Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Какво играете за удоволствие извън Ладер?

will  -  
Честно казано вече едвам я трая тази игра. Така и не успях да вляза в ритъм с нея след като спрях да играя Broodwar и мога да кажа, че не съм и се слаждавал в два поредни дни, откакто съм я инсталирал. От известно време се мъча да играя разни arcade неща в опит да породя някакво удоволствие от играта, но на този етап без особено голям ефект.

Какво играете, когато сте затормозени от ладера и търсите някакво удоволствие?
10.11.2013 16:12
Редактирано от will на 10.11.2013 16:14

Sirius  -  
Лично аз когато се ядосам от ладера 1в1 играя 3в3 или 4в4 Yao Ming
10.11.2013 16:21

Manny 
Аз като цяло не съм октрил супер спортния дух в SC2 затова почти всяка игра ми е за удоволствие и забава. Почти не се ядосвам от laddera понякога се случва да ми се отиграе заради laddera, но почти не съм се ядосвал. Иначе сабирам приятелчета и играем нещо друго, или някоя single player игрица, примерно сега съм си приготвил новия Batman и като не ми се играе Starcraft ще играя Batmana, защото първите два Батмана много ми харесаха.
10.11.2013 16:29

MetHiX  - tv  
Torchlight 2 , the perfect Diablo clone :D
10.11.2013 17:56

Veteran 
civilizacia 4 и 5 , искаща много повече мислене от старкрафт и не е нужно да си със способностите на машинописка за да я играеш. Изумен съм от тези мислещи се за нещо повече само защото играят старкрафт и плюещи по другите игри и най-вече по хората които ги играят, коне с капаци :)
10.11.2013 17:59

jvne 
PoxNora - походова традинг кард стратегия
10.11.2013 18:05

Borislav  -   
рандом horror игри, които си заслужават за седмица да бъдат врътнати (на практика и 2 дни стигат, ако човек има времето)
10.11.2013 18:42

vader 
На мен Стар Крафт II много ми харесва. Искам да играя колкото се може повече.
10.11.2013 19:36

LETALiS  -   
Veteran написа:
civilizacia 4 и 5 , искаща много повече мислене от старкрафт и не е нужно да си със способностите на машинописка за да я играеш. Изумен съм от тези мислещи се за нещо повече само защото играят старкрафт и плюещи по другите игри и най-вече по хората които ги играят, коне с капаци :)

Виж сега, аз смятам, че е нормално човек да се смята за нещо повече, ако играе SC, защото не всеки има умението и постоянството, както и волята и решителността, за да стане поне малко от малко добър на тази игра.

Няма да се извиняваме за това, че сме скилнати и красиви хора :) Това е една арогантност с покритие.

...или поне аз съм останал с такива впечатления, заради това, което съм видял от другите общности. Разбира се, интелигентни и готини хора има и сред другите, но говоря за една много обща картина.
10.11.2013 21:17

Tangra 
Някоя лигичка, някое 4в4 с фр,някой Хъртстоун..
10.11.2013 21:21

Veteran 
Леталис, точно тази арогантност ви сваля под нивото и на омразните ви лоладжии, но то и те сигурно са същите нямам наблюдения. Така е с всичко: "мойто си е най-добро " а другите са смешни и тъпи. Аз бих се впечатлил от хора разбиращи и можещи да се самокритикуват и приемащи различното, но все пак 50 тината старкрафтери сте елита не само на игрите, а и като цяло в България . Чакам шпепса кога най накрая ще стане президент или премиер, че ми писна от простаци начело на държавата. :):):). А вие наистина си вярвате или поне с такова впечатление съм останал :):):), дано го приемеш с чувство за хумор , че ако помниш съм обещал лошо за теб да не говоря след като даде свобода за стриймавете. А и на тетрис да си добър се иска същото което изброи за Старкрафт. Не знам осъзнавате ли , че игри без раси и временни дисбаланси, като cs например, /която никога не съм играл и не харесвам/ наистина показват качествата на играчите, а в ск винаги ще е намесена думата имба и то с пълно право.
10.11.2013 23:16

LETALiS  -   
Виж сега, ако имаше едно най-добро, нямаше да има толкова различни жанрове и заглавия игри. За всеки човек и ситуация има подходящо заглавие. Всеки търси различни неща от гейминга. Лошо няма. Нека не се отклоняваме от темата все пак.
10.11.2013 23:19

Veteran 
Ще се радвам да споделите повече заглавия, poxnora ще играя евентуално , благодарение на поста на jvne.
10.11.2013 23:23

Veteran 
Letalis написа:
Виж сега, ако имаше едно най-добро, нямаше да има толкова различни жанрове и заглавия игри. За всеки човек и ситуация има подходящо заглавие. Всеки търси различни неща от гейминга. Лошо няма. Нека не се отклоняваме от темата все пак.

Това вече е нормално и интелигентно изказване, предното го приемам като тролване за забава.
10.11.2013 23:27

drebnariba 
bejeweled 2
11.11.2013 00:19
Редактирано от drebnariba на 11.11.2013 00:20

Manny 
Напоследък се заиграхме 4 човека на Sanctum 2 и много ни харесва, също още си играя и Mortal Kombat. Тук имаше уш хора навити за една нощ да направим Heroes 3... аз съм за ако има всеоще желаещи да си направим един скайп и да се метнем.
11.11.2013 00:57

Veteran 
Ако сте четирима, не стига една нощ, от личен опит го казвам :). Моля някой да каже ,има ли в момента игра подобна на старкрафт, age of empires, red alert, която да се играе от достатъчно хора в мулти, да може и без познати за къстъм игри да има с кого да играеш. Старкрафт вече не ми доставя никакво удоволствие, но все пак харесвам главно стратегии в реално време и търся с какво да я заместя. Предварително благодаря на този който ме ориентира, но аз доста търсих и май няма....
11.11.2013 01:35
Редактирано от Veteran на 11.11.2013 01:37

NoThx  - mic  
Във времето в което не гледам старкрафт, цъкам страшни игрички, arcade map-ове и hearthstone :) Ако има фенове на страшните игрички, мога да препоръчам доста заглавия :)
11.11.2013 10:01

PRADA  -   
Veteranec не знам, колко внимание си обърнал на AoE 3 но играта е много добра !
Преди време играехме в мрежа 4-5 човека и беше много интересно защото както знаеш расите там са доста разнообразни така че, препоръчвам ти да обърнеш по-сериозно внимание на играта
12.11.2013 03:15

vader 
В АоЕ няма раси. Има народности и нации.
12.11.2013 07:31

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни