Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

SC2 геймърките у нас

TechnicS 
В BW горе-долу уж съм наясно какво е положението, но ми е интересно има ли момичета, които играят SC2 у нас, все пак играта е относително нова и доста популярна? Има ли такива, които са относително добри? Share your stories *siske*

Вери important редакция:

Всъщност главната идея на темата е свързана с това, че IeSF организират http://wiki.teamliquid.net/starcraft2...ampionship С мен се свърза ТОП 1 Half Life играча у нас и вика - трябва ми топ 1 СК2 геймърката у нас (за инвайт за тоя ивент). Аз му викам - не знам SC2 девойки. От дума на дума разбрах, че най-вероятно Славчев стои зад нещата. За да не стане както обикновено - Славчев да изпраща туристи - рекох да спретна тая тема и да видя какво е положението. Че ако напиша - търсиме СК2 топ мацката за инвайт, може и да се навъдят туристи :D ако ще се инвайтва ск2 мацка, поне да препоръчаме на моя човек да препоръча на приятелката му да препоръча на Слачев най-добрата.

Понеже отново иде реч за Славчевска му работа (моя човек напира за координати), а и сега видях, че за турнира парична награда няма, мисля, че основните кандидатки са Мая, мистериозната Катя и приятелката на MetHiX, която е доста навътре на теория с нещата и мисля, че за 0 време ще влезне във форма.

Та, как мислите? Предложения, идеи?

Hmm
30.08.2013 15:03
Редактирано от TechnicS на 30.08.2013 19:38

Manny 
Само Мая. И Инженера ми каза за една вече митична мадама от Варна която играе много Starcraft 2 и ми показа и Facebooka и да и гледам снимките... Още се разследва този феномен :). Ние като Варненци сме ангажирани с разследването.
30.08.2013 15:10

Crying 
Мечтата ни да се оженим за Старкрафт геймърки,и да правим секс на фона на МЛГ/ВЦС уоурлд чемпионшип,или просто на Флаш хайлайтс няма да стане скоро :(

ТехникС,старкрафт не е поп-фолк и син сити,иска се акъл за тая работа и рефлекс,а пък и десижан мейкинг и то доста БЪРЗ и точен,което женската част не притежава.
Силикон-а също е мираж в Старкрафт,все още няма измислен.Няма и богати чичковци,който да ти мятат 50тачки по лицето, за жалост.
30.08.2013 15:27

LETALiS  -   
черноглед crying :/
30.08.2013 15:35

Tangra 
Може би ако почнем да мятаме салфетки и си пускаме Преслава или т.н след всяка победа, а след всяка загуба пускаме "Шампанско и сълзи" има някъв шанс да върже нещо Hmm
30.08.2013 15:35

INf3cted 
Crying написа:
Мечтата ни да се оженим за Старкрафт геймърки,и да правим секс на фона на МЛГ/ВЦС уоурлд чемпионшип,или просто на Флаш хайлайтс няма да стане скоро :(

Хмм... правил съм анален секс , по време на Jaedong vs Canata (не съм сигурен) , където Terrana смачка JD с валкурви *siske*.Даже съм запомнил повере виковете на Sayle , от колкото на девойката ;;
30.08.2013 15:54

BateToshko 
So Much Win *GJGJ*
30.08.2013 16:05

NoThx  - mic  
Освен Мая, съм попадал и на една девойка Катя, която не само че цъка ами и доста разбира от старкрафт, защото един път ми беше писала даже прогнози за един турнир. Не знам от коя част на България е, може да е същата за която Manny говори :)
30.08.2013 16:21

ForceTheImmortalsToFall 
И аз имам една приятелка Нана, която много се кефи на Стареца 2ка и дори си взе колекционерско издание на ХОТС, даже сега като се замисля са 2, но втората не е много фенка, само носи синджир със зерско Лого.
30.08.2013 16:46

TechnicS 
Всъщност главната идея на темата е свързана с това, че IeSF организират http://wiki.teaml...ampionship С мен се свърза ТОП 1 Half Life играча у нас и вика - трябва ми топ 1 СК2 геймърката у нас (за инвайт за тоя ивент). Аз му викам - не знам SC2 девойки. От дума на дума разбрах, че най-вероятно Славчев стои зад нещата. За да не стане както обикновено - Славчев да изпраща туристи - рекох да спретна тая тема и да видя какво е положението. Че ако напиша - търсиме СК2 топ мацката за инвайт, може и да се навъдят туристи :D ако ще се инвайтва ск2 мацка, поне да препоръчаме на моя човек да препоръча на приятелката му да препоръча на Слачев най-добрата.

Понеже отново иде реч за Славчевска му работа (моя човек напира за координати), а и сега видях, че за турнира парична награда няма, мисля, че основните кандидатки са Мая, мистериозната Катя и приятелката на MetHiX, която е доста навътре на теория с нещата и мисля, че за 0 време ще влезне във форма.

Та, как мислите? Предложения, идеи?
30.08.2013 16:52
Редактирано от TechnicS на 30.08.2013 16:53

NoThx  - mic  
Сега ще я намеря Катя :)

Edit : Пратих и съобщение да я видим дали цъка, ако цъка и се намерят още девойки, направо да им спретнем един турнир и която спечели да я пращаме в Румъния :)
30.08.2013 16:54
Редактирано от NoThx на 30.08.2013 17:00

Klokotnitza 
На Stilgar приятелката Ivelina, играе SC2, но само team games!!
30.08.2013 17:02

DRAGooN 
идеята за женския бой ми харесва Thumbs UP!
30.08.2013 17:16

TechnicS 
Най-добре ще е да има Qualifiers, но все още не ми е ясно дали ще има време за такива, понеже й било казано за днес или утре :D :D :D
Недостатъка на Qualifiers е, че тия от IeSF ще си кажат, че тоя Славчев е някой ТОП организатор PFFFTCCHC
30.08.2013 17:21

BateToshko 
Не се ли намери някой препаткал геймър да го погребе жив тоя
30.08.2013 17:34

Manny 
BTW наистина много ще се радвам ако намерим 4-5 момичета и им спретнем един "Женски турнир". Даже имам желание за пътви път в живота си и аз да каствам :).
30.08.2013 18:21

TechnicS 
Да, обаче, разбирам, че няма време за турнир и съм в процес на събиране на телефонни номера, които да препредавам : D
30.08.2013 18:27
Редактирано от TechnicS на 30.08.2013 18:27

Borislav  -   
Мая
това е положението :)
30.08.2013 20:00
Редактирано от Borislav на 30.08.2013 20:10

will  -  
Предвид слабия интерес към играта в нашата държава е цяло чудо, че има и едно момиче.
30.08.2013 20:02

r00t 
Пазете само маникюра!
30.08.2013 20:04

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни