Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

help

bg4bg 
Pichove imashe edna programa det ti skanira vs repove i ti pokazva koe e s hack !!! Kajete kak se kazva .
24.07.2008 13:01

CopyMyDNA 
ideq si nqmam za kakvo govorish T_T ili az sam izostanal ili ti si v greshka. No sym zaintriguvan, tyi che ako nqkoi znae da kaje.
24.07.2008 13:04

Losso  -  
imashe nqkakuv addon kum bwchart koito moje da vidi dali ima action na petiq frame - oblivion hack s pusnat automine ti splitva rabotnicite togava.. nishto poveche
ne moga da go namerq
24.07.2008 17:32

CopyMyDNA 
za obliviona znam, i imashe nqkakva tema v GG.net spec za otkrivane na tos hack ama nesym q chel ili sam q chel no sym zabravil naistina nqmam spomen. potyrsi tam
24.07.2008 20:06

LETALiS  -   
Google е по-умен от нас. Питай него. Между другото има и сайт със същите функции, където може да качиш игра и да ти покаже дали има някакви нередности.
24.07.2008 20:39

CopyMyDNA 
hmm q go dai
24.07.2008 20:43

Xerg  - star_border  
Реално погледнато не съществува програма за детекция, която да ти дава 100%-ва сигурност. Постоянно излизат нови и нови версии на разните му там хакове. И ще продължават да излизат. Въпросът е как да си осигуриш чисти игри, а не да разчиташ на методи от вида - след дъжд качулка.

Напоследък са популярни така наречените анти-хак карти. Засичат опитите за измама и изхвърлят от играта причинителя. Предимството им е, че се обновяват много по-бързо и лесно от анти-хак програмите. Поради тази причина са в крак с най-новите "разработки" на хакерите. В комбинация с ICCup или PSL launcher-ите получаваш една сравнително добра защита.

[ Добавено ]

Направих по-обстойно проучване. Оказва се, че анти-хак картите са все още недоразвита концепция. Работят само на определени сървъри, понякога правят проблеми с launcher-ите на ICCup и PSL. :(

Относно програмата, която търсиш - последната версия на BWChart притежава такава функционалност.
25.07.2008 16:21
Редактирано от Xerg на 25.07.2008 16:33

CopyMyDNA 
Dokolkoto znam ima takiva karti na DOTA(zashtoto sym go igra), makar che to ne se vodqt razlichi karti a prosto versii na tozi MOD. Nesym chuval za takiva karti za SCBW.
25.07.2008 16:45

Xerg  - star_border  
http://www.teamli...c_id=73408

Но както казах, в повечето случаи не работят, за съжаление. Поне така се говори.
25.07.2008 17:19

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни