Турнири и събития
10.10
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

Veteran 
Леталис, каква е тази иконка с формата на мишка горе вдясно, не може да се кликва , а има едно червено кръгче с цифра вътре, както е при нови постове и нови коментари ?
25.02.2014 16:54

LETALiS  -   
Veteran написа:
Леталис, каква е тази иконка с формата на мишка горе вдясно, не може да се кликва , а има едно червено кръгче с цифра вътре, както е при нови постове и нови коментари ?

Това е нещо, което правя в момента и скоро ще може да се ползва. От там, на кратко казано, ще се получават известия, когато някой отговори на твой коментар, има резултат от мач, на който си залагал или пък някой пише в твоя тема във форума. В бъдеще може и за други неща, тези са примери.

Не е нещо, което ни е непременно нужно, но исках да си го направя, пък и е винаги добре бързо да стигаш до нещата, които реално те интересуват.

В момента вероятно виждаш числа там, защото има нови известия, че някой е отговорил на твой коментар. Направил съм основите и действията вече се записват. Остава само да ги направя видими за самите вас и сме в играта ;о
25.02.2014 16:58

Veteran 
Добра промяна, намирам я за доста полезна, особено за такъв като мен често влизащ в дълги спорове и дискусии :). Освен опцията "отговор" , предлагам да въведеш както в парламента и дуплика ;) , поне на мен би ми вършила работа ;)
25.02.2014 17:05

mayarivanova 
Не знам дали тук трябва да пиша, от известно време имам проблем, като отворя сайта нямам никакъв проблем, обаче ако рефрешна или ида на някоя изчезват бутоните горе в дясно, за новините които са, за да се оправи и да се появят трябва да цъкна на друга тема, с рефреш пак си стоят изчезнали. Ползвам Google Chrome, не съм пробвала как е с друг браузър.
25.02.2014 17:15

DRAGooN 
mayarivanova написа:
Не знам дали тук трябва да пиша, от известно време имам проблем, като отворя сайта нямам никакъв проблем, обаче ако рефрешна или ида на някоя изчезват бутоните горе в дясно, за новините които са, за да се оправи и да се появят трябва да цъкна на друга тема, с рефреш пак си стоят изчезнали. Ползвам Google Chrome, не съм пробвала как е с друг браузър.

Не мисля че това е от сайта. Аз също съм с хрома и нямам подобни проблеми :)
25.02.2014 17:20

will  -  
Сайта е доста бъгав през моя chrome.

Бавно зарежда и не показва всичко.
25.02.2014 18:47

NoThx  - mic  
mayarivanova написа:

при мен е същото
26.02.2014 14:38

WuIzRoD 
NoThx написа:
mayarivanova написа:

при мен е същото

Рестартирай компа, ако не стане преинсталирай!!! :)))))))))
26.02.2014 14:55

BateToshko 
wuizrod написа:
NoThx написа:
mayarivanova написа:

при мен е същото

Рестартирай компа, ако не стане преинсталирай!!! :)))))))))

да да... ей ся
26.02.2014 15:13

Borislav  -   
Letalis, къде скри бутоните??
26.02.2014 15:20

ArtOfDeath 
Взе ми думите от устата.
26.02.2014 17:17

Borislav  -   
и ги лепнах на клавиатурата нали
ЛАПАЛИС дека са копчетата?!
26.02.2014 18:39

LETALiS  -   
NoThx написа:
mayarivanova написа:

при мен е същото

Мисля, че разреших този проблем, макар че ми коства поне час на много интензивни нерви ;D

Също така, хората, които са изпитвали забавяне в работата на страниците, вероятно ще усетят подобрение в това отношение.
26.02.2014 20:29

LETALiS  -   
Някои нови неща:
- вече няма да получавате индикации за нови коментари и постове във форума, когато самите вие сте автори. Някак нелогично е ;D и го оправих
- вече можете да виждате последните си известия, дори да нямате нови. Новите обаче имат малко по-различен фон, за да се различават лесно
- вече ще получавате и известия, когато някой пише в тема във форума, на която сте автор
- подобно на известията, вече може да гледате последните коментари в сайта, дори да няма нови такива откакто сте си правили справка за последно
- намалени са размерите на аватарите, които са в отговори на коментари, за да се различава по-лесно подчиненото им положение, спрямо коментара-майка ;D
27.03.2014 18:01

713570 
Къде ми отиде бутончето "Brood War" на заглавната страница?????? YUNO
12.04.2014 07:48

DRAGooN 
Как да си оправя настроийките на стрийма като не виждам това което трябва да натисна за да ги запаметя :D
http://prikachi.c...65928d.png
16.04.2014 15:54

LETALiS  -   
знам за проблема, знам от какво се получи и ще ги оправя още тази вечер.
16.04.2014 16:25

LETALiS  -   
Тъй като личната ми програма съвсем се обърка, мисля че е време да потърсим псибет админ, който да се занимава с мачовете, защото е ясно, че аз не върша адекватна и добра работа в момента.

Задачата не е технически сложна и в повечето случаи играчите и турнирите, които ви трябват, вече присъстват в базата данни.

Ако проявявате желание да помогнете и да въвеждате мачове и резултати, пишете ми в сайта или на скайп: letalis_

*pipopi* не мога да ви обещая нищо, но при мен успеха ми сред жените се утрои, след като станах псисторм админ!
04.06.2014 20:42

Borislav  -   
Angry SweatyFap Fap FapВетерана
Вземи си
04.06.2014 22:49

Manny 
Letalis написа:
*pipopi* не мога да ви обещая нищо, но при мен успеха ми сред жените се утрои, след като станах псисторм админ!

Нали знаеш, че какъвто и да е множитела на 0, пак си е 0 Гномчето
05.06.2014 17:33
Редактирано от Manny на 05.06.2014 17:35

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни