Турнири и събития
10.10
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Вицове :)))

chukolna  -   
При гинеколог идва младо семейство, жената бременна.
Минал прегледа всичко ОК, но жената попитала:
- Докторе, а как стои въпросът със секса по време на бременноста?
Докторът:
- От първия до третия месец всичко е позволено.
- От третия до шестия месец само кучешката и внимателно с хралупката.
- От шестия до деветият месец само вълчата поза.
Мъжът учудено попитал:
- Ми ква е тая вълча поза???
- Абе лягаш си пред хралупката и почваш да виеш ... казал доктор
06.11.2012 18:09

Manny 
като каза за гинеколога... един стар за гинеколог.

Един гинеколог станал автомонтьор. И много се говорило за него из целия град. На бързо станал много полупярен.
Срещат се двама приятели и единия казал на другия:
-Абе видя ли го тоя гинеколога автомонтьор... уникален е човек! За 7 дни ми направи основния ремонт на колата.
и другият попитал:
-Абе 7 дни не е ли бавно за основен ремонт.
а той му отговорил:
-Да ама тоя ми го направи през ауспуха.
06.11.2012 19:25

chukolna  -   
Умният влиза да се яви на изпит. Питат го:
- Кой е основал България?
- Хан Аспарух.
- Коя година?
- 681.
- Къде е гробът му?
- Учените още не са открили.
- Браво! Пиша ти шест!
Умният излиза и глупавият му вика:
- Кажи ми отговорите, кажи ми отговорите!
- Добре - "хан Аспарух", "681" и "учените още не са открили".
Влиза глупавият да се яви и го питат:
- Как се казваш?
- Хан Аспарух.
- На колко си години?
- 681
- Ти имаш ли акъл?!
- Учените още не са открили.
07.11.2012 21:12

chukolna  -   
Две мутри намират пингвин и звънят на шефа:
–Ало шефе,тука намерихме един пингвин,кФо да го праим!?
–Водете го в Зоопарка.
На следващият ден:
–Алошефе,тоя пингвин кФо да го праим!?
–Нали ви казах,водете го в Зоопарка.
На следващият ден:
–Ало шефе,тукаа.....
–Водете го тоя пинвин в Зоопарка бе идиот!
На четвъртият ден:
–Ало шефе...
–Кажи бе.
–Тука тоя пингвин кФода го праим!?
–Нали ти казах да го водите в Зоопарка!
–Е да де, ма вече 3 дена го водим в Зоопарка,не мое ли неска на кино!
07.11.2012 22:57

chukolna  -   
Тъщата казва на зет си:
-Кранчето в банята тече.
-Какво ми пука, къщата да не е моя!
-Котлонът не работи…
-Какво ми пука, къщата да не е моя.
Замислила се тъщата и му приписала къщата.
-Бравата се развали.
-Какво ти пука, къщата да не е твоя?
07.11.2012 22:57

chukolna  -   
Две блондинки си говорят и едната пита другата:
-Според теб кое е по-близо?Луната или Лондон.
А другата отговорила:
-Много си проста ма,ти като си отвориш прозореца кое виждаш първо?Луната или Лондон.
07.11.2012 22:58

Petko 
Влиза мъж във фризьорския салон.
– Извинете,колко ще ми струва миене на главата?
– 15 лв.
– А целия хуй?
08.11.2012 13:17

t0ssboy 
Не е баш виц,но е доста забавно
-Стани, Петров!
-Не съм готов!
-Защо, Петров?
-Ходих по любов!
-Къде, Петров?
-В близката горичка!
-С кого, Петров?
-С вашта дъщеричка!
-Пиша ти 5, нали си ми зет!
-Пишете ми 2, чакам дете!
09.11.2012 19:10

chukolna  -   
Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да и е гадно...
Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи.
Пъпчиви, дрогирани и премръзнали...
- Шшшш, краво! Ела ма!
- Ела тука штиебамайката, дърта брантийо! - заговорили тинейджърите лелатиДобринка...
Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка.
- Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ ебъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, курво!
- Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела.
Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсетте кила зелки няма шанс да избягя.
- Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на леля ви Добринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли?
Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменат с торбите уморената жена.
Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се званнало на вратата. Чичо Добри заклатил сто и шейсетте си кила да отвори.
- Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето?
- А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка , като посочила по-хилавия - иска да ме ебе, а другия - посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие...

Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре.
- Тоя ли беше бияча? - попитал, докато засувал яката на едрия до задушаване.
- Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата...
Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята.
- Тоя ли беше ебача, Добринке?
- Тоя...тоя Добри...Каза,че таковаа...докато фръкна....
Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята.
По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров ***, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичоДобревия *** била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/....
Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал:
- Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!....
Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплакал:
- Чичо Добри, бе....чичо Добри.....Като човек ти се моля.....Нека опитаме още един път!!!

AJAJAHJAHGJAAJAJAJAAHAHAHAHAAHAHAAHAHAH
09.11.2012 20:08

fozyBG 
Това е една доста успешна смешка. Забавлявайте се! :)

[+] Spoiler
[video]http://www.vbox7.com/play:b5dbdd4f72[/video]
10.11.2012 16:46

Tangra 
*losso*
10.11.2012 17:58

Tangra 
Не е точно виц =/ :[video]http://www.youtube.com/watch?v=PLIJc7YE_jw&f[/video]
10.11.2012 23:07

Gumzi 
img2.joyreactor.cc/pics/post/писаюший-мальчик-гифки-457442.gif
15.11.2012 12:21

chukolna  -   
Регистриран е световен рекорд по хвърляне на диск. Рекордьорът е българин, а дискът - на Веселин Маринов!

HHAHDHGTAGHDhADGHAHh
15.11.2012 16:59

Sweps  -   
Веселин Маринов направил концерт в моргата !

2-ма станали и си тръгнали!!!
15.11.2012 17:19

chukolna  -   
Бай Иван бил един обикновен работник в една голяма българска фирма. Един ден във фирмата, в която работил щял да дойде премиера на проверка, за да види как върви работата. Шефа наредил, че всички служители да си вършат работата, така, както всеки ден. В деня на проверката, колата на премиера спряла, слязъл от колата и когато видял бай Иван да разтоварва кашони, се развикал:
- Бай Иване! Бай Иване! Приятелю! - и се прегърнал с бай Иван. Шефа на фирмата погледнал учудено, но си замълчал.
Срещата с премиера минала. След известно време САЩ сключила договор с българската фирма и президента на САЩ щял да дойде на посещение във фирмата. Шефът на фирмата пак казал, че служителите трябва да си вършат работата, все едно нямало никого на посещение. Започнали да кръжат хеликоптери над покрива на фирмата, от тях накацали по стрехите снайперисти, пристигнали 20 коли, от които излезли мъже с автомати... охрана голяма. Най- накрая пред входа на фирмата спрял брониран джип и от него изкочил президента на САЩ. Разбутал охрана и взел да вика:
- Bai Ivane! Bai Ivane! Where are you my friend? - и той взел да прегръща бай Иван и да го разцелува, който този път бил целия плувнал в пот и паяжини. На тази случка, шефа на фирмата казал само: "Ааааа..", но останалите си мисли запазил за себе си.
Минала и срещата с президента на САЩ. След 2 години, на Великден, шефа на фирмата решил да отиде до Рим за Великден, заради Великденската проповед на папата. Решил да вземе със себе си и бай Иван, който вече 26 години, неуморно и покорно си пренасял кашони, та решил да направи подарък на подчинения си. Отишли в Рим, папата почнал проповедта и по едно време се чуло:
- Бай Иване, бай Иване, разбрах, че си тук. Моля те, ела тук при мен.
Погледнал бай Иван шефа си, а той с опулени очи само му направил жест да ходи.
Свършила проповедта, бай Иван си поговорил с папата и тръгнал да търси шефа си. Отишъл и видял тълпа хора около началника му, който бил припаднал. Когато дошъл в съзнание, бай Иван отишъл при шефа си и го попитал какво станало.
- Виж сега, бай Иване. От 26 години ти пренасяш в моята фирма кашони. Когато дойде премиера и взе да те прегръща... приех го. Когато дойде президента на САЩ и взе да те прегръща и целува... добре, приех го. Но, когато отиде при папата и един китайски турист ме попита "Кой е онзи човек до бай Иван"... е тогава не издържах.
05.12.2012 20:18

chukolna  -   
Катаджия спира автомобил, превишил скоростта:
- Закъде сте се забързали толкова? – пита той шофьора.
- За вкъщи. Посрещах Нова година с приятели и се позабавих. Жена ми се сърди.
- Но сега е месец май…
- Именно, затова и бързам.
05.12.2012 20:25
Редактирано от chukolna на 05.12.2012 20:29

Gumzi 
И така и не видях:

Един таралеж се научил да диша през гъ*а. Седнал и умрял.
05.12.2012 23:20

chukolna  -   
Дяволът отива да се оплаква на Господа:
- Господи, спасявай ме!
- От какво бе, Дяволе?
- Ами в ада се появи един маниак на Doom, изтрепа ми сума дяволи, и мен искаше да ме коли с автоматична резачка!
- Че откъде е взел резачка в ада?
- Мани, мани… На четвърто ниво намерил тайна врата…
07.12.2012 15:29

Viper 
Руснак закъсал насред тундрата с джип.
След известно време видял да минава чукча и го помолил за помощ.
Чукчата му отговорил:
- Две думи кажа и машина тръгне, обаче дай водка!
Руснакът му дал бутилка "Smirnoff" и след като чукчата доволен я изпил, казал:
- Багер трябва.
10.12.2012 21:50

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни