Турнири и събития
10.10
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

WCG Invite

LETALiS  -   
FiReDeSiRe wrote:
Podkrepqm QCK. Letalis, samo ne izkarvai, 4e tai kato nqkoi tvoi favoriti ne sa na WCG, edva li ne vsi4ko e ne4estno, a ina4e razbira6 li tezi, koito sa ni pokanili, sme tam edva li ne nezaslyjeno...

Моите фаворити са си там така или иначе. А ти не изкарвай, че всичко е наред, понеже теб са те поканили.
03.09.2008 16:38

qck 
nqma nishto perfektno ;p
03.09.2008 16:59

Sweps  -   
Spored men sa si pokanili pravilnite hora.Lichno az nqmashe da pokanq nito 1 ot tezi deto ne sa pokaneni.......

P.S.

Seki det ne e pokanen i pishti kat mat devstvenica, samo edno she kaja na tia hora.MNOGO STE ZLE !Ako tolkova iskate da idete idete kato spectatori.Ako tolkova iskahte da igraete i tazi igra znachi tolkova mnogo za vas - Ne mislq che samo da si klatish krakata vkasti i da o4akvash posle da te pokanqt i aide da igraem.Koito tolkova e iskal da igrae na tezi kfalifikacii e mojel da trenira i da se klasira.Letalis ovajvam te ama to4no v momenta mi prili4as na boxiora deto pishti nalqvo nadqsno i vse e nedovolen neshto.
03.09.2008 17:51
Редактирано от Sweps на 03.09.2008 17:54

LETALiS  -   
Забравих, че нямам право на мнение, което да е различно от вашето, а ако имам такова, то никога не трябва да го изказвам.

Извинявайте.

03.09.2008 18:56

qck 
"
Моите фаворити са си там така или иначе. А ти не изкарвай, че всичко е наред, понеже теб са те поканили. " -eto e prichinata za nashite komentari otnosno tvoeto mnenie
03.09.2008 18:59

LETALiS  -   
Би ли пояснил ?

А моите фаворите се изразяват в един HolyZerg. Надявам се той да спечели, а като изключим него, съм напълно безпристрастен.
03.09.2008 19:04

Jens 
И аз да налея масло в огъня , но Лет е свикнал след всеки негов пост поне 3 следващи да са от типа " Да Лет е прав" . Явно сега някои изказаха друго мнение и стана малко ... Аз лично ще отида да гледам и не познавам никой, но няма да пропусна. Малко зор ще намеря мястото, ако може някой да ми помогне. Искам да осетя атмосферата. Gl на тези от форума, които малко или много ги чувствам малко по-близки от другите играчи.
*fans*
03.09.2008 19:41

altOfCtrl 
ще се видиме на 6ти младежи с някои се познавам но те са малко хахаха :) *ghgh*
03.09.2008 19:57

qck 
"А ти не изкарвай, че всичко е наред, понеже теб са те поканили" za tova govorq
03.09.2008 19:58

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни