Имам проблем. Харесват ми теранските машини, но съм вече отчаян в опитите си да ги накарам да сработят срещу зерг. Разбира се, трябва да се има предвид, че съвсем скоро разбрах, че хелионите се трансофрмират и стават на едни доста лоши момчета, а Тора имал пуцане, което цепи бруудлордите. Все пак, така и не намирам начина да приключа игрите, колкото и добре да ми се получи хараса на дроните. Докато довлека някакви лоши биячи до крийпа, зерга успява да извади все нещо, с което да ми спре важните единици, а хелионите увисват безцелно.
Иначе, опонентите са дори още по-отчайващи от мен и нямат почти никакво макро, но явно имат поне малка идея какво правят и ми е трудно да спечеля игрите, независимо каква удобна преднина си осигурявам.
Затова, докато не ми дадете идеи за машините, ще се мъча с далеч не толкова интересните ми био войски. Кои са най-грубите ми грешки? Ще предоставя примерен replay, за да ме посъветвате от къде да започна.
[size=16]
Download replay[/size]
Забележка: наистина ми е мъгла играта и искам да напредвам крачка по крачка. Давайки мнение, не забравяйте, че все пак съм си на практика нов.