Турнири и събития
10.10
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Вицове :)))

YFC 
16 неща, които научихме от рекламите по Българските телевизии:

1. Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране.
2. Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин.
3. Крайно време е да се създадат банкноти с номинал 9,99 лева!
4. Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна.
5. Мармотите, прекалили с алпийската трева, обичат да се возят на гърба на мечки.
6. Напълно е възможно в хладилника ви да се засели огромен говорещ кренвирш.
7. Основният проблем на човечеството е пърхотът.
8. Ако на една жена й е дошъл цикълът, тя ще се облече непременно с най-късата си и развяваща се пола или с тесни, чисто бели панталони и ще отиде на купон.
9. Ако две деца злобно мърсят омразните си бели тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране.
10. При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина.
11. Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод.
12. Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща.
13. Известните хора нямат пари за храна и ще дойдат да ядат от вашия хладилник.
14. Шоколадът решава всички проблеми!!!
15. На всички мъже простата им алармира.
16. Не ползваш ли точната паста за зъби плюеш кръв и зъби.
12.06.2013 03:24

Viper 
Един младеж имал приятелка, за която щял да се жени. Няколко дни преди сватбата му се обадила 20-годишната сестра на бъдещата му съпруга и го помолила да отиде до тях за да ѝ помогне с нещо свързано със сватбата. Той отишъл, паркирал колата си пред къщата и влязъл вътре където сестрата го чакала облечена в прилепнала блуза с голямо деколте и без сутиен и пола, чиято дължина оставяла твърде малко на въображението му. Тя се хвърлила на врата му, целунала го и му казала:
- Аз съм влюбена в теб още от първия път когато те видях, но понеже ти сега ще се омъжваш за сестра ми, а аз не искам да заставам между вас и да разбивам семейството ви, затова искам да те помоля да правиш секс с мен само един единствен път още преди да сте се оженили и след това те оставям на мира. Аз сега се качвам в моята стая, ако си съгласен ела.
С тези думи девойката се качила на втория етаж, като пътьом му хвърлила и бикините си.
Младежът поседял 2-3 секунди, после въздъхнал и с твърда крачка излязъл от къщата и се отправил към колата си. Там го пресрещнал бъдещият му тъст и с широка усмивка го прегърнал и му казал:
- Скъпи зетко, много се радвам, че ти успя да преминеш нашия малък тест. Сега вече съм сигурен, че дъщеря ми ще бъде щастлива с теб и ти си идеалният мъж за нея. С радост ти я давам за жена!
12.06.2013 21:59

headmaster 
Слоган от настоящите протести:

Oresharski: GG
Naroda: GG
Oresharski has left the game.
01.07.2013 01:33

Tangra 
[video]http://www.vbox7.com/play:34d75177d7[/video]
01.09.2013 02:08

Viper 
Пенисът написал молба: Моля да увеличите работната ми заплата по следните причини:
- Занимавам се с физически труд;
- Работя на дълбочина;
- В работата се хвърлям с главата напред;
- Не ми се плаща за работа през празниците;
- Работя в обстановка с неблагоприятен климат;
- Работната ми среда е с повишена температура;
- Работното ми място е силно затъмнено и липсва каквато и да е вентилация;
- Работата ми е свързана с непрекъснат риск от професионални заболявания.
Отговор от Ръководството:
След разглеждане на вашата молба и внимателно изучаване на аргументите ви, администрацията реши да отхвърли претенцията ви със следните мотиви:
- Вие не работите на пълен осемчасов работен ден;
- Вие заспивате на работа;
- Не изпълнявате винаги указанията на ръководството;
- Понякога влизате в непредназначени за вас помещения;
- След работа оставяте работното място непочистено;
- Не спазвате инструкциите по техника на безопастност (напр. не обичате да ползвате предназначеното за вас защитно облекло);
- Пенсионирате се преди достигане на пенсионна възраст;
- Не обичате да работите две смени подред;
- Често напускате работното място, преди да сте изпълнили нормата;
И ако всичко казано дотук ви е малко, длъжни сме да ви съобщим, че нееднократно сте забелязван да влизате и излизате от работното място, носейки две чанти
09.10.2013 20:58

Viper 
Моля, въведете вашата парола!
- "рози"
- недостатъчен брой на символи в паролата
- "розови рози"
- паролата трябва да съдържа поне една цифра
- "1 розова роза"
- паролата не трябва да съдържа празни полета
- "1розовароза"
- паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа
- "1шибанарозовароза"
- паролата трябва да съдържа поне една главна буква
- "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА"
- паролата трябва да съдържа поне една малка буква
- "ШибанаРозоваРоза"
- паролата трябва да съдържа поне един символ
- "1розоваРозаД@ТияНавравГъза"
- тази парола вече е заета
09.10.2013 20:59

synd 
Viper *ExcitedTroll*
10.10.2013 17:58

Borislav  -   
^ win
10.10.2013 19:11

Viper 
Питали арменеца колко дини може да носи. Tой казал 5 - 2 под едната мишница, 2 под другата и една на х*я . Питали българина. Tой казал 9 - 2 под едната, 2 под другата и един арменец на х*я! -------> този виц беше по повод мача България-Армения.
22.10.2013 00:48

Tangra 
[video]http://www.youtube.com/watch?v=1gU50vbejUw&feature=share[/video]
09.11.2013 14:53

chukolna  -   
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1454845_10201412121359346_65093777_n.jpg
09.11.2013 15:35

Viper 
Двама съпрузи в леглото.
Той: Я виж, ма, станал е.
Тя: И-и давай по-бързо.
Той: Тихо, ма! Шъ та познае по гласа...
23.11.2013 19:23

Viper 
-Мамо, мамо аз тъп ли съм?
-Да, по дяволите, аз съм баща ти ...
03.12.2013 21:52

oracle 
Приказват си две руси секретарки и едната споделя:
-Толкова съм свикнала с косматите ташаци на шефа,че вече ям киви без да го беля !
03.12.2013 22:20

Viper 
Живяла някога в едно царство страшно надарена царица- с големи, месести, наляти, напращяли и щръкнали цици. Всички мъже си мечтаели да ги осмучат, но естествено никой не го споделял от страх да не му отрежат главата. Веднъж конярът решил да го сподели със своя приятел- царския лекар. А лекарят веднага му отговорил-нямаш проблем, ще го уредя,но в замяна искам да ми подариш най-добрият си кон! Направили те пазарлъка и лекарят предприел веднага действия- сложил едно прахче в сутиена на царицата, и тя като го сложила,след малко я обзел силен сърбеж. Извикала лекаря, той се направил че я преглежда, и важно заключил- "Мдаа, това е една много рядка алергия и има много лекарства, но всички действат бавно и несигурно. Най-сигурно е ако гърдите Ви се третират с прясна слюнка от кралския коняр- тъй като вследствие дългия престой в конюшната, неговата слюнка има лечебна сила.... Омаял доктора царицата и след малко довели коняра и след като му обяснили, че ще му отрежат главата ако се разчуе, пуснали го при царицата и той лизал ли лизал и смучел циците и докато едва не припаднал от кеф. А прахчето било кратко действащо, и след малко царицата се чувствала страхотно и била предоволна. Минало известно време, но коняра се отметнал и не искал да изпълни обещанието си към доктора. Днес така, утре така, и един ден стражите нахлули и го отвели пак в двореца, а там го чакал доктора,който го посрещнал с думите : Аде познай сега къде го сърби царя...
12.12.2013 21:32

vader 
Това за циците на царицата не е лошо. Ето такива вицове трябва да има за цици.
12.12.2013 21:46

Viper 
Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен.
Инженерът повикал своя котарак: "Хикс на квадрат, демонстрирай". Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як.
Счетоводителят казал на своя котарак: "ДДС, демонстрирай". ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът .
Химикът се обърнал към своя любимец: "Епруветка, давай". Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа.
Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го: "А твоят котарак какво умее?".
Държавният служител казал: "Хрантутник, демонстрация". Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец
15.12.2013 21:32

insignia 
-Знаеш ли какво ми казват жените, като им предлагам да си легнат с мен?
-Не.
-Позна.
17.12.2013 08:41

Viper 
Моткало се зайчето из гората и хоп -намерило пушка. Решило да завземе властта. Отишло при лъва и извикало:
- Лъвчо, горе ръцете!
- Зайко, да не си се объркал?
- Горе ръцете, ще стрелям!
- Зайко, не се ебавай с мен! - и вдигнал неохотно ръце.
- Лъвчо, падни на земята!
- Зайко, хайде да спираме играта?
- Лягай, че ще ти пръсна главата! Лъвчо полегнал на земята.
- Това лайно виждаш ли го? - извикал заека.
- Да, слона го сътвори сутринта.
- Почвай да го ядеш!
- Зайко, аз съм цар на гората. Това няма да го ям. - Тогава ще те гръмна!
- Ми стреляй.
Щрак! И пушката засякла. Сконфузил се заека и рекъл:
- Лъвчо, ти ако това няма да го ядеш аз ще може ли да го хапна?
18.12.2013 11:15

PRADA  -   
Отива ученик при Далай Лама и го пита:
- Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
- Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
- Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
- Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
- Това, ученико, не са жени – това са перли!
20.12.2013 02:19

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни