Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

PLAYEXPO 2013 - STARCRAFT II TOURNAMENT

chukolna  -   
определено триабва да е хотс, няма какво да се спори.
15.02.2013 01:23

LorD DemoniC 
От зрителска гледна точка е още по хубаво квалификации на WoL и финали на HotS, тъй като възможността да е по-непредвидим турнира се увеличава многократно!
15.02.2013 07:46

Beast 
Здравейте!

Причината, поради която не ъпдейтвам инфото за SC2 e, че моята основна задача е провеждането на LoL лигата. Просто преди първата квалификация забелязах липсата на инфо тук - в Psistorm, където вярвам, че се събират най-много SC2 играчи и реших да драсна няколко реда набързо. Доколкото ми е известно, предстоят още квалификации и постоянно се записват играчи, а финалите ще бъдат на HotS.

Относно първата квалификация - успях да гледам последните 3-4 срещи от бракета, благодарение на стрийма на NoThx.

Главен организатор на SC2 турнира е Иван Димитров (Dante). Mail: / Skype: dante_mp.
16.02.2013 13:10

chukolna  -   
niceeeeeeee gj
16.02.2013 14:07

NoThx  - mic  
От както комуникирам с Beast, Dante и хората около плейекспо, на няколко пъти ми казват че ще е на HotS, на няколко пъти ми казват че ще е на WoL, като никой в крайна сметка не се нае да го потвърди на 100%. Моля дайте 100% сигурна информация, защото в това което казва Beast сега пак го има това "До колкото ми е известно".
16.02.2013 19:12

dantemp 
Здравейте, аз съм главния организатор на турнира. По принцип беше решено турнира да е на WoL, както Тангра е цитирал, но ако мнението на мнозинството играчи е, че HotS е по-добрия вариант, винаги можем да проявим гъвкавост.
25.02.2013 14:17

Petko 
Май HotS е по-добрият избор, след като играта ще е излязла тогава.
П.П. слагайте по някой пълен член от време на време. Ей така от кумова срама, че съвсем го осрахме този хубав език.
25.02.2013 14:44

ForceTheImmortalsToFall 
Много ми е странно хора извън старкрафт обществото да се нагърбват с такива функции. Лично аз бих предпочел да те заменя за Граста. ;)
25.02.2013 17:09

LETALiS  -   
Не, не, само не Граста ! BOOBIES *siske*
25.02.2013 17:10

ArtOfDeath 
Защо, какво му е ? Всичко си има. :))))))))))))
25.02.2013 17:31

LETALiS  -   
Нищо му няма на момчето, ама нали трябва да създавам напрежение, за да е интересно на хората. Chukolna каза, че се базираме на драмата, а аз с него не смея да споря.
25.02.2013 17:33

Manny 
С риск много хора да ми кажат, че мрънкам :). Според мен има какво да се иска от организацията, първо е този начин на записване. Второ регламента не е много ясен с тия квалификации не е ясно кой се класира и как дори не е казано колко на брой ще са квалификациите. Освен това квалификациите се провеждат месеци преди турнира и ако наистина само класиралите си ще играят на финала, тогава рискуваме много хора да се класират и изобщо да не отидат до софия да играят във финала.
И като личен мой проблем с квалификацията е, че аз лично се чудя да се запиша ли за нея при положение, че се играе много рано през деня когато е много възможно да съм на работа (мисля че и други хора имат този проблем, но го пиша като личен защото не искам да говоря от името на други хора)
25.02.2013 17:41

MafiatA 
Всъщност щом организатора посещава тая тема бих искал да предложа понеже квалификациите са на WoL и ще се класират 16 човека (не е ясно по колко от квалификация) да има open bracket от който ще излезнат 4-6 човека които ще имат с 1 мач повече в главния бракет. Просто е малко досадно квалификациите да са на WoL а турнира на HotS и да няма начин да влезнеш в главния турнир с игра на HotS
25.02.2013 18:20

dantemp 
@Manny,
1. Какъв трябваше да е начина за записване?
2. Какво не е ясно в регламента? Казано е, че се класират по 4 човека от квалификация (обявено е за първата и за втората сме обявили само промените, тоест това условие си остава), казано е, че играчите се разпределят в две схеми с двойна елиминация, всяка схема ще излъчи двамата най-добри, които ще се класират.
Това са схемите от предишния турнир:
http://challonge....
http://challonge....

Имаме си и причина да не сме обявили колко квалификации ще се правят.
25.02.2013 18:57

xen0s 
Аз искам да попитам, ако турнира ще е на HotS (според мен би било по добре), след излизането на играта, ще има ли и квалификация на която ще се играе HotS ?
25.02.2013 19:40

dantemp 
Ще проведа запитване между играчите, които участваха в предишната и са се записали за следващата квалификация. След като решим дали изобщо ще е на HotS или не, тогава ще решаваме дали ще има квалификация и за експанжъна. Не е изключено в никакъв случай.
25.02.2013 20:53

Borislav  -   
Относно дисциплината по-коректно би било да се допиташ до хората, които осигуряват машините, също така и със супервайзърите ти, тъй като съм сигурен, че който дава парите, той определя хорото.

И ако ще бъде на определена дисциплина, трябва квалификацията да бъде на нея.
Не може квалификациите за 200 метра с препятствия да бъдат спринт 200 метра чисто бягане. Случаят е малко по-различен, разбира се, така че квалификации с "хибриден" характер биха били единственото адекватно решение.

Right?

gl
25.02.2013 21:01
Редактирано от Borislav на 25.02.2013 21:02

chukolna  -   
Невиждам кое е толкова неясно и защо тормозите толкова човечеца.

За кои и как се класира е обеснено. Това че са доста преди турнира клалификаците и рания час които можеби е проблем за някои хора си е напално тяхен избор. Те могат да го организар така и по това време и така го правят, няма как да се угоди на секи тука.
Единствената ми забележка е факта, че не се обяви навреме тук ( кадето 90% от играещите ск2 в бг влизат ) за клалификациите и просто доста хора пропуснаха да се запишат за предните.

Спора за ХОТС или ВОЛ на самия турнир мисля че няма вообще какво да се обсажда, и вообще да не си пита суперваизарите еми да им каже как да го направят! Турнира е почти месец след официалното излизане на ХОТС, глупаво ще е да се карат хората да се вращат и играят ВОЛ за да се готвят за него.
Не знам за вас но мен ВОЛ ми омразна доста, и отдавна, особено БГ сцената, 2ма човека само играят финалите и още 2-3 чат пат с някои проблясак. Не искам да гледам изчерпалия се до смарт ВОЛ вече. Предпочитам да гледам нещо ново интересно и да се надявам че нови лица ще се появят на небосклона.
Пак и този ЛАН турнир с не малак награден фонд мисля е много по подходящо да даде началото на нядявам се по успешна игра, место да изпращаме старата омразнала ни такава.

И моля ви се, в момента се борят за КОДЕ С спот на ВОЛ и другия сезон ще играят хотс, сигурен сам че и вие може да го направите.

ty
25.02.2013 23:10
Редактирано от chukolna на 25.02.2013 23:11

Manny 
@Dantemp
Ами проблема с начина на записване е че е усложнен до абсурдност. Първо е супер елементарно да искате една информация от играча - Име и Код в battle.net. Нужно ли е този играч да има "facebook за контакт". Това ли е начина за връзка Facebook? Какво правите с тоя Facebook (снимките ли мугледате :)) абдурдно е.
За чий *** ви я ранка на играча (само да поясня и че ранка не е нещото което ви трябва. На вас ви трябва лигата на играча. Ранка е положение в лигата което днес може да е 20 то място а утре да е 25-то.)
Толкова ли е трудно да направите една страничка в която всеки да си напише Nickname и Character Code-a и вие да им дадете един канал в които трябва да влязат в battlenet. Вместо да му искате , 3-те имена, Местоживеене, Адрес, Възраст, Facebook и той да разпраща email-ове до някой си ваш приятел и да се чуди "Сега успях ли да се запиша или трябваше да напиша и пощенския си код, ако вземат, че решат да ми отговорят с телеграма"
http://playexpo.e...age_id=481
Не си измислям това са ви описаните правила за записване.
25.02.2013 23:14
Редактирано от Manny на 25.02.2013 23:20

Giantt  -  
Всичко играно до ~ 15 Март е нормално да е на WoL. След това само HOTS би било най обективния вариант.
Разликите между двете са незначително малко, за да се претендира че има проблем или разлика в подготовката според версията на играта.
Личното ми мнение е, че и от сега да минем на HOTS във всички турнири - няма да има много проблеми за играчите и само можем да спечелим от към по-добро съдържание за вюърите. И все пак смятам че поне 5 дни преди турнир е добре да знаеш на какво ще играеш - колкото и нищожни да са разликите, определено ги има, и смесването на двете игри в кратък период от време води до грешки в изпълнението, което сваля качеството на игра.
25.02.2013 23:52
Редактирано от Giantt на 25.02.2013 23:52

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни