Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Каква раса да играя?

will  -  
Тъй като знам колко много хора ме "обичат" в сайта реших да се допитам до тяхното мнение. /Отделно ми е скучно и гледам форума го тресе неактивност/

В BroodWar играех протос,но също така играех и зерг срещу протос вместо протос срещу протос. С други думи играех PvT PvZ ZvP. Откакто съм започнал СК2 играя всички раси,а това води до едно мое тотално лигавене и несериозно отношение към играта. В BroodWar залагах предимно на силно макро и в по-малка степен на блестящо микро (макар винаги да съм имал едно средно добро микро)

Коя раса би ми паснала най-добре в случая? (тези които са ме гледали в BW може би могат да преценят най-добре)
Успея ли да се спра на една раса не мисля,че ще има човек,който ще може да ме спре към върха.(в случая може само някое момиче да го направи,но всички ние добре знаем,че те не са хора)С няколко думи ще спечеля Code S. *nqkvoalienche*

И тези,които мислят,че си правя гаргар с последния абзац, чисто и просто не ме познават. , , , ,

*21*
22.01.2012 11:45
Редактирано от will на 22.01.2012 11:46

Fluch 
Щом микрото не ти е силата бягай от протоса надалеч.

Зерг и Теран според мен са 2 коренно различни раси. Като бивш зерг и след това теран съм на мнение, че терана е по-готин. Най-малкото TvT е ОК, докато ZvZ е хазарт. Макар, че и в терана има не малко микро. Особено като играеш на био и срещу зерг ...

Имай впредвид и че ако си теран феновете няма да те харесват толкова, колкото ако си зерг Poker Face
22.01.2012 12:00
Редактирано от Fluch на 22.01.2012 12:01

LETALiS  -   
И на мен най-многом и допадна терана в SC2. Може би го усещах най-близък като макро в сравнение с BroodWar. Зергът въобще не е същия и не ме радваше ;) Кралиците не са същото като да помпаш 6/7/8 хача с линги и хидра.

Макрото на терана обаче е с почти същия ритъм като в SC1, само единиците са други :P А микрото с марините си го има винаги.
22.01.2012 12:03

LETALiS  -   
Fluch написа:
Имай впредвид и че ако си теран феновете няма да те харесват толкова, колкото ако си зерг Poker Face

will никога няма да го харесват, но поради други причини *losso*
22.01.2012 12:04

will  -  
Letalis написа:
Fluch написа:

will никога няма да го харесват, но поради други причини *losso*

[video]http://www.youtube.com/watch?v=0r_II_QSaAc[/video]
22.01.2012 12:14

OutOfTouch  -  
Въпрос на личен избор е според мен расата. Това дали имаш силно макро и слабо микро не е от толкова голямо значение щом ще гониш върхове..ще си принуден да тренираш слабите си страни и да бъдеш добър във всичко.
Щом като така си свикнал от brood war-а значи харесваш по-продължителните игри, а коя раса е с най-стабилно макро на 200/200 в СК2 ? Според мен това е терана.
Аз противно на теб харесвам бързите игри и макрото ми не е на най-доброто възможно ниво. За това играя зерг на brood war. Горе долу това е реда ми на мисли при избора на раса.
22.01.2012 12:18

will  -  
Терана е най-забавен за играене и отделно е расата с най-много възможности. Може би е най-трудната раса за постигане на високо ниво,но също така и расата,която ще ти даде най-добри резултати,ако си добър с нея.
22.01.2012 12:25

will  -  
OutOfTouch написа:
Въпрос на личен избор е според мен расата. Това дали имаш силно макро и слабо микро не е от толкова голямо значение щом ще гониш върхове..ще си принуден да тренираш слабите си страни и да бъдеш добър във всичко.
Щом като така си свикнал от brood war-а значи харесваш по-продължителните игри, а коя раса е с най-стабилно макро на 200/200 в СК2 ? Според мен това е терана.
Аз противно на теб харесвам бързите игри и макрото ми не е на най-доброто възможно ниво. За това играя зерг на brood war. Горе долу това е реда ми на мисли при избора на раса.

Това е така, но все пак трябваше да напиша нещо докато формулирах темата

*21*
22.01.2012 12:29

LorD DemoniC 
Гледал съм някой друг твой риплей от 1-цата , определено на твоя стил на игра би прилягал зерг!
22.01.2012 13:16

AGmurdercore 
Играй зерг и не му мисли много а просто фейсролвай всичко.
22.01.2012 13:57

Borislav  -   
Я си хващай топчетата и не занимавай хората с глупости.
22.01.2012 17:50

ArtOfDeath 
Аз бих ти препоръчал протоса, всеки играч се нагажда към расата рано или късно. Мощната армия и възможностите на едениците компенсират до голяма степен численоста. Играй и ще висиш че резултатите няма да закъснеят.
23.01.2012 15:51

LETALiS  -   
will тези неща, които му казваме, той много добре си ги знае. Все пак е бил по-добър играч на BroodWar отколкото всеки от нас (може би освен Граста в добрите му години)

Така или иначе ще си смени расата по някое време, но пък хубавото е, че тук не може да си сменя свободно акаунтите като в BroodWar :PPPPPPP
23.01.2012 15:54

Fluch 
Каква е историята с този човек Will? Някой може ли да сподели?
23.01.2012 16:51

StarK 
Аз съм един от малкото които не те харесват, но мисля че Протоса е твоята раса, както в BW така и тук.

i39.tinypic.com/1e984x.jpg
23.01.2012 17:06

nikolsho  -  
праскай Терран баце :)
23.01.2012 20:07

deepsleep 
Fluch написа:
Каква е историята с този човек Will? Някой може ли да сподели?

Почти победи beggarterran
23.01.2012 22:13
Редактирано от deepsleep на 23.01.2012 22:14

Fluch 
http://www.gosuga...lays/44683

Това ми извади гугъл. И тук там някои други теми.

Сега сериозно will е почти семи про BW играч. Ама дайте малко повече инфо де :) За мен BW сцената и Крикет сцената са ми едни и същи -_-
23.01.2012 23:29

LETALiS  -   
Трудно можеш да намериш информация за него, защото той имаше десетки акаунти в BW и ги сменяше на месец-два, а понякога и по-често ;D

Наречи го предшественик на Shokan, ако искаш ;)
24.01.2012 00:33

oracle 
гледал съм ти доста игри от BW и си мисля, че зерга ти пасва (z), ама аз все пак съм на светлинни години от теб по скил :D
24.01.2012 00:47

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни