LorD DemoniC написа:
Ето ви примера на Nod32 турнирите ... за по 200 евра малки турове за точки за квалификация за големия турнир ... Вие можете да направите и като Grinders няколко малки ... Но по тоя начин с 5 евра вход още мисля играчите не са готови да се впуснат ... (Дано да греша де)
jvne написа:
Аз бих се записал само заради мап поола

DooMNoThx написа:
jvne написа:
Аз бих се записал само заради мап поола
съвременен мап пуул а явка ?

hwbgMetHiX написа:
Клуб "Метикс" Ви кани на най-уникалното изживяване в областта на киберобластта.Ще имате уникалната възмножност да премерите сили с най-добрите играчи на земята на Звезден Занаят - Крилата на Свободата.Формата ще е бо1,играчите имат право да ветоват карти докато не остане нито една.Ето го и мап поол-а :
- Kulas Ravine
- Novice Steppes Of War
- Slag Pits
- de_dust2
Ако желаете да заплатите веднага,ние ще се зарадваме.Все пак такава оферта не е за изпускане.

hwbgMetHiX написа:
Клуб "Метикс" Ви кани на най-уникалното изживяване в областта на киберобластта.Ще имате уникалната възмножност да премерите сили с най-добрите играчи на земята на Звезден Занаят - Крилата на Свободата.Формата ще е бо1,играчите имат право да ветоват карти докато не остане нито една.Ето го и мап поол-а :
- Kulas Ravine
- Novice Steppes Of War
- Slag Pits
- de_dust2
Ако желаете да заплатите веднага,ние ще се зарадваме.Все пак такава оферта не е за изпускане.
едит :
Giantt написа:
de_dust2 добра ли е за Zerg?
Giantt написа:
de_dust2 добра ли е за Zerg?