За втори път го пиша това, защото първия път psistorm не ми го прие :).
Та на кратко (първия път го бях формулирал по на дълго и широко.
Знам, че хора знаят (много добре започвам с тавтология), имам добавен stream в psistorm от много време, но не съм направил както си му е реда една тема във форума.
Кратката история на това защо stream-вам е че преди много време бях любопитен как се прави stream и седнах и се научих и показах на причтели. И въпреки, че тогава бях много по слаб от сега (ако можете да повярвате) някой приятели ме виждаха, че играя и ми пишеха "Пускай streama!". И така се стигна до там, че от повече от година и нещо stream-вам (главно за приятели, но всеки друг е добре дошъл и може да се включи в разговора)
Това е линка на моя stream
http://www.twitch...
Грозни, Слаби, Измъчени било то победи или загуби (но пък весели, за мен надявам се и за зрителя)
Аз съм casual zerg master играч (играя по не повече от 30-на игри на седмица)От Варна съм. Нямам претенции, че разбирам или че заслужавам всеки да ме гледа защото съм супер добър. Всеки който му е приятно да гледа, когато играя или всеки бъдещ зрител, който има желание да погледа и реши, че му харесва е добре дошъл. Броят на зрителите не е от значение, както и мнението им за мен :). Отговарям на въпроси говоря си със зрителите :) ДОБРЕ ДОШЛИ СТЕ.
Не stream-вам игри различни от Starcraft 2 на този Twitch Account... за тях си имам отделен account.
(Наистина първия път го бях формулирам по-добре)
Благодаря за вниманието.
Лека Вечер :)
Таньо Танев а.к.а Manny