Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Отворено писмо до ESLбг/гейминг ентътейнмънт и тн

ForgetMeNo 
веидар ти редовен ли си ? бегаи да спиш какви членски вноски хххххххххх в някаква секта ли ще членуваме рофл то има такива дет хората си дават цялото имущество и не ядат и работят до смърт че някои др да ги земе рулф, 5 хиляди лева хехехе демн 14 годишни мечти
28.07.2013 17:49
Редактирано от ForgetMeNo на 28.07.2013 17:51

ForceTheImmortalsToFall 
Твоята идея е доста готина. Може наистина да си направим малка организация на Старкрафт обществото. Месечният вход ще е не повече от 10 кинта на месеца. Може на месец два - три да организираме допълнителни турнирчета, чийз кастове и всякакви такива мероприятия. Не е нужно всички да плащат. За последния цар се намериха поне 15 човека, които да го подпомогнат, та мисля, че и за такава организация могат да се намерят кинти, особено ако сме активни и наистина има турнири и доста движение около къмюнитито. Ако има навити може да отворим специална тема за това.
28.07.2013 17:54

ForceTheImmortalsToFall 
#ForgetMeNo с трол и хейт нищо няма да се случи.
28.07.2013 17:57

ForgetMeNo 
ем хора намериха се 2 човека да плащат да започваме с туровете по 20 кинта на месец окз бива мисля че ще се вкл. поне още 10-13 човека супер получава се ще бъде супер

няма трол няма хеит има развитие супер сте се такива добри идеи да давате и да ги подкрепятеThumbs UP!Contentment

даже предлагам всички които са дали пари да бъдат админи защото пак някои ще имат по 5 дефф лоса нищо че опонента ми запоследно е влизал преди 6 дни а мача е бил преди 2 :Д се пак дефф лоса си е за мене защото бях онлаин

много се радвам че има такива креативни хора като вас които ще си вадят от собствения джоб за развитието на ск-то точно от това има нужда комунититоThumbs UP!Contentment
28.07.2013 17:59
Редактирано от ForgetMeNo на 28.07.2013 18:09

ForceTheImmortalsToFall 
Ако имаш други идеи, свободен си да се изкажеш ;]
28.07.2013 18:53

ForgetMeNo 
аз идеи много имам но пари за даване нямам за това ще си мълча лол за кое да ги давам за да има 1000 отложени мача но тнх и дадени точки на някои е така но тнх
28.07.2013 22:53
Редактирано от ForgetMeNo на 28.07.2013 22:54

BlooDCounT 
Може да си спретнем фън турнир към средата/края на другата седмица.

Колкото до отвореното писмо искам да подчертая, че идеята за седмични турнири, шоумачове, и тн не е беше забележка или предложение за Есл.

"EPS - наясно сме, че тази лига изисква по-голям ангажимент от страна на играчите, но в крайна сметка тя е за това - да отсее най-добрите и сериозните. Проблемите с онлайн фазата са безкрайни, и са породени и от двете страни, но се надявам поне да завършим сезона със страхотни лан финали."

Thumbs UP!

Междувременно, ако някой се интересува от малки турнири: http://www.teamli..._id=422545

И последно, може да се направи някакъв фън турнир към средата/края на другата седмица. Навити?
28.07.2013 23:10

stakimaN  -   
Еми дайте да спретнем турнирче някакво аз съм навит. :) С фън каст and shit.

А колкото до малките турнирчета: http://wiki.teaml...ournaments

Той леталиса е направил функция горе в ляво за някой от тях (не е обновена, но върши що-годе работа, мерси лет).
28.07.2013 23:30
Редактирано от stakimaN на 28.07.2013 23:32

ForgetMeNo 
наи накрая нещо разумно и аз съм навит
28.07.2013 23:48

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни