Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Въпрос за безплатния STARCRAFT 2

WuIzRoD 
Хора много се бях навил да почна да цъкам сериозно и ск2 и след това да купя поне LOL но не мога да разбера някой неща и моля за помощ. Значи свалих стартовата версия инсталирах е всичко ок това което мога да правя е да играя само с теран (не с всички раси) дали не свалям нещо друго понеже нали обявиха, че промените ще бъдат с новият пач? И също още нещо ако може някой който е направил тази врътка с партито да ми обясни малко като на първолак :))) Благода ря предварително!
!!
18.11.2013 09:26

BateToshko 
Пача за да цъкаш със всички раси май още не е пуснат. Незнам обаче кога го пускат. Може да потърсиш информация из нета
18.11.2013 10:42

Daredevil 
Аз се интересувах от същото нещо и се оказа, че пача още не е пуснат. Възможно е тази седмица или другата, но не съм много сигурен. Thumbs UP!
18.11.2013 11:05

Manny 
Да. Трябва да почакате 2.1 patch-a който ще ви позволи да играете с всички раси срещу компютър и в отборни игри стига да имате приятел който е купил играта. Засега можете да играете с приятел който е купил играта но само с теран. И мисля че можете да играете на всички карти в Arcade-a. И не съм сигурен ако играете на карта от Arcade, от рода на "Peep Mode" дали там неможете да си избирате другите рази. Може да има такава заобиколна вратичка :).
18.11.2013 13:36

LETALiS  -   
Всъщност, не мисля, че ще ти трябва приятел. Със Starter Edition-а ще можеш да си играеш и без някой да те "spawn"-не. Аз поне така го разбрах, като четох какво са писали :)
18.11.2013 13:46

NoThx  - mic  
Letalis написа:
Всъщност, не мисля, че ще ти трябва приятел. Със Starter Edition-а ще можеш да си играеш и без някой да те "spawn"-не. Аз поне така го разбрах, като четох какво са писали :)

И аз така разбрах, еми чакаме 2.1 :)
18.11.2013 14:15

Veteran 
Manny написа:
Да. Трябва да почакате 2.1 patch-a който ще ви позволи да играете с всички раси срещу компютър и в отборни игри стига да имате приятел който е купил играта. Засега можете да играете с приятел който е купил играта но само с теран. И мисля че можете да играете на всички карти в Arcade-a. И не съм сигурен ако играете на карта от Arcade, от рода на "Peep Mode" дали там неможете да си избирате другите рази. Може да има такава заобиколна вратичка :).

Да, на пееп мод може да се избира раса и сега.
18.11.2013 17:49
Редактирано от Veteran на 18.11.2013 17:49

vader 
Ужас. Значи тези дето са си купили играта могат да се чувстват прецакани.
18.11.2013 19:16

NoThx  - mic  
vader написа:
Ужас. Значи тези дето са си купили играта могат да се чувстват прецакани.

Не vader, с безплатната версия няма да може да се играе ladder & кампанията :)
18.11.2013 19:19

WuIzRoD 
мерси за отговорите пичове иначе кампанията аз е изиграх от пиратската версия там може с всичко без мулти-то... така че да може да се чувствате прецакани ще преживея един ладер хе-хе базикам се :)))
18.11.2013 19:22

Manny 
Letalis написа:

Ако наистина е така това е най-доброто решение което Blizzard са правили в последните 5 години :).
19.11.2013 18:11

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни