В BW горе-долу уж съм наясно какво е положението, но ми е интересно има ли момичета, които играят SC2 у нас, все пак играта е относително нова и доста популярна? Има ли такива, които са относително добри? Share your stories
Вери important редакция:
Всъщност главната идея на темата е свързана с това, че IeSF организират
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2...ampionship С мен се свърза ТОП 1 Half Life играча у нас и вика - трябва ми топ 1 СК2 геймърката у нас (за инвайт за тоя ивент). Аз му викам - не знам SC2 девойки. От дума на дума разбрах, че най-вероятно Славчев стои зад нещата. За да не стане както обикновено - Славчев да изпраща туристи - рекох да спретна тая тема и да видя какво е положението. Че ако напиша - търсиме СК2 топ мацката за инвайт, може и да се навъдят туристи :D ако ще се инвайтва ск2 мацка, поне да препоръчаме на моя човек да препоръча на приятелката му да препоръча на Слачев най-добрата.
Понеже отново иде реч за Славчевска му работа (моя човек напира за координати), а и сега видях, че за турнира парична награда няма, мисля, че основните кандидатки са Мая, мистериозната Катя и приятелката на MetHiX, която е доста навътре на теория с нещата и мисля, че за 0 време ще влезне във форма.
Та, как мислите? Предложения, идеи?