dantemp
Първия турнир беше всеки ден от 20:00 (и то без петък и събота, да не би някой да се социализира) с възможност да се преуговарят часове. Не беше готино, ок, промених го. Като ще го правим в един ден не можем да почваме в 20:00. Сори. Има ли друг вариант? Ако да, сподели го, аз се изчерпах. (за сравнение, ЛоЛ квалификацията почна предиобяд и за нея бяха 150 човека)
Събитието ще глътне много пари, факт. Само наградните фондове за игрите и косплея ще минат 20 000 лв-а, ако броим предметните награди, които би трябвало да бъдат прибавени към уравнението. Обаче това не е някаква голяма организация с много пари. Това е просто един пич, който с много усилия и връзки ще намери спонсорите, които да захранят всичко това. Защото обича Е-спорта и иска да го развива.
Готов е да даде всяка стотинка, която е важна, ама да му искаме 400 лв-а за нещо, което може да се замести с най-обикновен месинджър, серионзо ли? Колебаех се между скайп и фейсбук, прецених че в книгата имам повече контрол и прегледност, че не е нужно всички да си товарим ПиСи-тата с тоя нов умрял скайп дето не тръгва без двуядрен процесор. Аз лично си направих отделен профил за фейса с който ви добавям - няма спам, няма глупости. И не знам какво мога или не мога да убедя когото и да било, но можеш да питаш някой от 30-те човека които добавих в този фейсбук дали са видяли и грам СПАМ, реклами или подобна глупост от мен. Използвам платформата ИЗЦЯЛО за контакт.
Освен това, не е нужно да продаваме алкохол на събитието, че да трябват ограничения за участване в надпревари за пари и оставане след определен час. Има законови разпоредби и за двете.
Не съм искал мейлите, няколко човека се записаха ползвайки чужди мейли, няма лошо. Това с отговарянето наистина не се сетих и ще се поправя за следващия път.
Скил ограниченията не са "ограничения", ами просто някакво помагало за сийд. Повечето играчи са Мастърс, така че не е кой знае колко използвано, ама пак няма да е готино всички сребърни, златни и платинени играчи да са в единия бракет, а в другия да има 3-ма грандмастъра и всичко останало мастърс, нали?
И съм напълно наясно възрастта на про играчите каква е и колко от тях работят. Именно за това беше първия регламент с вечерните часове и втория със съботата. Следващата как да я правя, от 20:00 до 4 сутринта? Или пък днеска от 20:00 до колко го докараме, евентуално утре така, пък ако трябва и други ден, много яко, такъв удобен план за всички ще е това...