Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Stream - Manny

Manny 
За втори път го пиша това, защото първия път psistorm не ми го прие :).
Та на кратко (първия път го бях формулирал по на дълго и широко.

Знам, че хора знаят (много добре започвам с тавтология), имам добавен stream в psistorm от много време, но не съм направил както си му е реда една тема във форума.

Кратката история на това защо stream-вам е че преди много време бях любопитен как се прави stream и седнах и се научих и показах на причтели. И въпреки, че тогава бях много по слаб от сега (ако можете да повярвате) някой приятели ме виждаха, че играя и ми пишеха "Пускай streama!". И така се стигна до там, че от повече от година и нещо stream-вам (главно за приятели, но всеки друг е добре дошъл и може да се включи в разговора)

Това е линка на моя stream
http://www.twitch...

Грозни, Слаби, Измъчени било то победи или загуби (но пък весели, за мен надявам се и за зрителя)

Аз съм casual zerg master играч (играя по не повече от 30-на игри на седмица)От Варна съм. Нямам претенции, че разбирам или че заслужавам всеки да ме гледа защото съм супер добър. Всеки който му е приятно да гледа, когато играя или всеки бъдещ зрител, който има желание да погледа и реши, че му харесва е добре дошъл. Броят на зрителите не е от значение, както и мнението им за мен :). Отговарям на въпроси говоря си със зрителите :) ДОБРЕ ДОШЛИ СТЕ.

Не stream-вам игри различни от Starcraft 2 на този Twitch Account... за тях си имам отделен account.

(Наистина първия път го бях формулирам по-добре)

Благодаря за вниманието.
Лека Вечер :)
Таньо Танев а.к.а Manny
16.04.2013 01:31
Редактирано от Manny на 16.04.2013 01:32

Manny 
Днес поиграх малко и само една игра си заслувазаше да се гледа :) и реших да я отрежа от VOD-a, като мостричка, колко зле изглежда играта ми в най-добрия случай :) По-прилични игри от тази нямам другите са по-грозни, такаче ако тази не ви хареса, няма да ви хареса моят stream :)

http://www.twitch.../c/2160500

16.04.2013 01:37

kz00rts 
Супер стреамче. Само ако можеш да качиш и плейлиста си някъде. Направо разцепва. Продължавай все така.
17.04.2013 00:15

Manny 
Playlista ми за съжаление не е online, а е в winamp. Мога да ти го дам за да видиш имена на песни но трудно мога да ти дам песните.
Който иска иначе отделни песни от playlista да ми пише на Skype - TaTqHKo и ще измислим нещо (правили сме го и преди :) )
17.04.2013 10:27

MetHiX  - tv  
(z)(z)Manny *siske*Manny *fans*Manny !! *rulez*
17.04.2013 17:51

Manny 
Днес ще положа малко усилия да си екстрактна някак playlista. Това като цяло е много random playlist и не е абсолютна компилация от това което слушам като не играя. По-скоро е случайни прилични песни за background докато stream-вам или играя. В колата си и докато не играя слушам много по стара музика не съм голям фен на повечето нова музика. Та ще положа някакво усилие да екстактна някак тоя "stream playlist" защото е 900 песни и ако няма software който да ми помогне да го направя ще ми отнеме часове да влизам в албуми и да копирам по 1-2 песни :).
Ще го направя и ще дам някакъв резултат ако съм успял. И който иска песни ще мога да му ги пращам. Няма как да ви пратя всички защото са 900 и са около 6gb-a. Което не е много защото аз имам над 400gb музика :).
18.04.2013 14:23

TechnicS 
Manny the Streammaker
20.04.2013 12:06

Veteran 
Определено е един от стриймовете където има добър контакт със зрителите. За любителите на "класическа черна" музика също е приятно място за посещаване. Стриймвай повече ако можеш. Дай си и акаунта , на който пускаш други игри, за който не го знае
20.04.2013 12:49
Редактирано от Veteran на 20.04.2013 13:08

Manny 
Will братле за Hip-Hop музика 400gb хич на е малко. Музиката не е на сетове а е албуми. Една песен е 3-4 мин и е 4-5mb. Разбирасе всеки който слуша електронна музика има 2-3 терабайта музика.
А пък и аз нямам претенции че имам супер много музика, въпреки че си я сабирам от 15 години.

Accounta на който stream-вам други игри е http://www.twitch... Рядко го ползвам и е като реша, че излезе някаква нова игра която може да е забавна. Създадох го главно за да изиграя Bioshock Infinite на него. И сносщи го ползвах за около 1 час. Просто не искам като играя нещо друго да излиза в psistorm. И докато Letalis не произведе функцията да си изключваме streamа от сайта ще ползвам този account за всички игри различни от starcraft. Защото не желая да обиждам хора или хора да ми се наемат "Защо stream-ваш Super Meat Boy??" Имаше хора които се кефеха на Super Meat Boy streama но зад кулисите имаше и хора на, които не им допадна, което е разбираемо това е starcraft site.
20.04.2013 15:56
Редактирано от Manny на 20.04.2013 16:02

Manny 
BTW забелязах, че хората обичат да си дават конфигурацията и някои хора се интересуват за това ето моята:

Дъно - Gigabyte Z68AP-D3
Процесор - Intel core i5 2500K - 3.3ghz (към момента overclock-нат на 4.5ghz)
Видео Карта - Sapphire Radeon 5770
Захранване - Seasonic 520W
Рам - SuperTalent DDR3 2x4gb 1600mhz (Някой хора не са ги чували аз определено съм фен на тази марка рам)
Monitor - Samsung 23 инча 1080p, 120hz, 3D
Мишка - Razer Abyssuss
Клавиатура - Tt eSport Meka (Black Switches)
20.04.2013 16:19

Manny 
Явно не съм разбрал правилно какво си казал :). Моя грешка, иначе спаменето в тази тема е дори препоръчително. Нямам никакви проблеми с това :).
20.04.2013 17:46

Manny 
Отново ми се случи да напиша нещо. Да му отделя време и грижи за да изглежда интелигентно написано :) и psistorm да ме и направил един logout и да не го публикува и сега да го пиша втори път.... даже с вмъкнати шегички го бях написал много бях доволен от себеси :).

Та за втори път пиша същото и сигурно няма да стане хубаво и интелигентно написано, но пък важното е да се разпространи идеята.

Та като цяло напоследък нямам никакво желание да streamvam... и се чудя какво мога да направя с тоя stream за да ми върне моя интерес и стигнах до идеята, че едно време са се сабирали 10 баби и дядовци и са казвали "Ще стройм кооперация!!" и така всеки давал по нещо и някакви идеи и си правили хората блок... въжможно е много от вас да живеят в такива. Та защо да не обменим малко идеи кой какви такива има, които могат да се осъществят във формата на stream. И ще ги обсъдим, обмислим и ще ги въведем в действие :). По възможност идеите да са такива каквито могат да включат повече хора (А не само мен - Примерно да ми кажете да стреамвам без качулка един път, или какво да пия :) )... А и... това че правя аналогия с кооперацията незначи в никакъв случай, че аз ще съм домоуправителя :).
Та ако има някакви идейки за каквото и да е - СТРЕЛЯЙТЕ и ще ги задействаме.
24.04.2013 00:52

synd 
Chatroulette тролване
24.04.2013 00:59

Manny 
Tova e hubava ideq. Haresva mi. (izvinqvam se na telefona nqmam kirilica... Letalis molq da mi prostish)
24.04.2013 12:21

Manny 
Напълно извън темата, но съвсем скоро може да отделям по няколко часа на седмица на различни игри, главно Xbox игри. Ако имате интерес може и тях да ги стриймвам разбирасе главно на другия ми stream акаунт за да не дразня StarCraft аудиторията.
25.04.2013 00:57

Manny 
Тия дни малко почивка от Starcraft 2... Мисля да поиграя малко Xbox. Някой ако се сеща за Xbox игра която иска да изиграем на Stream да казва и се мятаме още тази вечер :).
Само не ме карайте да играя някоя скучна игра като последните 3 Final Fantasy... въпреки че там ще е смешен stream защото има по 30 минути cutscene-ове на които много ще псувам и нареждам тъпите Японци.
01.05.2013 15:09
Редактирано от Manny на 01.05.2013 15:10

NoThx  - mic  
Не съм много в час с XBOX игрите, има ли някой resident evil за xbox ? бих гледал някое хорор заглавие или нещо подобно :)
01.05.2013 15:36

Manny 
Мисля го в момента и аз гледам какви игри има, не съм играл Xbox от месеци все ще е излязло нещо забавно. Ако не има много игри подобни на Super Meat Boy
01.05.2013 16:12

Manny 
Мислих да играя каратека и я изиграх тя се оказа 30 минути игра и я изиграх.
Мисля или Tomb Raider да играя или Castlevania или да изчакам малко за да си сложа Vanquish.
01.05.2013 19:42

Manny 
Защо Blizzard ограничават гениалността ми като новия ми nickname в NA (Pokaji Churata) е един знак повече от позволените от Blizzard 12 знака :(. Сега трябва да измисля нов защото ме пита за новото ми име всеки път като се логна в NA
09.05.2013 21:41

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни