsus , Carrier Rush и Proxy Tempest

Акаунт :
http://us.battle..../1/MrJinX/
Server : NA

Rank в момента : 483ти Мастер в Америка,Рандом, 909 точки, 0 бонус пуул.

Ранк цел : Топ50 Мастер в Америка,по мои изчисления около 1500-1600 точки на 22ри Декември.

Краен срок : 22ри Декември включително, т.е срок от 4 дена.

[size=16]2.Допълнително FAQ[/size]

Защо?

Защото е забавно . Разнообразяваш, chillax-ваш и си почиваш от небалансирания протос.3 в 1 баце.

Защо в NA?

Поради две причини -
1.аверчето ми зае акаунт.
2.Американците са най-големите паляци на тая планета и искам да ги убедя че това важи в пълна сила що се отнася до RTS-oве :)
Пък и ще ми е по-лесно, в Европа най-много да ме отупат :D

Нещо допълнително

Имайте предвид че съм цъкал доста за кеф с рандом в WoL така че не съм абсолютно бос. Няма да правя ръшове, one-base-ове, чийзове (освен ако не съм тос). Липсват ми каквито и да било знания в TvT и ZvZ , защото никога не съм се интересувал от мирорите и нямам никакви наблюдения върху билдове и тн. Правя стрийм сесийката чисто за забавление и възнамерявам да коментирам на Български така че много бих се радвал да ако се присъедините.

В тази тема ще поствам каквито и да е произволни мисли,които ми изкочат в съзнанието по време на " My Random Challenge".

Всякакви предложения и конструктивен критицизъм са добре дошли!

Започвам днес , след малко . Благодаря за вниманието и весели празници!
19.12.2013 12:57

NoThx  - mic  
So Much WinFap Fap Fap
19.12.2013 12:59

LETALiS  -   
като поиграеш TvT, ще видиш колко по-добър мач е от останалите мирори...и не само от тях. Ако стриймваш и в малко по-късните часове, със сигурност ще гледам.
19.12.2013 13:07

BateToshko 
Метиксе, благодаря ти, че не си играеш сериозно протоса да задобряваш още повече и така ми даваш шанс за борба като съм неактивен играч(Ако случайно се появи някой български турнир, в който да се засечем). Иначе евала, за стрийма и най-вече за това, че се забавляваш! гл хф :)
19.12.2013 13:48

TechnicS 
хахахаха, найс:Д гогого, гл хф
19.12.2013 14:00

vader 
Играй и бъди мощ. Да живее Стар Крафт II. Аз също започнах да играя теран. Имам амбицията да си отворя всичките терански портрети.
19.12.2013 15:44
Редактирано от vader на 19.12.2013 15:45

LorD DemoniC 
*ZergbOy* Methix *rulez*
19.12.2013 15:54

MetHiX  - tv  
След първата сесия - горе-долу 3 часа качих 70 точки. Надявах се да става по-бързо,но :С ...... Yao Ming

След малко почвам пак докогато издържа. Ранка ми е 395ти!

Имам тепърва да спечеля TvT!
19.12.2013 16:47

MetHiX  - tv  
Ден 3ти : Днес ги бих много . Чувствам сериозно подобрение в играта ми с рандом, но малко ме съмнява да успея да вляза в топ50. В момента ранка ми е 255, така че засега съм качил приблизително 230 места,което не е зле.

Продължавам след около час и половина.
Not Bad

П.С: извинявайте излъгах,ще гледам първо наниуа скарлетт и после :)
21.12.2013 15:59
Редактирано от MetHiX на 21.12.2013 16:05

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни