Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Събирам хора за ПРО отбор!

zull 
Тъй като съм нов наоколо, много от вас ще подходят с насмешка или недоверие, затова ще ви дам малко повече информация за себе си - казвам се Лъчо, на 24 съм, работя за доста над средната за родината заплата и имам известно количество свободни ресурси, които бих искал да инвестирам в нещо.

Готов съм да предоставя терен в Лозенец, София, който да се ползва като clan house и да плащам известна заплата на отбрани хора, в случай, че видим перспектива.

Имам възможност да хоствам сайтове и форуми и съпътстващите компетенции.

Ако има заинтересовани от който и да било от аспектите на идеята ми (защото са много), моля да ми пишат.
04.05.2012 05:01

vader 
Добра идея, Лъчо. Мощ си.
04.05.2012 06:17

713570 
Не вярвах да видя някога нещо подобно в България. Желая ти успех с начинанието!
04.05.2012 08:41

LorD DemoniC 
Бих искал да помогна с нещо до колкото ми стигат времето и компетенциите :)
04.05.2012 09:02

will  -  
Приятел.. всичко е много хубаво,но май не си много навътре в нещата.

Първо - не знам дали си наясно какво значи про отбор? Не знам дали четеш сайта,но нашите отбори са всичко друго,но не и про отбори. По-скоро гледай на тях като мишкарски отбори. Второ - никога няма да направиш про отбор от български играчи.
Трето - за да направиш про (в истинския смисъл на думата) отбор ще ти трябват сериозни инвестиции и много време. Истинските про отборите не случайно разчитат на големи спонсори да им покриват голяма част от разходите,защото се изисква страшно много ресурс и някак си не виждам как сам ще можеш да покриваш всичко. Да не говорим как повечето от тях минават през дълги периоди без да успяват да запишат каквито и да е добри резултати. Дали ще можеш да продължиш да наливаш пари?

Може би мислиш за нещо по-малко и не толкова ангажиращо. Е,тогава определено никога няма да видиш дори минимална възвращаемост на парите,които си вложил. Ще харчиш пари за удоволствието на останалите и това ще ти бъде "про" отбора.

Само ако си човек с много пари ама страшно много пари и наистина обичаш тази игра бих те оправдал с инвестиране в подобно нещо. И не се залъгвай,че хората,които правят точно това в момента, не са наясно как няма да получат възвращаемост на повечето пари,които са вложили.
04.05.2012 09:10
Редактирано от will на 04.05.2012 09:12

Giantt  -  
Браво за идеята, Лъчо.
Надявам се да е успешна.
Ако мога да съм полезен с нещо ще се радвам да помогна Not Bad
04.05.2012 09:39

MetHiX  - tv  
добре идея,успех занапред.
Ако си сериозен,заинтересовани винаги ще има,по един или друг начин.Дръж ни в течение!
04.05.2012 09:46

zull 
Здравейте отново, момчета.

Нека вкарам малко яснота в цялата ситуация за да не си чешаме езиците и да не говорим празни приказки. Част от визията ми долу:

1. Концепцията за game house и корейският модел - идеята на едно такова място е да събира съотборници, чието ниво на игра е по-добро от това на ladder-а, сиреч да се тренират дадени ситуации да се пушват тези играчи до границата на въможностите им. Това в България или в часност в София е трудно да се реализира по простата причина, че нямаме достатъчно добри играчи за 1 отбор, които да бият по skill level гранд мастър лигата. С други думи - идеята на това помещение е да е по-скоро hangout, отколкото clan house в популярния смисъл на думата.

2. Моделът на отбора или какъв е келепирът? Идеята е да се осигури място за тренировка на определена група хора, храна, напитки, accounts, периферия - хора, обединени под едно име и от една идея. В началото съм готов да се commit-на да платя самолетни билети на някой, който се класира за голям турнир (дай боже), а ако вземат да тръгнат нещата (пръкне се някой спонсор), очевидно и заплатите ще се явят и съответно растат пропорционално.

3. Очевидно ще искаме да центрираме някакво community около тая идея. Може да пуснем някоя лига (лицензирането на турнир от blizzard не е особено трудно), за да придобием популярност - идеи много.

Идеи и коментари са добре дошли.
04.05.2012 10:05

Fluch 
За sc2 ли говориш?

В какво състояние ти е апартамента?
04.05.2012 10:27
Редактирано от Fluch на 04.05.2012 10:43

PRADA  -   
Оооо ти си ми съсед . Ами ако предоставиш и красиви девочки да се разхождат насам-натам веднага минавам на СК2 :)))
04.05.2012 10:37

zull 
Не съм ти съсед, живея в Симеоново. Апартаментът си седи празен. Иначе за СК2 иде реч. :)
04.05.2012 11:03

Fluch 
Кажи в какво състояние е ....
04.05.2012 11:14

zull 
В момента е в никакво състояние, защото е опразнен и беше пуснат за продажба, но поради липса на интерес в рамките на 1 година, стартирам тази инициатива, просто защото е грахота да стои празен.
04.05.2012 11:17

PRADA  -   
Гледай колко си студен към бъдещи ти играчи . Кажи - съсед съм ти приятелче - Ами значи аз дълги години играя СК1 и не мисля че вече имам силите и таланта за СК2 но на всеки про тийм му трябва тренйор някои които е играл и знае какво трябва за да станеш добър :
04.05.2012 11:19

Fluch 
Ремонт от 5 000 до 20 000 не знам в какво състояние е

Компютри ...... Един отбор иска поне 10 играча, има ли място :(

Да речем че има
10 компа по 1500лв - 15 000лв

Храна. 2 500лв на месец, за 1 година 30 000лв

Ток, интернет, вода, отопление, в лозенец е доста студено.

Общо, без заплати, не ми се смята.
04.05.2012 11:22

LETALiS  -   
Хахахах коварна ПРАДА :)
04.05.2012 11:22

PRADA  -   
Ама не и вие какви сте един човек да има красиви идей и вие да ги смажете ... първо ако има хора който искат да стават все по добри и да се усъваршенстват ще дадат малко и от себе си пък и пц-тата могат да са по 500 лв така че, нека започваме : )
04.05.2012 11:26

PRADA  -   
Проблема ни не е ,че Корейците са по умни или нещо такова просто са по дисциплинирани трябват ни 16-17 годишни човечета който да стават и да заспиват с мисълта за играта и да го въсприемат и като работа не само като удоволствие !!!
04.05.2012 11:29

will  -  
Проблема са парите ламер.. Кой точно може да си позволи да играе по цял ден без да работи? Да кажем,че играеш 6 месеца всеки ден по 10 часа - след това може да започнеш да изкарваш някакви минамални пари. Кой точно ще те издържа за тези 6 месеца и ще можеш ли да се издържаш сам след 6те месеца?
04.05.2012 11:32
Редактирано от will на 04.05.2012 11:33

PRADA  -   
Ами ламер .... аз когато бях на 16 наще ме издържаха ходех от време на време на даскало и всичко беше ок ... все си мисля ,че при теб е било същото ;
04.05.2012 11:38

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни