Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

naniwa и банна !

drebnariba 
Правилно ли беше решението на GSL организаторите? ето и линк: http://www.teamli..._id=294943
15.12.2011 00:15
Редактирано от drebnariba на 15.12.2011 00:15

insignia 
да , правилно е има хора които плащат пари не за да гледат лиглиовци
15.12.2011 00:17

LETALiS  -   
insignia написа:
15.12.2011 00:18

Fluch 
Това са пълни глупости от мен няма да видят 1 лев гсл. Може и да не ги гледам в знак на протест. Той нани го каза, по-добре ли щеше да е да направи 4 гейт? Хайде стига глупости. След това имаше да се играят далеч по-важни мачове. Какво ще се занимават с глупости.

Nani owning!
15.12.2011 08:29

Creator 
При условие, че има хора дето си купуват премиум билети за да го гледат как играе, че има отбор, който се вкарва в разходи за да може той да играе, че вероятно има фенове, които го подкрепят постоянно, един мач (особено срещу нестий) просто беше длъжен да си го изиграе както хората...
15.12.2011 09:55

mozz 
Просто 1 игра 30 минути, без да има нужда да се напряга много. Не знам какво искаше да демонстрира на най-голямата СЦ2 сцена ...
15.12.2011 10:03

Borislav  -   
Той можеше и един 4 gate да направи и да се свърши всичко...

Вероятно има и още нещо, което ние не знаем...

В крайна сметка е правилно решението на кореиците според мен.
15.12.2011 10:17

btmn  -   
В центъра на прожекторите since 2007 !!!
15.12.2011 18:31

zen 
Letalis написа:
insignia написа:

то си му личи че не е много в час наНива (поднива) ... нестава само с игра, трябва и акъл...
16.12.2011 15:17

ArtOfDeath 
За мен той е един от набедените играчи.
16.12.2011 16:16

AGmurdercore 
Да го духат корейците и тяхната провзетост, че било нередно и не знам си какво. Бил длъжен да играе играта ВТФ? И аз да бях и аз нямаше да играя при положение, че съм аут. Нямаше и да седна дори да играя. Евала му правя, трявба да се научат хората че прогеймърите (САМО истинските) играят за победата, а не за това колко ученички ще ги гледат как правя 4 гейт или нещо друго малумно, само и само да не ги набедят в обиждане на не-знам-си кой и преиначаване на ситуацията. А всички които си мислите, че ако бе направил нещо по-различно, за да загуби Х минути от времето ни пуснете си някой/няколко чалга клип/а във вбокс, същият ефект ще има.

Edit: Предпочитам ако съм платил да гледам това което играча иска да направи, а не това което се очкава от него. Не искам сцената да се превръща в шибан театър, където ако направиш нещо което другите не харесват те смятат за нещастник и кой знае какъв още. Да го духат шаблоните и еднаквото мислене.
17.12.2011 16:48
Редактирано от AGmurdercore на 17.12.2011 16:51

LETALiS  -   
Не си прав. За мен един прогеймър трябва да се отнася към играта и участията си със същата сериозност и отговорност, като корейските BroodWar прота. Съжалявам, но за мен всичко по-ниско от това, просто не е достатъчно, защото съм свикнал и очаквам друго.
17.12.2011 16:52

AGmurdercore 
Въпрос на гледна точка, а корейците като цийзят постоянно не мисля, че е по-сериозно отношение към играта то това да си призная. Всичко това е МЕКО казано от мухата слон и се преиначава по правила които не съществуват, което е подигравка от страна на корейците, защо не се гледа спора от тая гледна точка?
17.12.2011 17:09

ForceTheImmortalsToFall 
Хаслес, има огромна разлика между Чийз и "подарена игра".
Не е толкова до играта...Голяма работа, че една игра не е играна.
Проблема е, че Нанива си показа зъбките... Нема ли пари, няма игра... Тотално е забравил от къде е тръгнал прогеймингът.. че той е предимно забавление на публиката. Ако беше направил някой по нестандартен билд никой нямаше да му се сърди...
Ако си спомняте за такива "подарени" игри имаше егати скандала в Корея. Те обаче не бяха "подарени" толкова видно... Сейвиър още бърше срама от челото...
18.12.2011 02:47

Fluch 
HaSLeS *fans*

Корейците изтъпяха брутално! Нищо лошо не е направил нани!
18.12.2011 02:51
Редактирано от Fluch на 18.12.2011 02:51

ForceTheImmortalsToFall 
Сега като се замисля, наистина най-големия проблем не е проб ръша, а това че самите групи са наакани...
Да кажем Флаш вс Бису Бо7... Флаш зима 4 игри...дали Бису ще доиграе следващите 3....НЕ..
В Корейския брууд това беше решено с групи с двойна елиминация.. Тоест играеш игри, които по някакъв начин могат да ти допринесат продължаването.. Трябва да оправят този проблем и в СЦ2ката... Безсмислени мачове...Не знам дали трябва да има... 50/50... Се си мисля, че Нанива трябва да е много зле за да го направи тва нещо...но и от части е прав
18.12.2011 03:02
Редактирано от ForceTheImmortalsToFall на 18.12.2011 03:04

Invincible 
ВИЖТЕ СА К'ФО , ГНОМА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ , И ГГ...... PFFFTCCHC
18.12.2011 04:23

hwbgRekruL 
Прогеимарите трябва да играят и за публиката,не само за пари а и както инси спомена по горе,хора плащат за да гледат интересни игри не някви лиглиовци.No Me Gusta
18.12.2011 16:04
Редактирано от hwbgRekruL на 18.12.2011 16:05

chukolna  -   
Пална простотия с нанива бана, толкова пак драма за такава глупост няма и в турските сериали. Каквото иска ще си прави тои си е направил сметката, след 0-3 и мен няма да ми се играя безмислена игра.
Хората ако не бяха такива ретарди щяха малко да се ориантират и се замислят преди да мранкат, ама нали то тва е по природа на малумниците, триа да се мранка на всяка цена за каквото и да е било.
Момчето е играло сигорно по 10-12 часа на ден да се подготви за турнира и отишал с нагласата да го спечели, пада 0-3... даже да беше станал и трагнал нямаше да ме интересува щото знам какво му е.

И точно това ми харесва у Нанива, не е тап комерсиален ретард като хук, идра и т.н дето ламтят само за зеленo
18.12.2011 16:19

drebnariba 
19 +1
18.12.2011 17:38

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни