Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

LETALiS  -   
В момента довършвам добавянето на новини от потребителите.

Ще действаме на два етапа:

1. Ще можете да добавяте информация към вече съществуващите новини - така ще можете винаги да сложите нещо, което липсва, да дадете линк или видео и снимки, които не са посочени или да постнете актуална (променена) информация за развитието на, например, турнира, за който става дума.

2. Ще можете сами да публикувате новина. В началото ще има админ проверка, но за доказалите се потребители тя ще отпадне, за да е по-простичко и без нужда от човешки фактор.

Също така, добавените материали ще имат оценяване, така че потребителите сами да могат да скриват неподходящо съдържание: ако някои реши да си прави реклама или пък да публикува нещо не по темата, или, защо не, просто да се радва като малко дете на възможността да постне някоя простотия в новините, за да се почувства мощен.

На кратко, искам да огранича влиянието си в тази част от сайта, за да можете сами да общувате по актуалните теми, без да се чака действие от моя страна. Защото, знаем, същото обикновено е бавно и твърде не навреме.

Що се отнася до добавянето на информация, това няма да се различава от начина, по който го правите в коментарите или форума, така че не се притеснявайте от излишни технически затруднения, няма да правим нещо сложно.

Ако начинанието се окаже смислено, ще се замисля как да го доразвием. Просто първо трябва да видим как ще действа на практика и после - изводите.
05.05.2013 19:56
Редактирано от LETALiS на 05.05.2013 19:58

chukolna  -   
дали ще го доживеем това незнам ама наи накрая се ориантира, добрече сам аз да те светна.
05.05.2013 22:25

LETALiS  -   
Ае, моля те, припомни ми, точно пък ти как ме светна.

[+] Spoiler
*siske*
05.05.2013 22:26

LETALiS  -   
Също така сложиш apple touch икона, да може chukolna да има "пропър" иконка като си слага линк към сайта на home screen-а Гномчето

И оправих проблем с част от текста при Safari и Chrome.

Въпреки, че за текста ще има още ъпдейти, за да сме в крак със стандартите, че сега на мобилни устройства сайта е ужас. Ама който не е знаел какво прави навремето, сега ще си тегли теглото Sad Oh No
05.05.2013 22:31

LorD DemoniC 
Правиш некакви бели ама ... От windows phone нещата не са толкоз зле ...
06.05.2013 11:59

LETALiS  -   
Днес вероятно няма да можете да слагате емотикони в коментарите на новините, защото правих промени, но така и не ми стигна маната, за да довърша всичко още тази вечер. Не е някакъв голям проблем, а и вероятно много от вас няма въобще да го забележат, но просто предупреждавам, ако на някой му се случи.

[+] Spoiler
То не че и новини съм написал, за да се коментират Yao Ming пхахах
10.05.2013 01:02

NoThx  - mic  
Над новините се появи бутонче +Добави Новина, ама като го натисна нищо не става ?
10.05.2013 09:31

LETALiS  -   
това ще заработи на втори етап, първо потребителите ще могат да добавят информация към вече съществуващите новини, а после ще им позволя собствени заглавия. за тези, които имат достатъчно точки, разбира се, не за всеки
10.05.2013 09:54

Manny 
#209 Казва ли ти "Not Enough Minerals"?
10.05.2013 09:55

Manny 
Мисля, че има хора на които трябва от сега да им дадеш права да добавят новини:
NoThx и на лидерите на двата български клана Psi и АG. Иначе идеята е прекрасна, но ако няма новини, към какво да добавяме информация за да имаме точки :). Освен това немисля, че качествата на някой да добави малко информация към съществуваща статия доказва, че този човек умее да пише статии. Мисля, че трябва да дадеш на колкото се може повече хора права и хората от сайта да определят кой пише хубави статии, някои хора може да имат желание и да са много добри в това с добавянето на информацията но като напишат статия да я направят нескопосано :).
10.05.2013 10:09

NoThx  - mic  
Manny написа:
Мисля, че има хора на които трябва от сега да им дадеш права да добавят новини:
NoThx и на лидерите на двата български клана Psi и АG. Иначе идеята е прекрасна, но ако няма новини, към какво да добавяме информация за да имаме точки :). Освен това немисля, че качествата на някой да добави малко информация към съществуваща статия доказва, че този човек умее да пише статии. Мисля, че трябва да дадеш на колкото се може повече хора права и хората от сайта да определят кой пише хубави статии, някои хора може да имат желание и да са много добри в това с добавянето на информацията но като напишат статия да я направят нескопосано :).

Аз си имам админ права да добавям новини, просто видях новото бутонче и реших да го тествам :)
10.05.2013 10:28

LETALiS  -   
мани, точки се трупат за всяка активност в сайта и броят им се актуализира веднтж на няколко дни. И коментарите ти дават точки, но не ги виждаш добавени към актива ти на мига. Няма нужда от даване на права, защото всеки, който е бил с нас известно време, ще може да добавя инфо или направо цели новини. Ограничението с точките е , за да не може някой новорегистриран просто да наспами новините с простотия или нещо, което не е по темата. Мога да обясня още по поста ти, но не ме радва като пиша от телефона :P
10.05.2013 14:40

ArtOfDeath 
Екстра Ванка, само добри промени си направил. :)
10.05.2013 17:46

Manny 
Това обяснение което си дал Letalis е напълно достатъчно. Благодаря.
10.05.2013 20:51

TechnicS 
Google вече използват онова (според мен) гадно и бледо синьо. Очаквам да фалират скоро.
15.05.2013 16:35

t0ssboy 
LETALIS*fans*
15.05.2013 16:53

stakimaN  -   
На старата ми нокия и на андроид всичко е пушка с шрифта! ;) Преди не се гледаше, сега няма забележки.
16.05.2013 10:44

LETALiS  -   
Премахнат е проблема, който не позволяваше добавянето на емотикони и тагове в коментарите на новините.

Линкът за добавяне на replay е сложен на по-видно място.
30.05.2013 21:32
Редактирано от LETALiS на 30.05.2013 21:36

vader 
Чудесно е. Доволен съм.
31.05.2013 10:32

Borislav  -   
Леталис оправи бутоните.
Това не е facebook. Ако искаш да ползваш такива - направи ги поне леко овални.
Предишния изглед беше достатъчно добър, за да причиняваш това на всички ни.

Името ми има една главна буква, също така.
12.06.2013 00:09
Редактирано от Borislav на 12.06.2013 00:09

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни